21.06

blev ingen bio ikväll, anledningen är förstås att jag inte orkat ta mig upp ur sängen på hela dagen. eller okej, jag åkte och köpte godis och åkte förbi John en snabbis, men annars har jag legat i sängen hela jävla dagen. nött några filmer, funderat och drömt.

funderade på varför jag drack så mycket igår, funderade på varför jag gör dumma saker på fyllan, varför jag lägger mig i saker som jag egentligen inte ha att göra med, gör saker jag ångrar..ja, listan kan göras lång! Är det inte helt sjukt att man kan bli en helt annan person när man dricker? är det ens värt att dricka? man har jävligt kul för en kväll, men dagen efter blir man slagen av bakfylla och ångest!


31 oktober

aaahhh, ska aldrig mer dricka sprit...eller okej, nu ljög jag. men satan vad dåligt jag mår. idag ska jag bara ligga död i sängen, funderar dock på bio i sundsvall, lär ju dock inte vara körklar på ett tag..hehe.






19.57

hahah, ett tips. fixa ALDRIG håret när ni har druckigt, jag hade en timme på mig att fixa mig efter nöjeshallen, och jag kan säga att...det blev inte bra. hahah

jaja, skit man väl i. nu ska jag ner till stan och parta, HAJDO


00.51



finally helg, fan vad jag har längat. jag ska vara uppe hela natten bara för att jag kan, inget jobb imorgon...INGEN tid att passa. eller jo, klockan 2 ska jag och johanna (som tydligen sitter i festkommiten på jobbet, oväntat?) fixa lite grejjer till lokalen, plastglas osv. klockan 3 så går våran bil ner mot sundsvall, blir lindis, jag, jocke, johanna och sanna i en bil, vi korkar såklart upp redan i bilen, he-he. kommer bli awesome imorgon, det vet jag! annars då? har varit med kim och emelie ikväll, bara snackat, kollat på idol och tagit det lugnt, schöööönt.

22.48

hahah fantastiskt, jag har sån sjuk jävla träningsvärk sen igår, efter dagens träningspass så känner jag mig lixom...lite smått förlamad. tur att man inte är ensam iallafall, fick nyss sms av sallan.

"wtf, orkar typ inte ens höja armen för att kamma håret haha, är jag inte på jobbet imorgon så har jag inte lyckats kliva upp ur sängen.."

låter skön..t

28 oktober

åh, jag har hamnat i någon jävla svacka där allt känns jobbigt. känner mig slut, less och allmänt deppig. men det skit man väl i? eller?

gick svin bra på jobbet idag iallafall, vårat team är så jävla grymt och vi har så sjukt roligt med varandra, alla sålde svin bra idag, så våran floormanager kommer nog blir hyffsat glad när hon ser våra siffror imorgon. vi tävlar nämligen mot ett annat team på jobbet där 10.000:- ligger i potten, smake bra? smake riktigt bra. annars så har hela dagen gått till att peppat inför teamfesten, hahah alla är så jävla peppad, kommer bli awesome. det kanske kommer spåra lika mycket som personalfesterna på televinken? eller varför inte som våra lagfester med älgarna? på en av lagfesterna så fick vi för oss att springa naken på fotbollplan, fantastiskt roligt. men förhoppningsvis så slipper våra chefer se något sånt på lördag, he-he.


27 oktober


even the best fall down sometimes

09.42

sitter på jobbet och sliter lite, ovanligt va? njaa. sitter med mina kära kollegor och snackar om lördagen då vi ska ha teamfest, först blir det nöjeshallen i sundsvall och sen åker vi hem till härnta för att festa vidare i en lokal. alla verkar lite överpepp, så kan hända att det spårar en aning. he-he. nej men tror faktiskt att det kommer bli svin skoj.

nu ska jag jobba vidare, efter jobbet blir det gymmet, jocke har lovat att han ska lära mig lite nya magövningar som dom brukar köra i hockeyn, INTRESSANT!

