28 november

okej..har haft lite svårt att återhämta mig underkvällen. ni förstår säkert varför, är det NÅGON här som har nån aning om vad johans skrikande fan hade gått på? kvinnan såg ju ut som om hon skulle flyga på karln och misshandla honom, och sen att peter tog upp henne på scenen gjorde ju inte saken bättre, hon skrämde mig.
 
ps. jag tycker synd om hennes mamma :))))) ds.


28 november

tjena matez!!!!

nyss kommit hem från svall, var och fikade med bella moa emelie och marlin på barista, mhmm gorre. ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt för en gång skull, blir väl idol med en massa gotta antar jag, ehe sällan jag käkar gó saker..

blir nog inget intressant inlägg förens på söndag, ska nämligen jobba hela dagen 2 morrow och på kvällen blir det till att feza i sundsvall. eller jag tror det iallafall, har ju träning i ncc hallen på söndag, så blir lite svårt att ta sig dit om jag ska slagga i svall.. buhuhu hhhhörs

26 november

HEJ KÅMPIZAR

nyss lagt på telefjonken, snackat med rossanbaben. och ja, nu har hon övertalat mig till att hänka med till vemdalen. läju ska bli ganska så kuligt. satt cirkus en vecka efter att jag har kommit hem från österriket så blir det alltså vemdalen, seeeeeeeeees.

nu ska jag städa min garderob, den ser nämligen inte ut som en garderob längre

24 november

hej hej hemskt mycket hej

nyss kommit hem från bondsjöhallen, har varit och lirat bandy idag igen. hahah helt sinnes vad roligt det är, men det roligaste är nog att vi är så satans seriösa, det köttas på som bara fahhhnnn.

annars då? jo jag till skolan runt 11 tiden, då jag fick veta att vi hade en till modevisning, dooh säger jag bara. och att jag hade träningsverk i ljumskarna gjorde ju inte saken bättre, såg nog rätt invalid ut när jag gick. annars var det svin skoj att träffa alla classmates igen, och vi hade mycket att prata om som vanligt. nu jag lägga mig i soffan och löka till hockeyn

hehhehherrå
 

21 november


schéena

nyss kommit hem från waynés, var sista dagen idag med mina bebisar, buhu :( har väl gått upp kanske 2 kg sen jag började där? eheh men det är gött. ikväll blir det kanske till att umgås med emmlan? eller kanske bara hemmakväll med pappsen framför idol? vi får se helt enkelt :))))

nu ska jag iallafall slå mig en pling till retardooo jessan


hörs
 

20 november

tjena mates!!!

nyss kommit hem från waynes, jeevligt slappt och schööönt har det  varit. sitter och väntar på st efan nu som ska hämta mig, ska på möte för att snacka om den kommande säsongen med fjutbollen.

ikväll blir det hockey och hårfärning, ska färga det på egen hand som vanligt.. lika bra det eftersom att hårfrisörskerna är ju helt retard nu för tiden och man får aldrig håret som man vill, ehe fråga jessan, hon vet.

schmeeek

 

17 november

tjenis!!!!

hur e läget? jo tack, as nice..nyss kikat klart på fotbollsgalan, och som ni säkert vet så var ju håkke där och uppträdde, hihi thats my man.

fortfarande praktik på waynees, och det är tjill såklart. tror jag har fått en ny stammis där nu, eller hur anton?  men det är klart, ni har väl inte sån snygg personal på era fik i norge, inte sant??? whatever, lirade bandy idag också men några gamla classmates, sjukt skoj..dock har inte jag rört på fetröven sen uppehållet med fotbollen, satt man lökade ju sönderrrr.

jaja, nu skriker min lilla gris efter mig i sängen..vi ska kolla på bring it on, hehe traddi.

schmmeek!


hur många hakor har ni? jag har två när jag skrattar, och tre när jag sover.
 

16 november

tjooooo

sliten...ja just precis! sjukt slitenär jag idag, har somnat till 4 gånger under dagen vilket jag tycker är ASAJOBBIGT. har varit i sundsvall hela helgen, och precis som vanligt så blir det 2 dagars när man är med en viss malin olofsson. gårdagen var iallafall sjukt roligt, var först hos malin och drack lite, och sen drog vi upp till alex. runt 12 tiden drog vi ner på krogen och skakade lite rompa, och sen blev det tillbaka till alex för att efterfesta. folket säger att vi somnade runt 6 tiden, men jag vet inte...kanske det som gör mig så trött? eeheh

nu ska jag iallafall gosa ner mig i sängen och kika på 3 nya fräscha andra-avenyn avsnitt, YEEYEEY!!!!! bilder kommer väl upp imorgon eller någonting, 2 tired som sagt


smek

7 november

hola amigos

jahapp, lars baben åkte ut ur idol, men det var ju faktist ganska väntat, tyvärr. om nu tv4 vill ha kvar mig som en tittare så måste robin ful bengtsson och johan palm åka ut. annars kan tv4 köra upp idol i rövvvven.

hur som helst så sitter jag hemma hos mimmi-mus nu och tjillar litt, hittade några gamla bilder på hennes dator också, eller gamla och gamla, är väl från i nian eller någonting, rätt kul att se!!!!!!!!!!!!!!!

5 november

TJENA KOMPISAR!!

sitter på jobbet nu och jobbar litt, fick nyss ett mycket glatt besked, johan ska med till österriket = johan full = alla glada = mycket fest. Hörde också att fredde skulle hänka. bra att massa roliga personer ska med...eheheh!

men, nu är det såhär mina kära vänner...jag har beslutsångest!!!! sitter och kikar på lite olika klänningar, har dock bestämt mig att endast beställa EN av dom, så nu behöver jag eran hjälp, hihiih. eller nej, jag behöver ELIN ANDERSSONS hjälp, du och jag har samma smak det vet du smulan, och jag vet att du kommer att hjälpa mig..för du älskar mig lika mycket som jag älskar mig själv..

frågade nyss johan och lars vad dom tyckte, johan dissade den svarta i mitten och det gjorde lars också. lars tyckte den till höger var mer mig och att den vita var mer till en "cheerleaderstjej". hehehe älskar mina mode(jobb)coacher, love yah ehe

  

4 november

heeeeeej!!

heheeh hade nästan glömt bort bloggen, sorry mates! lördagen vart iallafall lyckad, vi hängde ett par uppe hos brasse och festade, men till min förvånad så var ingen av karlarna utklädda,wtf?!?! eller john var väl någon typ av stureplanbrat, och dom andra hade väl på sig en tråkig hatt eller något. jag och dalla satt iallafall och tjillade med våra krullperuker, som senare på kvällen satt på andras TJOCKhuvuden.

drog sedan ner på gennys där jag förmodligen tappade min kära plånka....så jävla typiskt eller!???? puh.. och juste, dåligt besviken man blev då när man stötte på ett till brödernafluff par, JÄVLA WANNABEEEEEEEEEES, 100 procce att någon av dom läser min stora blogg...heh nat

 

1 november

tjenisen!!

då är man redo för utgång igen då, ikväll är det haloween fest och jag ska inte vara nykter på en fläck. haha måste dock få erkänna att jag har nog aldrig i hela mitt långa liv känt mig så okvinnlig...jag ska vara i sällskap med massa cheerleaderstjejer, kanintjejer,änglar, advokater and so on....MEN jag, ja kommer att ses i en stor svart krullig peruk och svarta kläder... för jag ska vara ingen mindre än PERRY, bröderna-fluff är BRA SKIT

ses i dimman!

RSS 2.0