jag kunde inte bry mig mindre

citat från johan lindström: "vet ni vad skillnaden mellan kill/tjej-fotboll? om jag har legat med en i lagets tjej, så är inte det någonting som går ut över fotbollen, om han och jag kommer fri mot målvakten, och jag har ett bättre läge än honom, då passar han mig utan problem. tänk er in i samma situation fast tjejfotboll. malin lånar en i lagets hårspray, och råkar ta slut på den innan matchen. ni kommer fri mot målvakten, malin har bättre läge än andra tjejen.. hon kommer absolut inte att passa malin, just för att hon gjort slut på hennes hårspray"

var är det för fel på tjejer egentligen? någon som kommer ihåg när man gick i 1an/2an, och man var sur på en viss tjej bara för att sin bästa kompis var det? har jag missat något eller är vi fortfarande så omogna? verkar inte bättre!

sitter förövrig på jobbet nu och har snart lunch, är dö hungrig! det blir sallad på waynes, mmmhmmmm :D


27 juni


igår blev det sjukt lugnt för min del, jag petra linda malin stefan jacob och petter satt hemma hos mig och drack litt. eller ja, linda drack lite mer. he-he (som vanligt). drog ner till skeppet runt halv 12 tiden och tog en cider där också, sen hemgång runt 2 tiden. ikväll blir också en lugnkväll, har ju match imorgon. ska dock inte lira pga att jag sträckt mig i benet, men blir lugnt ikväll anyway.

laterrrrrr

26 juni

fan vad gutt med sol, man blir på så jävla bra humör. satt ikväll ska vi sitta några hemma hos mig och dricka nån cider oså, bara må med andra ord. ska bli roligt att se om gisselman är ute ikväll eller inte, han var nämligen as ledsen igår pga att mr. jackson hade dött, så han funderade på att skippa utgången, haha sjukt kul ändå.

nu skriker duschen efter mig, mina fötter luktar dödfisk. herrå

24 junidu vill aldrig erkänna att du har fel
du är modoit
du är dryg med dina "uträkningar"
du är smartare än mig
du är jävligt uppkäftig
du är pinsam på fyllan (jag med kanske?)

men ändå älskar jag dig så jävla mycket kvinna.. måste du åka? du fattar inte hur mycket jag kommer sakna dig och dina dryga jävla uträkningar (kan inte fatta att jag sa det där). du och jag har ju så satans roligt tillsammans, och jag hade hoppats på att den här sommaren skulle bli sjukt rolig tillsammans med dig. men ne.. nu drar du din jävel. för er som inte vet så ska hon dra till cypern i 3 månader. och det finns fan bara en posetiv grej med det, och det är att jag kan komma och hälsa på dig hur ofta jag vill. men resten av sommarn då? åh...men visst...lämna mig du bara. buhu cry me a river säger jag bara.

22 juni

aaahhh kill me..känner mig så satans naken utan min mobiltelefon! suck..aja, vi har ju fint väder iallafall

21 juni

ja..vad ska man säga? midsommar helgen har varit KANON. vad kunde bli bättre än att fira midsommar med världens bästa brudar i norrfällsviken? vene.. kul att träffa lite annat folk än bara härnösandare. nog för att halva campingen var härntabor. hur som helst så har det varit 2 galet roliga dagar, även fast min mobil är gone...igen!


skön kramfors-jävel

midsommar


bild från förra året

nu drar jag maria malin bysse millan och mattsson till norrfällsviken..iår igen! ryktas om att hela härnösand är där iår, kul? nej.. woho, hoppas det blir lika lyckat iår :D

LATER

tadada

http://sttv.abcdn.net/abPlayer2/default.html?path=sttv.abcdn.net/TV-ARKIV/Nyheter&playfile=12270_Kampen_om_Guldtrofn_91215.pls&clipindex=0&offset=1.123

haha skönare video får ni ju leta, ett plus till Miriams dans där någonstans i slutet OCH Fjulles shorts, fantastiskt sexigt. igår morse var utantvekan roligaste skol-dagen iår. sjukt kuloch vi ville själklart inte vara sämre än studenterna, vi körde hårt och var hejjarklack för hvmd. woho

12 juni

puh...igår var det väldigt väldigt roligt! jobbade, drog på malins studentmottagning och runt 9 tiden drog jag och emmlan ner till sundsvall. trodde det skulle bli för sent, men det blev det inte. drog till amanda där det var klassfest, alla var redan dyng = vi låg efter. klockan 12 vare ner mot stads där det var galet mycket folk, mest studenter såklart.. äh... skit samma! sjukt kul vare


11 juni

mode/design - FÖRST UT PÅ TRAPPEN VARE JA! congratz brudar (vill också påpeka att min klass vann bästa support idag på guldtrofén = våra första poäng till nästa år)

nu ska jag fräscha upp mig litt, sen blire malins studentmottagning.. och sen ner till sundsvall igen för litt party! ses


10 juni

När motvind blåser och regnet piskar

kom igen nu! vi kan fixa det här tillsammans, men vi behöver din hjälp också, finn viljan NU! come on 


7 juni

tjing!

satan vad helgen har gått fort, i fredags jobbade jag och linda till kl 20. drog sedan till bysse där vi mös på och snackade lite skit, som vanligt med andra ord.. i lördags var det också jobb, och direkt efter jobbet drog vi hem och fixade till oss för utgång. sen drog jag lindis och sofia till gisselman där vi kikade på fotboll och drack lite, sen blev det hamnkrogen och gennys. kom väl hem runt halv 5 tiden, efter att ha varit på efterfest hemma hos brasse, mycket trevligt.

idag blev det fotboll på ängevallen, sen drog jag ner till mimmi där jag käkade mat med kvinnorna mina... och nu.....har jag nyss sätt klart på twilight.. för 6:e gången! NJUT

5 juni

aaaaaaahhhhhhhh....jag spyr i ditt face!

3 juni


wohow, ska dra iväg för samling nu. har första hemma matchen idag, sjukt nervös. skönt att man börjar på bänken iallafall, mina nerver hade INTE pallat med första hemma matchen. kommer säkert vara mycket folk...åhåhå....wish me luck!

2 juni

SOM JAG HAR LÄNGTAT!!!!!!!!!!!! (har inte lärt mig posa utan tandställning än)


1 juni

aahhh... jag dör! såg att kenza hade lagt upp en trailer för nästa twilight film, ahhhhh....CAN'T WAIT!RSS 2.0