26 oktober

ny duschad och fräsch, eller ne..nu ljög jag. fräsch är jag fan inte för 5 öre. haha, hatar när det börjar bli vinter, man känner sig blek och äcklig. äsch! annars då? jävligt less och trött, men antar att jag inte ska klaga.

dagen började bra iallfall, gick in på fejjan och fick se att Petter fucking Henriksson är här i härnta, måste försöka sno någon kväll av honom för att träffas, inte träffat honom sedan gatufesten! Han var förövrigt en av dom som gjorde studentbalen sjukt rolig, fullast på bygget var han också, haha.




..han var lite off redan vid middagen, bra jobb chefen!


20.04

haha, man slutar aldrig att förvånas.

25 oktober




GRATTIS GUBBEN!!!!! (sorry för dom gräsliga bilderna, vi glömde ta på oss ansiktena)

fan vad grym jag är, jag är ledig idag. men vad gör jag? tar på mig att jobba extra såklart. jobbar dock bara till 13, sen ska jag och kim till birsta. ikväll ska jag åka till John och fira hans födelsedag, hoppas det finns mycket fika...he-he

20.22


sällan man blir tok kär av att kolla på filmer/serier! JÄVLA PÅHITT. blir kär av att titta på Blair och Chuck. jag tror jag vill byta plats med Blair, jag vill ha Chuck.

24 oktober

nyss kommit hem från coop, handlat lite gotta...bland annat en chokladkaka, hehe. det är ju faktiskt söndag! annars då? ligger och degar i sängen och lyssnar på musik, som vanligt med andra ord.

här har ni några bilder som visar hur SJUKT jobbigt det har varit idag på jobbet när alla systemen låg nere...och ja, ni såg ju bara i förra inlägget! jag och michaela la oss och vilade under tiden vi väntade, schööönte.





och ja.. den sista bilden bjuder jag på! är det bara jag som ser ut som en 13åring när inte jag har maskara? om inte, hör av er! heh


24 oktober

haha, systemen ligger nere nu igen. började 08.45 och har tagit ett samtal sen jag började. ganska skönt...typ. ska snart dra iväg och luncha med alex, hoppas att jag får bestämma..då blir det waynes! jaja, ska fortsätta umgås med mina fantastiska arbetskamrater, vi sitter och lyssnar på hoffmaestro och väntar på att systemen ska starta upp. PÖZZ


ja typ såhär kan det se ut, tack nikki för tjuvknäppningen.

20.30

http://gud.us/lovetest.php?page=643911
roligt liv jag har...sitter hemma på en lördag och gör sextest. inte ok.
ne, nu ska jag hitta på något, GÅ UT? vet inte, har några rövkompisar som försöker övertala mig. men dom ska fan inte få lyckas, nu har jag bestämt mig för en vit helg. ska ta och ringa hela telefonboken nu för att leta upp någon som ska vara nykter, hur många tror ni jag hittar? jag chansar på 0.


tänkte slå en pling till den här jäveln, men kom på att hon glider runt i stockholm den här helgen, så hon är nog allt annat än nykter.


23 oktober

fuck, försov mig imorse. dock bara 15 minuter men, aja. skyller det på ett retard som satt och skrämde upp mig igår om att det fanns en mördare i vårat hus, så jag kunde inte somna för jag var lite rädd, he-hehhehe. var ju som sagt ensam hemma med småttingarna, och tycker att det är lite läskigt att vara ensam i en stor kåk, buhuh.

SÅN MES ÄR JAG, så nu vet alla det. har alla skrivit ner det? bra.

