30 augusti

heJjjJ

nyss kommit hem från jobbet, tog en prommis hem idag. gick även förbi waynes och köpte en sallad som jag ska käka nu hos lindis. sen ska vi kolla på film och mysa litt. fåse vad som händer sen, lär nog gå hem ganska tidigt så jag kommer upp till skolan imorgon.

bajJjj

 


29 augusti

..igår blev det middag hos farfars fru lena, så vi var hela släkten där och käkade. exotisk planka, var det som serverades. hade aldrig sett eller hört talas om det förut. men det var fantastiskt gott. ett bord fyllt med frukter, oster,kyckling osv, och till det skulle man äta potatissallad. tror jag tog 3 portioner, haha.

nu sitter jag på jobbet, nyss käkat en munk som jag köpte på lunchen, as jävla gutt!

ses

15.37



nu är det över, och jag har gråtit..gråtit och gråtit.

28 augusti

  


..fotbollen förstör mina ben, har varit helt blåslagen på benen sen några matcher tillbaka. och börjar faktist oroa mig lite över det på smalbenet, det gör riktigt jävla ont när jag går, och om någon ens råkar PETA på benet så avlider jag..typ! matchen gick iallafall bra, 3 nya poäng vilket känns riktigt bra. blev vinst med 2-1, men kunde lika gärna blivit 5-0. deras målvakt borde köpa sig en trisslott eller något, sjukt jävla tur hade kvinnan.. men det gick som det gick och vi fick med oss 3 p iallafall, och det är ju faktist det viktigaste.

jaha..och imorgon fredag, så är det dags för begravningen. kommer förmodligen bryta ihop totalt, men ska försöka vara stark. vill bara få allt överstökat just nu. hatar begravningar.. och det blir ju inte bättre av att jag jobbar på lördag heller, kommer förmodligen gå åt skogen. hur som helst så ska jag kika klart på paradisehotell finalen nu, sen sova.

..älskar dig farfar

26 augusti

GODKVÄLL!

idag var första skoldagen, och det kändes bra. började klockan 1300 och det första vi fick göra var förstås att presentera oss för dom nya ettorna. alltid lika spännande med nytt folk på skolan. efter det drog vi ner på stan och fikade, och snackade av oss en hel del, haha. fanns mycket att berätta för alla, och man har inte ens berättat hälften än, he-he. efter skolan drog jag och jobbade, gick helt okej idag. kändes bra att komma tillbaka till jobbet och göra en bra dag, efter allt som har hänt.

nu ligger jag och kollar på paradise hotell, och sen blir det slagg så man kommer upp till skolan imorgon. börjar dock 12.10 så ska nog inte blir så svårt :)

laterrrrrr

buhu


....kan fan inte släppa det!!!!! snyggjävlaGleager

25 augusti


nej...neej...NEEEJ! haha Gleager åkte ur paradisehotel, nu går livet under. han är så stört jävla snygg och han var en av dom som jag hoppades skulle vinna den där skiten. blehe, kill me.

aja, nu har jag nyss klivit upp. ska börja fixa mig för första skoldagen, känns ju helt fantastiskt att börja skolan igen...naat.

20 augusti

d....öd......jag är död!

matchen igår gick bra, vinst med 7-0 vilket kändes sjukt skönt! när vi är påväg att kliva av planen efter matchen så ser vi 6 killar gå fram till våran tränare, dom säger att dom är sjukt imponerad av oss och vill träna med oss på fredag, bara för kul lixom. haha, ganska kul ändå. grabbarna var från stockholm och var här på semester, haha. hur som helst så träffade vi sedan  dom  grabbarna nere på krogen på kvällen, sjukt trevliga grabbar. så dom bjöd sedan med oss på efterfest, där det spårade. vet inte hur många shots jag drog i mig? ah..man mår som man förtjänar idag med andra ord.


19 augusti



mhhhhha, nyss klivit upp. trött som bara den, nu väntar jag på att sandra ska höra av sig, för vi ska ner på waynes och käka lunch, sen blir det till att tagga inför fotbolls match. får se hur det går, har lite pain i mitt knä. men det börjar gå över nu :) nu ska jag försöka väcka mallabuus som sover sin skönhetssömn! mehe..

schmek!

