31 maj

sitter på jobbet nu, och är...jätte bakis. det finns inte en chans i världen att jag kommer att sälja nått idag.

30 maj

party like a rockstar, japp! nu äre party

29 maj


stress stress stress.. helvete vad vi har stressat idag på skolan. 10 barnkläder + våran klänning, skulle vara klar tills imorgon när vi har modevisning på IKEA. satt ja, lite trött är man ju nu. satt nu blire till att vila, och sen ska jag ner med familjen på marknaden, jag ska köpa MUNKAR!!!!!

27 maj


ser ni? plattar typ aldrig håret nu förtiden, DUKTIG MAN ÄR

ååhh... säger bara en sak! det var  INTE roligt att kolla på mösspåtagningen idag, fy satan vilken känsla. jag och akad stog och rös där på torget, haha. men nästa år, då jävlar är det våran tur, JAPP! innan mösspåtagningen så sprang vi in i några affärer också, fick med mig en klänning ut därifrån iallafall, kanske nått man kan använda i helgen om det blir utgång?

ikväll blire mys hemma hos moi, jag och emmlan ska kika på fotboll såklart, go manchester go go!!!!


26 maj


jag och emlan på svenssons för några helger sedan, bild tagen från mimiz blogg


våran engelskalärarare slänger fram laptopsen och går ut ur klassrummet, plugge? njaa.. märks ganska tydligt att skolan börjar att gå mot sitt slut nu. galet skönt. efter skolan blir det birsta med linn kanske, och ikväll blir det träning. en perfekt dag med andra ord.

later


25 maj


helwettehh, fick veta att vi har modevisning hela dagen på lördag. jag som hade planerat att dra ner på stan med bysse och käka langos, OCH köpa munkar. men nu blir det inge av = hela helgen förstörd. nerå, så illa är det inte. bysse får helt enkelt köpa med sig några munkar till mig som jag för trycka i mig senare på kvällen, vi ska nämligen fira att henne på lördag, för att hon har fått tagit ut sin tandställning, hahaha. förövrigt så är det inte allt för lång tid kvar tills jag tar ut min.
 

23 maj

hej sverige!

har typ nyss vaknat, hade tänkt att sova till minst 1 idag, men en viss maria nordin ringde ju och väckte mig, TACK! tryckte nyss i mig en frulle, så nu ska jag klä på mig och göra mig klar för att gå bort till ängevallen och kika på fotboll, vi ska sälja hamburgare på a-lagets match.. ehhehe kul!

ikväll då? ser ut som om vi ska dra ut till malins stuga, där blir det grillning och mys, det blir lugnt ikväll med andra ord.

igår hängde vi hemma hos bysse och kikade på twilight, hade nästan glömt hur bra den var... och edward...damn.


hej du sitter och stirrar, jag vet du vill ha mig....

22 maj

hallå, nyss vaknat? ställde klockan på 12, den ringde nog inte..eller så stängde jag av den i sömnen. jaja, hade ju bestämt mig för en sovmorgon satt. nu ska jag ut och springa, och sen blire käk.

ikväll? jag vet inte, ska kika på brorsans match klockan 6, sen kanske det blir lindis.

haha btw, kommer ihåg det som om det vore igår när jag publicerade dom här bilderna på bloggen, GALET ROLIGT. det var ett nöje att läsa alla komentarerna som jag fick då, även fast 9 av alla komentarerna kom från samma person, hahah. satan vad roligt det var

  

19 maj


ett sär? NEJ, det är bara mallz

18 maj



skolless som bara satan, och kan någon förklara för mig varför jag trodde att vi tar studenten i år? alla snackar så satans mycket om studenten, kanske därför. blev iallafall hyffsat less när jag kom på att jag faktist inte tar studenten om 3 veckor, får istället vänta i 1 år.

my man


11 maj

hallå!

ahaa, helgen blev lugn. både fre och lördag. fredags så jobbade jag till klockan 20.00, sen blev det mys med maria bysse och malin. lördagen kikade jag på fotboll borta på ängevallen, sen drog jag och daddycool ut till älandsbro och firade sandra som fyllde 20. stannade sedan kvar ute hos henne, där det blev kortspel och film. söndagen? phh, åkte till bjärtrå och kikade när vi lirade, blev vinst med 0-1. rättvist? nja vene, kunde väl blivit vinst med iallafall minst 0-4.

kikade nyss mailen, såg att raffe hade skrivit om hur dagens träning ska se ut:

Hi.
 
Tonight we will focus at the training on the following points:
 
a) The 4-chain and how to protect again long balls.
b) Shooting at the goal.

haha tack ralf! tror att vi behöver öva lite mer på avsluten sen gårdagens match... satte.... he-he!
 

6 maj

puuhh, nu börjar man äntligen bli frisk, så nu kan man börja träna fullt ut igen. satt imorgon blire kötte on på träningen, målet är att köttahhh lika mycket som malin, vad tror du om det jonsson? matchpremiär på söndag också, ska bli skoj. men jag lirar förstås inte :( har inte fått tillbaka papperna från fotbollsförbundet än tror jag, plus att det läju ta sin  tid att komma in i det nya spelsystemet.. but i can't wait till att få lira första matchen, ska bli så satans skoj.

jag stortrivs iallafall i det nya laget, och allt känns svin bra  :) nu blire slaggeehhh ON, för imorgon är det skola. Snackade nyss med Dallan också, hon ska ner till sundsvall imorgon, så då ska hon hänka med oss till matsalen, det är ju tacobuffé imorgon, gött mos? GÖTT MOS

ses

2 maj


igår var det  galakväll på televinken, jobbade ju som sagt för unicef.  tog emot samtal från dom som ville skänka pengar till rädda barnen, äntligen har man gjort någonting bra för världen, hehehe bra mallzan. efteråt bjöds det på skumpa och det blev en jävla fart på kontoret, jag malin och wiborg var väl rätt så slitna, eller iallafall jag och malin, så vi tog det  lugnt och drog hem vid 01.00 tiden. och bra var väl det, skulle ju upp på lördagen för att möta gertan och robban ute vi näs he-he

later

valborg


jag och bästaste rosanna, sover? vilar? NE, myser


dra mig baklänges vilken lyckad valborg det blev, eller hur tjejer? började med grillning och förkrök hemma hos moi, sedan tog vi beslutet att dra till norrfällsviken till oscars stuga. och satan vad bra att vi tog det beslutet, hörde att det inte hade varit allt för roligt hemma i härnta.. men satan vad roligt vi hade :D blev bastu (med täcken på), kortspel, krogen (fänget), badning för vissa och en jävla massa alkohol.

Moser kom till norrfällan med inställningen att han skulle bli dyng, och nog fan lyckades han.. men han var självklart inte den enda! det var ett jävla drag i alla, om jag får säga det själv. dagen därpå så vaknade jag upp i en säng med 4 personer till, varmt? jävligt varmt. så vi snabbade oss ut i solen och började hinka vatten, alla förutom henkan.. han tog fram en bira.

bilder kommer laterrrr

RSS 2.0