20.05

gör mig redo för en jobbig kväll, hade tänkt mig en mysig hemmakväll. men icke, blir en hemmakväll med mina småtroll på 2år, ska vara barnvakt eftersom mamma ska ut och skaka rumpa med sin syrra. sjukt snäll jag är som tog på mig det här, på en FREDAG. aja, ungarna lär väl somna runt 9 så får väl ringa hit någon kåmpiz då :)


21 oktober

Idag är det en bra jävla dag, om man bortser från att det gick åt helvete på jobbet så. Traderaaktionen gick ut idag, så gick in på tradera för att se hur mycket jag hade sålt skorna för, trodde dom skulle ligga runt 300:-, men icke. 550 riksdaler fick jag för skorna, mer än vad jag själv gav för dom. helt fantastiskt. sen då? gick in på mailen och såg att jag hade fått lönen, fick mer än vad jag trodde, så jag är jävligt nöjd :D

annars då? kom precis hem efter ett träningspass, skönt. ligger jag i sängen och lyssnar på timråmatchen, verkar bli vinst där också. VILKEN UNDERBAR DAG, hehehehh

23.05


come and give mama some löööv

00.39

HeiIEIjIiII bloggEHhhhhhHNNN

Fotbollskvällen på amadeus var rikigt trevlig. trevligt folk, fotboll, ölkannor, vinflaskor,chips...ja det säger väl allt. dock så höll jag och johanna oss till colan och chipsskålen, he-he. lukas  och grabbarna gick dock all in, förstår man väl kanske..hade det inte varit för att jag är så less på allt som har med alkohol att göra så hade inte jag heller tackat nej till grats öl/vin. annars då? ja, rätt lag vann, min pojkvän ronaldo spelar ju som sagt i real, satte..ska ringa och gratta honom snart. dock lite besviken att dom inte visade lite fler närbilder på han, menmen..lämnade väl ett och annat snigelspår på stolen, hehheheheh. rolig jag eee

ne, nu ska jag sova. upp på jobb imorgon 08.45, smakar bra. imorgon kväll blir det planering med brudarna inför resan, sen blir det väl ett träningspass. later suckers

14 oktober

sovmorgon idag igen, he-he. smake bra! började 11.30 och slutar 20.15. Efter jobbet ska jag dra direkt ner på amadeus där viasat bjuder hela comhem på fotbollskväll. så där ska vi kika på real madrid mot zlarre, hehheeh. viasat bjuder tydligen också på fotbollsöl, tro om man ska ta sig en jävel eller om man ska ta en fotbollsvatten? visar sig.




19.04

ne, nu får det vara nog. nu har jag legat här tillräckligt länge, nu blir det en springtur upp till bästaste john för att kolla när han snickrar ihop sin nya lya. kan hända att jag tar en sväng förbi affären och köper något gott också, he-he.




18 oktober

skön sovmorgon, jatack. är ledig idag eftersom att jag jobbar helgen som kommer nu. hatar egentligen att vara ledig, blir så satans rastlös. men nu ska jag iallafall ta mig ner på gymmet och träna lite, sen får vi se vad som händer. kanske blir ett friskispass om inget annat roligt dyker upp.

haha just det, igår så var jag och emelie hemma hos kim och myste & bakade pizza. sen fick vi för oss attt smsa till 118100 för skojs skull, skrev något i stil med "när kommer jag träffa min drömkarl då????". hade hoppats på ett svar som "nästa vecka, nästa månad"...eller något liknande. fick till svar att jag kommer att träffa min drömkarl i samma område som jag bor i, mellan år 2010-2020. 2020???? no way

17 oktober


grattis lindis!!!!! och tack för en tr3vl1g f3zt igår :)))

hej och hejdå, ville bara visa att jag lever. jag är inte bakis, jag har inte ångest och mitt bankomatkort är inte TOMT. vilken fantastisk söndag va? yes. nu ska jag ta mig en dusch, måste ju vara fräsch när jag ska till lindis och fika. undra om det finns några bullar kvar? Eller åt nikki upp alla igår på festen? vi får se.

och TACK, världens goaste alex som skjutsade hem mig igår, även fast du redan gått och lagt dig, tusen tack!

