alla gillar bryyydar

hahah alltså fyfan säger jag bara, jag och linda läju vara dom mest hatade personerna på bussen iallafall. alla sover förutom vi...och vi lever rövare. och jag har på spotify på dattan och lirar hoffmaestro. men vafan..funderar på att sprätta en cider...meheheh nat.

godnatt

28 oktober

nu drar jag och lindis till stockholm, schmeeekk!

27 oktober

wiho har nyss vaknat upp bredvid lindisen, vi ska snart dra till jobbet för att jobba ett 7h pass. sitter fint i plånkan det. vi sitter och ska boka tåg/buss biljetter nu eftersom vi ska till stockholm imorgon. förhoppningsvis kommer även maria och malin ner på fredag också. om det löser sig med pengar/boende osvosv, kommer bli svin skoj tror jag :) blir shopping på torsdag och fredag och på fredagkväll och lördagkväll blir det utgång. ska bli SJUKT skönt att komma bort från härnta, synd att det bara är över en helg.

LATER!

24 oktober

lite söt..eller snygg...eller typ.. ja sötsnygg


23 oktober

det är fredag...och jag har haft myskväll hemma med mamma, fyfan vilken underbar dotter man är..

ah..det är väl typ vad jag har gjort idag, eller ja..jag drog på stan en snabbis innan jag började jobba, och sen när jag slutade jobbet så drog jag hem till mammsen. vi har kollat på idol och ätit massa gotta, fantastiskt skön...t.

aha, och som vanligt när man drar på stan för att hitta något att ha på sig till helgen, så går det ju åt pipan..hittade inte ett skit. förutom ett par nya skinnhandskar och var även tvungen att köpa Bobbys nya shampoo och balsam.

taggisch för att slaggisch nu! ses  

                              


01.01


finn ett fel


20 oktober

sitter på jobbet och sliter lite...

eklund: aha, utgång i helgen?
jag: eh, ja det är ju helg?
eklund:mhm...dum fråga av mig

hahah är det verkligen så illa? fyfan, jag som var så duktig innan jag fyllde år, hade ju hur många vita helger som helst. så jag är faktist värd att gå ut och dansa lite...och kanske dricka en liten drink. hihi


19 oktober

åh, jag har en sån beslutsångest!

var inne på naturkompaniet idag och kollade på en fjällräven jacka, men alltså..ne jag vet inte. har kört på dunjacka i 2 år i rad nu, och det är ju så satans fult så jag vet inte vart jag ska ta vägen. varför jag har haft det tidigare är väl mest för att dom är varma, men de är ju det som är grejjen, dom jackorna jag har haft har inte varit så jävla varma. men jag vet ju att fjällräven jackorna är sjukt varma, men då är ju frågan om det är värt att punga ut 5000 spänn för en jacka som är jävligt varm men inte ett dugg snygg? åh, hatar att frysa men vafan.

aja, nu ska jag byta om och göra mig redo för träning. ses

say what

snälla säg att det är ett skämt..såhär kom "dessi" på blogawards. FÅGELBO?! fågelbo...


18 oktober


shooo mannen händisch???? mehe, sitter hemma hos linda och mår som man förtjänar. gårkvällen var väldigt rolig, med en massa trevigt folk. synd bara att allt spårade där i slutet men det löste sig iallafall. vi var alltså hos linda eftersom hon fyllde år och hade inflyttningsfest, sen skulle vi gå på amadeus och kika läget och sen dra på svenssons, men vi blev kvar på amadeus där det faktist var riktigt trevligt.

nurå...näääh vene skulle behöva dra upp på gymmet, men vart fan är orken? no idea

later

 


sweet



amen...jaha? HUR DÅ? äh.. inte så svårt!


15 oktober

hola amigos!

ligger i sängen med dattan och en smoothie i handen, må? må..en snus på det här så är allt perfekt. eller ne..har ju en sjuk mensverk som gör att jag...ja håller på att avlida! skulle egentligen jobba idag, men sjukanmälde mig eftersom jag har så ont i magen, och lindström vet att det var lika bra, för jag är fan ingen bra säljare när det är dags för lingonveckan.

aja, hur som helst så gick ja och la mig när jag kom hem från skolan..och vaknade av att jag mådde helt okej, så då tänkte jag att jag kunde träna, eftersom vi hade träning idag. men nej, då hade jag såklart missat den. men då tog jag mitt feta arsle ut och sprang istället, duktig mallz.

intressant va? :)

