31 mars


30 mars

damn, om det är någon som är proppmätt just nu så är det fan jag! tänker lägga mig på soffan nu och vila ett tag, och sen ska jag åka iväg på 2h träning. efter träningen så ska jag nog lägga mig och plugga lite teori, kan behövas.

idag fick vi även våra studenmössor, känns fantastiskt bra! eftersom vi går hantverkslinjen så är bandet och "stenen" rosa färgad, så jävla snyggt. men är det några fler som har beställt mössorna från ABC-gruppen som tyckte att dom såg lite konstigt ut? eller är det bara vi? haha

..tänke även passa på att tacka maria och mattsson för vykortet, skönt att veta att ni lever ;) saknar er så jag håller på att dö (saknar såklart dig med byppan). KAN INTE VÄNTA TILLS NI KOMMER HEM!


30 mars

 



en ny cool kavaj och en randig tröja med snygga axeldetaljer har flyttat in i min garderob!

 


29 mars

godkväll va!

har haft fullt upp hela dagen, så har inte haft tid (lust, he-he) att skriva något. åkte från skolan runt 4, och drog sedan direkt vidare till jobbet. hade trevligt sällskap vid mitt bord idag, så 4h passet gick väldigt snabbt. nu ska jag lägga mig ner och fortssätta plugga. usch, fan vad jag hatar ordet plugga.



kan någon berätta för mig vad dom vita sträcken kommer ifrån?


27 mars




im in love! idag när jag var på birsta så hittade jag mina drömshorts. höga, ljusa och slitna - helt perfek. kan knappt vänta till i sommar när jag kommer att använda dom flitigt.

nu ska jag slänga i mig lite mat, och sen ska jag jessica och malin åka och hyra film.


27 mars

 

god morgon!

hoppas ni har sovit gott, för det har jag gjort. nu ska jag bara slänga i mig lite fika och sen ska jag och malin åka till birsta och shoppa. jag är på riktigt bra shoppinghumör, så jag kommer förhoppningsvis komma hem med massa nya saker.

hörs senare!

 


26 mars



timrå är borta från slutspel, och jag är trött i hela kroppen. fantastiskt :) nemen, timrå förlusten var ganska väntad, så den är jag inte så purken över. därimot så kan man ju inte annat än hata hvs martin törnberg och daniel grillfors, jävla tjockryggar!

annars då? kom nyss hem från träningen och nu sitter jag ensam här hemma och är barnvakt, kul jul. ska dra igång en film och förhoppningsvis somna till den, lär ju dock vakna om någon timme när ungarna skriker.

hajdo


25 mars

IMORGON ÄR DET FREDAG, satan vad schööönt. och vet ni vad? denna helg kommer att bli exakt lika vit som den förra, jag är så sjukt dutti!

hela helgen ska jag bara ligga och må, jag ska njuta av att balklänningen är klar och sen kommer jag nog sörja lite över att timrå kommer att åka ut imorgon, eller? ;) hoppas på en vinst imorgon iallafall så jag får åka på en till hemma match! men sen är det nog over....men jag håller tummarna iallafall! har dock träning imorgonkväll, så kommer inte kunna kika på matchen. men det kanske är lika bra, då slipper jag vara en crybaby om dom förlorar, bra va?

pözz

25 mars

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=pv6LAlpPEVeZNmURDuKc9OY2#bikiniGallery

ehhh, den där bikinin vill iallafall jag kuta runt i på stranden i sommar, nog för att jag nästan har en liknande men whatevahhhh! ge han en femma bah


24 mars

helt-jävla-slutkörd.

jag är så satans trött och slutkörd, men kan inte sova. vad är problemet?
men anledningen till att jag är trött lär ju iallafall vara att jag går i skolan halv 9 till 5 varje dag nu när vi syr balklänningen. är helt tom i huvudet varje dag jag kommer hem ifrån skolan. och påtal på balklänningen så är jag typ klar med den, jag valde ju som sagt att göra en väldigt enkel klänning. dock blev jag inte så nöjd, i look like a fakkkkking... fläskberg i den! menmen, what to do

and btw, så fyndade jag några plagg på secondhand igår (på återkommande mode i sundsvall), riktigt nöjd. dock så ser alla plaggen sjukt breda ut på bilderna, men slänger in några bilder ändå.









äntligen lyckades jag hitta fjällräven jackan, ji-ha!


21 mars

hade tråkigt under tiden jag väntade på att malin och sara skulle hämta upp mig, så jag klickade hem ett par nya skor och en leopardmönstrad byxdress. tycker att skorna är vrålheta och kommer nog att använda dom på studenten, vad tror ni om det?


21 mars



ÅH, ÄNTLIGEN ÄR JAG HELT UTVILAD...tror jag?

sov till halv 2 idag, så satans skönt. har inte sovit längre än till 9 på hur många veckor som helst. nu ska jag hjälpa mamma med käket, och ikväll ska jag, dahlgren och by mysa. by åker ju till australien imorgon, känns förjävligt. saknar redan maria och mattsson så sjukt mycket, buhu.

igår var iallafall jag och malin nere i sundsvall och kollade på remember me, den var stört bra. och ja, robert pattinson....mer behöver jag väl inte säga?

pözz!

20 mars

heeeeiiiiii bloggehhn!

fan vilket bra humör jag är på idag, vaknade av att mamma kom in i rummet och sa att hon hade bokat resa till mig och henne direkt efter studenten, kommer nog vara ganska så sliten då så det passar ju helt utmärkt! annars då? sitter på jobbet och taggar för match ikväll, vet inte om jag kommer kunna se den på tvn, men jag jobbar på det. var ju även nere i timrå i torsdags och kikade, men tyvärr så var det en besviken mallz och emmlan som lämnade eon, jeeeevla domarjävel.

nu ska jag jobba vidare, LATER.