16 oktober

jahapp, då var det bara att börja om igen då. bort till norrakyrko för att fira lindis som fyller 20. MEN EFTER DENNA HELG, så ska jag fan inte gå ut. eller ja, den 30e har vi teamfest med jobbet, så efter det isf. är så jävla less på att festa. så efter den 30e så ska jag bli en soffliggare som ligger hemma och kollar på film medans alla andra är ute och festa, KUL VA? kanske inte, men skönt.

nu ska jag kila, bju på några bilder som jag knäppte i väntan på farsgubben.



hahah, less tjej

09.00

YES, jag kom upp..jag försov mig inte, JAG ÄR INTE ENS TRÖTT, INTE ENS BAKIS. grymt mallzen!¨

nu ska jag bara leta fram något óch byta om. runt 10 kommer mattsson och då ska jag vara färdig. känns ju dock fantastiskt skönt att man inte behöver sminka sig. för er som inte vet så ska vi på någon fotografering, typ ett modellföretag som sminkar modellerna samt knäpper kort, blir man nöjd med bilderna så får man köpa dom. eftersom dom ska sminka oss så vill dom självklart att vi ska vara osminkade när vi kommer dit, helt okej för mig, sparar bara tid.

ne, nu ska jag göra någon nytta. och tack emma för en trevlig fest igår, hoppas du får det grymt i usa :)


kolla mina fantastiska skor som jag invigde igår! :D:D:D:D


15 oktober

haha skön dag eller, växeln har lagt av på jobbet = inga samtal = ledig tid. under tiden vi har varit ledig har jag hunnit springa på stan och köpt en lite present till lindis, ätit, ätit och ätit. dom bjuder på smörgåstårta, kakor, bullar och chokladbullar på jobbet, och nu när det är helg så får jag ju faktiskt äta det, heh-heh, smake bra.

Nu fungerar växeln igen, så back to work. OCH JUST DET, grattis Joel Julio Qwiberg till körkortet, duktig du eeee. och du....saknar faktiskt dig...lite..eller ganska mycket..tokskalle! en av dom som gjorde vemdalenveckan minnesvärd.




14 oktober

blir ett snabbt inlägg innan jag ska ut och springa, ska även förbi friskis för ett aerobic pass. skiter i att jag är sjuk nu, DET SPRINGER I BENEN PÅ MIG.

har nyss slängt upp ett par skor på tradera, har insett att jag faktiskt åker till asien om 2 månader, så finns risk för att alla skor jag har som INTE är sommarskor bara kommer ligga och skräpa. jaja, kika in vettja - http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=120379258.

OCH JUST DET, det är ju timrå match idag.. så drog på mig min sjukt snygga sport-topp, nu kan dom ju inte annat än vinna? älläääär?


13 oktober

åh, vägrar vara sjuk. vägrar. jag vill inte låta som en kråka. JAG VILL TRÄNA.

är det någonting som jag hatar så är det fan att vara sjuk, men presterar dåligt på jobbet, man kan inte träna, man blir grinig, och man blir rastlös=att man äter. äsch, imorgon vaknar jag upp och är frisk, eller? äh, imorgon blir det en skön dag på jobbet iallafall, sitter nog bara i telefonen första timmen och sen är det utbildning resten av dagen, SVIN SCHÖÖÖÖNT.


snygg, jag vet. men ibland bju jag på mig själv, så varse

12 oktober

AHHH, mensverk, förkylning...........kill me. hoppas förkylningen försvinner tills i helgen iallafall. för i helgen är det mycket som händer. fredag, party för emma som kommer att lämna sverige snart. Lördag, ska vi ner till sundsvall för fotografering, lördagkväll födelsedags fest för linda marie backman som fyller 20 jävla år, fantastiskt. OCH inte nog med det, min älskling maria kommer hem, förhoppningsvis sara också. saknar dom som tusan.

love you guys!!!!!


12 oktober



inte okej...när man söker på "skära mig i armarna" på google, så kommer det upp en bild på mig. PÅ FÖRSTA SIDVISNINGEN OCKSÅ. haha jag döööör

23.28

snark....tråk....äsch, vi kör en fjantlista.