...nehe

hejdårå


14 oktober

gäsp.. nu tror jag att det är dags att sova. efter en skoldag och ett skönt träningspass så tror jag nog att jag är klar för sängen. har nyss kikat klart på andra avenyn och röjt upp lite på rummet satt,  nu ska det bli skönt att gosa ner sig i sängen. haha och juste, ser faktist fram emot morgondagen. vi har våran första tävling inför guldtrofén imorgon. i härnösand så kör man ju alla tävlingar veckan innan man tar studenten, men i sundsvall så har dom lagt ut lite olika tävlingar under hela året istället, svin skoj. så imorgon är det första tävlingen, tårttävling. alla 3or på hedbergska gör sin egen tårta som då ska symbolisera den linje som man går. och sen så är det då en jury som bestämmer vilka som vinner, och sen får ju självklart resten av alla klasser på skolan komma och smaka. hoppas på vinst men verkar ju som om dom andra klasserna är rätt övertygade om att dom ska vinna, så vi får se hur det går :D

mehe...och inte nog med att vi ska få äta massvis med tårta imorgon, så är det även klyftpotatis till lunch, hahah så jävla viktigt. älska skolmaten <3 ehehhe

gnattttttttttt!


12 oktober

puh..äntligen ligger man i sängen, är helt slut i kroppen. har nyss haft träning och när jag kom hem så städade jag min lilla klädkammare, och det tog tamefan slut på mallzen. nu ska jag dra igång nån rulle och hoppas på att somna, börjar ju halvnio imorgon, ingen sovmorgon här inte. buhu.


¨
titt så fint det blev, hehehe


ingen rubrik


nu drar jag och mitt krull iväg på filmkväll!


11 oktober

satan i gatan vad jävulska bakis jag är, ska aldrig mer gå ut..eheheh not. bara 6 dagar kvar till nästa lördag.
var iallafall sjukt trevligt igår, vi drog till booozooo där vi kikade på fotboll med massa folk. var riktigt jävla roligt ska jag tala om för er. drog ner på svenssons runt 12 tiden och avslutade natten på biggan som vanligt.

nu ska jag ringa mary för att höra vad som händer ikväll, förhoppningsvis blir det film och mys hos henne.

later


6 oktober

kom in på ett roligt samtalsämne igår...hehe

anonym: haha ni vet när man brukar vara sådär bakisbajsnödig?
vi: mmmm..
anonym: en gång var jag så satans skitnödig, så jag tok i så mycket så att jag svimmade...

och idag också...fast med andra personer

anonym: hahah meh..sket hon så att hon svimmade?
jag: hahah ja, helt sjukt..lixom...hur då?
anonym: äh, en gång så tog jag i så mycket när jag sket, så ett blodkärl gick sönder i ansikte..så jag fick ett stort blåmärke på kinden...


jävla bajskompisar man har alltså!!!!!!


6 oktober


åh..kan inte sova..som vanligt.

dagen har varit nice, slutade skolan runt 1 tiden så sprang runt lite på stan med moa och linn. sen drog jag hem och bytte om och blev upphämtad av maria och mattsson, dom släppte av mig på gymmet så jag fick röra litt på mig, jävligt skönt eftersom helgen har varit fet fet och fet. sprang sedan ner till maria där jag, mattson, maria och malin käkade. slapp och schöööön kväll med andra ord. åhå, är så glad över att malin är hemma igen, nu är allt som det ska vara :D

ne, nu ska jag försöka sova igen.

later

4 oktober

....ligger och kollar på ensam mamma söker, när en gammal bekant kommer upp i mitt rum.....NU ÄR JAG LYCKLIG. sitter och ler för mig själv hela tiden, haha :D


finn ett fel!


2 oktober

puh, 15 minuter kvar av mönsterkonstruktionen. sen ska vi dra bort till matsalen och äta klyftpotatis och kyckling, gojävla. vi ska även utföra våran första godagärning idag = dela ut nybakta bullar till alla på hedbergska.

åh...är inte så jävla pepp för kvällen om jag säger så, vi ska ut med skolan och tälta, satan vad kallt det kommer att vara. tur att man har med sig varma kläder då, finns ju som sagt inte dåligt väder.....he-he-he.

NU: maaaaaaaat

1 oktober



åhå..känner mig som en ny människa!

sitter i lindis nya lägga nu och softar, ska sova här inatt. kom hit runt 6 tiden och kikade läget lite, sen drog jag upp på gymmet och tränade. och ni vet vad man gör efter man har tränat? DUSCHAR, så ja.. jag var den första som fick duscha i lindis nya dusch. känns ju fantastiskt bra om jag får säga det själv..hihi. kan ni förstå att lindis har flyttat hemifrån, hahah. trodde det skulle ta minst 5 år till innan hon kunde ta tag i sitt liv (förlåt linda). men ja, nu sitter hon här med egen lägenhet och tillochmed ett JOBB. helt otroligt, så stolt över henne, he-he.

nu ska vi göra oss en smoothie och sen ska vi baahh må. gruvar mig dock lite till imorgon, har ju så sjukt långt till bussen lixom.....för busshållsplatsen är ju inte utanför dörren eller så, mehe.

later

RSS 2.0