14 mars



timrå vinst igår=utgång.

precis som jag sa så skulle jag dra ut och parta om timrå vann, vilket dom gjorde. så det var bara att slänga på sig något som fanns i garderoben och dra sig ut. hade sjukt roligt igår, och det var stört mycket folk ute. finbesök från sundsvall hade vi också :)

imorse var det mindre roligt, skulle upp klockan 8 för att åka till sundsvall och gå på gudstjänst, JA ni hörde rätt. ett arbete som jag, catharina och linn gör på religionen. satt där satt jag, längst bak i kyrkan och bakis som ett svin. men de vare värt :)

14 mars

what to say?



ehm....timrå ik? JAAAA MEN TRORU

12 mars


trött tjej? yes. har varit ute och åkt skoter hela dagen med mamma,henke,calle och nora. stannade på isen några timmar och grillade korv och solade också, så nu har man samlat på sig lite fler fräknar också. nu blire snart käk och sen blir det bara mys, måste spara mig till imorgon då jag ska kolla på världens viktigaste match, luleå-timrå. blir det vinst så kommer jag gå ut och fira, blir det förlust så kommer jag nog stanna hemma och ta det lugnt. kommer vara så stört nervözzzzzzz

later


10 mars

idag måste jag har gjort min sämsta körlektion ever, allt gick fel och jag var på skit humör efter lektionen. efter lektionen satt jag iallafall kvar på stenstan och pluggade lite teori istället, men efter ett tag så mötte jag istället upp caroline och sandra, vi drog på waynes och käkade lunch.

senare så gick jag och sandra upp på gymmet och körde lite styrka, så nu sitter jag här och är jätte trött i hela kroppen, älskar den känslan efter man har tränat.

nu ska jag lägga mig och försöka somna i tid, ska ju faktiskt upp och jobba imorgon bitti. så med det säger jag godnatt!

9 mars


MAGNUS BETNÉR.

Den här fantastiskt roliga karln ska jag kolla på idag, han är på teatern så jag och mathias ska ner och kolla. men just nu sitter jag på jobbet och sliter, hungrig som fan är jag också. men som tur är så ska jag strax käka sushi med johan och fredde, JAG ÄR FAN HELT BEROENDE AV SUSHI.

aja, back to work. hörs senare!

8 mars

TJENIZ

vafan händisch? själv har jag nyss kommit hem från linda. nu ska jag bara snabbduscha och sen dra ut till äldansbro där jag ska käka mat och kolla på hockey. hinner inte skriva mer nu, men slänger in några bilder sen i fredags!














4 mars


 

tyg till balklänning - check
mönster till balklänning - check

ÄNTLIGEN klart, nog för att det blev en jävligt vanligt och tråkig klänning. men känns skönt att det bara är att börja sy när man kommer tillbaka efter sportlovet. 2 veckor har vi på oss att sy den jäveln, borde ju hinnas med tycker man.

annars då? ringde sjukan idag och bokade tid för att kolla upp tån, helt sjukt att den inte är bra än. annars så har jag bara varit på skolan och slitit med balmönstret, och sen jobbade jag även kväll. nu ska försöka hitta något att ha på mig tills imorgon, för imorgon blir det först basket med klassen, och sen ska vi på studentfest där vi ska fira att det endast är 100 dagar kvar till studenten, SICK.

 

2 mars

fy satan vad trött jag är. har gått i skolan från halv 9 till halv 7, dock var det frivilligt men ändå. mönstret till balklänningen ska nämligen vara färdigt och inlämnat på fredag. och jag vet fan knappt hur klänningen ska se ut? sen har vi en annan klänning som ska vara påbörjad innan den här veckan är slut. så har suttit och sytt på den och även försökt komma på exakt hur balklännings-satan ska se ut. ser ut som att det blir en helt vanlig lång klänning, eftersom jag verkligen inte kan komma på något annat. aja, kom hem någon gång efter sju och var dö hungrig eftersom det var kattskit till lunch på skolan, så kvällen fick avslutas med GO JÄVLA SUSHIN.

jag är fan kukless på allt nu känns det som...KAN TÅ JÄVELN BLI BRA SNART ELLER? har inte tränat fotboll på 2 månader nu eftersom jag brutit tån. det låter så jävla fjantigt, men helvete vad ont det gör. OCH JAG VILL KUNNA TA PÅ MIG ETT PAR KLACKISAR, istället för att strosa runt i mina jävla kängor (som typ är dom ända skorna jag kan gå i eftersom jag har så ont.)

gud vilket roligt inlägg, hejdå.


1 mars






1 mars

helgen - grym
maskinen - grym
timrå vinst - grymt

jag mår fan bra idag alltså! dagen har varit sjukt rolig också, vi ännu en guldtrofé tävling idag. den bestod av 3 tävlingar - pulkarace, snöskulptur och bästa klädsel. vi måste fan vinna bästa klädsel, annars skjuter jag mig själv. vi var utklädda till dom 101 dalmatinerna och marlin var cruella devil. pulkaracet gick dock lite sämre, jag och lollo kom knappt över startlinjen. hahah men roligt var det.

något som också var jävligt roligt var att jag och marlin sedan gick på stan en snabbis, och inte fan orkade jag tvätta bort mina prickar i ansiktet? och inte fan brydde sig malin om att hon såg ut som en häxa? NOEP, några snea blickar fick vi iallafall, men vi gillart.

dagen avslutades med timrå match där det blev vinst....och ja, nog för att peter forsberg är en jävligt bra hockeyspelare...men vilken jävla FJOLLA han är. ha-ha












RSS 2.0