TRE PERSONER SOM FÅR MIG ATT SKRATTA:
1. Malin dahlgren,Emelie göstasson och Tove jonsson (dom räknas som 1 person, hehe)
2. Linda Backman, Sara byström, Maria Nordin och Emelie mattsson (räknas också om 1 person, hehe)
3. john e ganska rolii

TRE SAKER JAG GILLAR HOS MIG SJÄLV:
1. Jag eee roliii
2. Jag ee duktiii på att jobba
3. Min stor-rooompaa

TRE SAKER JAG INTE GILLAR HOS MIG SJÄLV:
1. Mina ögon
2. Mina extra tuttar som jag har under armarna, hahah
3. Jag blir lätt irriterad

TRE DELAR SOM JAG FÅTT ÄRVA FRÅN MAMMA:
1. Hennes ben tydligen (dock så ser hennes ben ut som tändstickor just NU)
2. Hennes temperament
3. Humorn

TRE SAKER SOM SKRÄMMER MIG:
1. Ormar, Spindlar
2. Grävlingar
3. Otrohet

TRE SAKER JAG GÖR VARJE DAG:
1. Jobbar
2. Lyssnar på musik
3. Skrattar

TRE SAKER JAG BÄR JUST NU:
1. Trosor
2.
3.

TRE FAVORITSAKER:
1. Mobil
2. Snus
3. Datorn

TRE SAKER JAG SKULLE VILJA LÄRA MIG:
1. Sjunga
2. Dansa
3. Sminkning

TRE SAKER JAG VILL GÖRA INOM 5 ÅR:
1. Börja pluga
2. Resa runt i asien (kommer att göras om 2 månader, wiho)
3. Skaffa mig en schnygg karl

TRE SAKER SOM ATTRAHERAR MIG (HOS KILLAR):
1. Ögon (gabbi....hhehhehehe)
2. Leende
3. Härlig personlighet

TRE SAKER JAG KAN GÖRA:
1. Spela fotboll
2. Äta
3. dricka sprit, heheh

TRE SAKER JAG INTE KAN:
1. Sjunga
2. Förstå mig på killar
3. Prata arabiska

TRE AV MINA FAVORITHOBBIES:
1. Träna
2. Vara med kåmpizar
3. dricka sprit, heheh

TRE SAKER JAG VERKLIGEN INTE VILL GÖRA JUST NU:
1. dricka sprit.......
2. Läsa en bok
3. Prata

TRE SAKER JAG INTE FÖRSTÅR:
1. Varför killar är kukar
2. Varför jag alltid har blåmärken på söndagar
3. När min bror ska komma ner på jorden

TRE SAKER JAG VILL GÖRA INNAN JAG DÖR:
1. Gadda mig
2. Ligga med David Beckham
3. Opera mig så jag ser ut som kissie


10 oktober

träning på en söndag är det dummaste som man kan göra, men idag ska jag vara dum. ska nu klä på mig för en långprommis från mig upp till geresta skolan för ett friskispass, sen blir det prommis hem också. sen kan jag somna gott och känna mig stolt som har tränat trots att jag är bakis.

hörs senare suckers

17.48

blusen är på, skinnbrallorna är på, klackarna är på, JAG ÄR PÅ. nu kör vi




9 oktober



Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

8 oktober


sallan, tove och nikki
just nu, bullbak hemma hos tovan. det ligger mjöl och smör över hela golvet.

7 oktober

har varit ledig hela dagen eftersom jag jobbade helgen, FYFAN VAD TRÅKIGT DET ÄR ATT BARA VARA HEMMA. uscha. jag älskar mitt jobb och vill jobba hela tiden. ne usch, nu har jag varit hemma allt för länge, så nu drar jag ner på stan och sen drar jag på gymmet. ikväll blir det friskis och svettis med madde förhoppningsvis.

hörs ikväll!