18 augusti


let's play a lovegame

skåne



åhå, saknar skåneland! där var det varmt och skönt

17 augusti


puh, vilken jävla träning idag. mycket svett och riktigt bra tempo, precis som det ska vara. nyss kommit ut ur duschen och nu njuter jag av mig banan och jordgubbs smoothie, sjukt gott.

tidigare idag så var jag linda och malin på waynes och tryckte en ceasar sallad, efter det så drog vi till badhuset där vi lirade minigolf, och självklart så vann jag. uscha, jobbigt att vara bäst, hehe... sorry jonsson! sitter och väntar på att dallan ska komma in på msn, känns så jävla jobbigt att inte få träffa henne, skulle ju egentligen ha åkt till henne i fredags.. men maria vart sick så det blev inge av. funderade ett tag på att åka till turkiet eller något i veckan istället. men det sket jag i, missar för mycket i fotbollen på en vecka, och ärligt talat så skiter jag om jag är brun eller inte tills skolan börjar, är faktist inte så desperat. så för att få komma bort från härnta så funderar jag istället på att dra till stockholm med brudarna på fredag, men fåse.

nu väntar jag på att lindis ska plocka upp mig, ska slagga där..för imorgon ska vi till birsta och shoppa :))

sssschmek!

solstrålen



på vandring med klassen i 6an. nah, satan vad söt man var, ser att jag hade lånat pappas gympa-dojjer också, storlek 44. fantasiskt

15 augusti



åh, hur fantastiskt är inte det där? en massageterapeut, underbart. jag tackar iallafall inte nej till massage före eller efter match. match imorgon också, jonsson sviker oss och har dragit till stockholm, vem ska då göra målen? mehe, nerå.. det löser sig förhoppningsvis, hoppas på 3 p även imorgon. tagga saja

sitter på jobbet nu, om 30 min slutar vi och då är det helg. och gissa vad? jag ska inte ut ikväll, en vit helg med andra ord, precis vad jag behöver. ska vara hemma och vara barnvakt åt calle och nora, och om jag har tur så får jag även sällskap av maria, kan inte bli bättre :)

hottttt

 


haha kissie mjao, fantastiskt snygg utan smink. ska aldrig mer klaga på hur jag ser ut utan smink, haha...HOTTTTTT!


13 augusti


softar litt i postbilen!


match idag, 19.00 på ängevallen...sjukt taggad! har varit och tryckt en ceasarsallad med nolle och jonsson på waynes nyss, sen träffade vi falken och timan på vägen hem. sjukt pepp alla verkar vara, det här måste vi bara ta. synd bara att man hamnade som bänkvärmare idag, mina nerver pallar fan inte det, haha.

utgång igår, nykter ofc. drog ner med jonsson på skeppet där vi träffade massa folk, sen vidare på gennys för att skaka våra lurviga. helt ok ändå!

11 augusti



jag kom hem från skåne igår, men känner redan att jag måste bort från härnösand. känns bara jobbigt att vara hemma, måste  bort från den här skithålan. så det bästa just nu skulle vara att ta med en av mina bästa kompisar till cypern, där världens bästa malin finns. så om allt går som det ska, så åker vi på fredag. skulle dock inte sitta helt fel att följa med emelie till turkiet i 2 veckor, men känner faktist att jag bara  vill till cypern nu för att få träffa min favorit malin.

*

..du frågade mig när våran nästa match var, för du ville så gärna se oss spela. när du väl dök upp så var jag skadad och kunde inte spela, så jag satt på läktaren och kollade på matchen med dig. jag visste inte ens att du var  fotbollsintresserad? men jag lovade dig att du skulle få se mig spela så snart som möjligt, men det fick du aldrig..

jag trodde att cancern nästan var borta?

önskar att jag hade fått sagt det här lite tidigare men..JAG ÄLSKAR DIG.

10 augusti



hallå va! nyss kommit hem från bysse där vi har tryckt lite tårta, hon fyller ju nämligen 20 år idag, wiho. grattis till dig byzoorrrr (igen).

idag kom vi hem från skåne, har varit helt underbart där nere. om man bortser från lite tråkiga saker som hände där nere. annars har allt varit gött, har varit kanon väder så vi har njutit i solen, festat, shoppat i malmö och lite andra roligheter. kommer absolut att göra om detta igen, förhoppningsvis med samma folk också!


3 augusti


i'm a kissie lover!!!!!

WIHO, nu ska jag och sandra snart sova. och imorgon klockan 08.30 bär det av till SKÅNELAND. jag carro och sandra åker ner för att träffa min kusin som bor där, tror och hoppas på att vi kommer ha jävligt roligt! blir väl shopping, party och...ja, om det går som planerat ska vi även över till danmark för att kanske gå på tivoli? aja,  bara att åka från härnösand känns ju fantastiskt skönt!

ses om en vecka va! schmeek

1 augusti



saknaden till världens bästa malin är...STOR!

(nog för att jag är den bästa malin men...äh skit samma, kom hem!!!)

RSS 2.0