6 oktober

IDAG ÄR JAG GLAD, jätte glad.

idag blev jag nämligen utsedd till månadens säljare på jobbet, fan vad kul, fan vad peppad man blir då. TUSEN TACK.

har jobbat hela dagen iallafall, sen drog jag ner på gymmet för ett 1,5 h pass och sen drog jag hem och storstädade. annars då? tjaa, på fredag kan ni lyssna på mig och alex när vi är med på radio, mixmegapol (nivet chans till romans). hahah fantastiskt roligt. berättar mer om det på fredag när det gått på radio.

19.36

mina ben skakar och jag har kramp i magen efter dagens gympass, älskar när det känns att man har gjort bra ifrån sig. nu ringde malin och frågade om jag skulle med ut på en powerwalk, det ställer jag aboslut upp på :DD

förövrigt så smakade sushin fantastiskt bra, efter att ha tryckt i mig 12 bitar så kände jag att jag förtjänade några  till..så köpte 4 bitar till. 16 JÄVLA BITAR? helt stört. men gott var det!

5e oktober

ÅH, om 10 minuter har jag lunch. gissa vad vi ska äta? dödödödödödd (trumslag) SUSHI!!!!!!!

3 oktober

vad fan händer? varför är jag trött som en jude trots att jag inte var ute igår? har dock jobbat hela helgen men wtf. äsch, är riktigt stolt över mig själv som var nykter igår iallafall, var riktigt mycket folk (och roligt folk) ute igår, jag och linda gick iallafall ner på krogen nykter bara för att kolla läget litt. måste dock erkänna att vi fick ångest när vi såg hur kul alla hade och för att inte få något ryck och gå till baren och supa ner oss så drog vi hem, haha.

nu - gosa ner sig i sängen och bahhhh måååå.


bjuder på en "klia mig i håret" pose!!!!!!!!!


2 oktober

10 minuter kvar sen slutar jag, tiden har gått jävligt fort på jobbet idag. går fort när man har roligt..hehehe-he. nu ska jag bara byta om och sen ska jag och lindis upp på högakustenhotellet för att käka, så få min födelsedagspresent av henne idag, så hon bjuder på käket, bussigt va? :D

förövrigt så råkade jag klicka in på aftonbladet och kollade på shakiras nya musikvideo, WTF? vad har hänt med den kvinnan? hon har för mig alltid varit en av världens snyggaste brud, men nu har hon gått ner så sjut mycket i vikt. ansiktet är ju fortfarande same same men vafan, ser ju ut som om dom har klistrat på världens snyggaste kvinnas ansikte på en 13årings kropp (klickar på ogilla knappen, hehe)


18.07

har varit ledig idag eftersom jag ska jobba helg, fantastiskt skönt. som vanligt när jag ligger hemma i sängen så sitter jag och kollar runt på lite olika sidor för att beställa kläder, MEN JAG FÅR JU INTE HANDLA, skärpning nu mallzberg. MEN just det, har ju 500:- att göra av med på nelly, så why not?

klickklick

bild lånad av victoria


1 oktober

Postat av:
har sett tidigare att du skriver väldigt mycket om din brorsa? vem är han egentligen och varför skriver du så mycket om han?:P

tycker inte att jag skriver speciellt mycket om honom, men visst. anledningen till att jag skriver om honom ibland är väl mest för att få skriva av mig lite. jag skulle egentligen bara vilja ta allt öga mot öga med honom, men det går inte. han har väl hamnat i fjortisstadiet där han vägrar inse att han har fel, så det går helt enkelt inte att ta en diskussion med honom. jag älskar min bror, men jag klarar inte av att se hur han förstör för sig själv, och hur dåligt han får oss i familjen att må. han sviker oss gång på gång, han ljuger och han beter sig inte bra helt enkelt. jag har haft några kompisar som allt har gått åt helvete för och jag vill helst slippa se det bli samma sak med honom.




RSS 2.0