höstjacka

                                                 image12
gårdagens köp: en brun väska (på bilden)

hua, idag har jag använt min höst-jacka. och idag när det var som kallast och allt, frös ju röven av mig. men nej, imorgon får det nog bli dunjackan igen, om det inte blir lite varmare dvs. jaja, har  varit en hyffsat bra dag idag igen, förutom att jag saknar malin olofsson, som för tillfället är sjuk.men imorgon kanske hon kommer på skolan, kan ju hoppas iallafall! mhm,  och idag efter skolan så åkte jag till härnösands gymnasium där jag hämtade mitt nya busskort (eftersom de andra är gone). satt nu slipper jag åka på någon gammal lapp som jag har fått åkt på sen i fredags, rätt roligt om jag får säga det själv. meneee, nej. nu ska jag slå mig ner i soffan och försöka läsa lite historia, som är mitt favorit ämne.....he-he-he! pussva
                                                  

träning

phuh...kom precis hem från träningen, och idag var det den jätte omtyckta fysträningen som stog på schemat. och det var inte speciellt roligt vill jag lova, eftersom man fortfarande har träningsverk sen i måndags (pinsamt). hur som helst så gick det ganska bra endå, vi körde mest överkropp, så man kände typ inte av träningsverken i rumpisen! nej men nu ska jag smälla i mig en gainomax och sen duscha.. och om jag hinner, så ska jag plaska lite i bubbelbadet! och just det, berättade jag att jag fick tillbaka min älsklings-väska som jag tappade på bussen i fredags? det har jag iallafall fått, den låg nere på navet och skräpade i hittegods tjoffset.. då vart mallz glá. puss!

helt slut

om det endå gick att förklara vilken sjuk träningsverk jag har idag, det är nu man märker hur grymt otränad man är, hua. idag har det varit en ganska slapp dag på skolan, kan dock vara för att jag kom till skolan runt elva eftersom jag försov mig. vi har haft block hela dagen, så vi jobbade med några kollage som ska vara inlämnade tills på måndag. efter lunchen gick jag, linn, amanda och sanne ner på charm och köpte en semla, på vägen hem så puttade amanda mig så jag ramlade.. i hund bajs, tycker om dig också! sen så åkte jag 20 över 3 bussen hem, och när jag kom hem så åt jag middag och umgicks med mamma. mh, sen har jag bara myst... så det har varit en skit skön dag! förövrigt så har jag ätit två stycken semlor idag, puss!


stan

åh så underbart väder det är idag. vaknade runt 10 tiden av att solen lyste in på rummet, så skönt. sen gick jag ner och fikade lite och myste lite med syskona mina, pratade lite med mamma också. sen ringde yrhönan-jessica och påminnde mig om att vi skulle gå ner på stan en snabbis, för att jag skulle köpa ny foundation och nya underkläder. blir ju så illa tvungen att köpa nytt smink eftersom det mesta sminket låg i väskan som jag glömde på bussen...dumdumdumdummallz! efter vi gått runt lite på stan så drog vi upp på statiol och köpte en frensch hotdog (eller hur det nu stavas), svin gott :))) hur som helst så sitter jag här vid datorn nu och väntar på att klockan ska bli halv 4 så jag får åka upp på fotbollträningen. sen ikväll ska jag mysa med bästaste, och kolla på lite film oså! bra hörs hej


hola

image9

dagens köp: ett par bruna linsor, vad tycks? :)

mmmm, när man har tråkigt så klipper man sin
egen lugg! nu är det äntligen helg, och ikväll ska jag
mysa med emelie och jennie..(som det set ut nu iallafall!)
btw så gick jag ner på navet idag efter skolan och frågade efter
väskan... och NEJ, den var såklart inte upphittad. kan ju hålla
tummarna för att den kanske blir inlämnad imorgon eller
något? äh, har man otur så har man.. get used to it mallz!
pusssssss


som sagt

vad var det jag sa? det är verkligen min otursvecka den här veckan. Först blir mobilen tagen, sen gick bankomatkortet av på mitten, och nu glömde jag väskan på bussen där jag hade smink osvosv. det kan nog inte bli värre skulle jag vilja säga. Sitter på skolan nu och försöker få tag i dintur, men det svarar såklart inte! OVÄNTAT.
s
uuuuuuuuuucccccccckkkkk

färga håret

               image7    image8
dagens köp: svart/mörkmörkmörkbrun hårfärg

mhm, har nyss färgat håret! planerna var väl att det skulle blir lika dark som det  var på den här lil'bilden. men som sagt så blir ju ingenting som jag vill den här veckan, satt.. självklart så vart det ljusare! jeeeefla schiiiit.. hur som helst så får jag väl färga om det om ett tag igen, och då får jag ta en mörkare färg :))) men nu ska jag smyga ner och försöka få mig någonting i magen. och sen sova, så godnatt!

lite nice oså

image3image4

hittat en jacka eller tröja eller vad man nu ska kalla det, tycker att den är
helcool och jag vill ha den :))) brallzen var ganska fräscha dom också,
dom hade dock varit snyggare om dom hade hög midja. men dom får
duga för mig! bli nog mitt nästa inköp när jag fixat mitt bankomat kort
som nämligen nyss gått sönder. men ska fixa det imorgon :))) puss!


hel nice

image5
hittat en hyffsat fin bikini som jag tror att jag ska köpa, dock har jag en
liknande, men måste väl variera lite! eller.. om jag är smart så väntar jag
tills jag åker till egypten, där kanske det finns några fräcka bikinisar! eller
vad tror ni? :)) huhm, får se hur jag gör! ne, nu ska jag kika vidare lite i
hopp på att hitta en bättre som faller mig i smaken. HÖÖÖÖRS


helt gone

suck... har fortfarande inte fått tillbaka min mobil. så den är förmodligen snodd och kommer nog inte att komma tillbaka heller. men hoppas går ju, he-he! kan ju alltid hoppas på att jag får ut en ny på försäkringen.. saknar den sååååå, känner mig nästan lite naken utan den! buhuh.. så nu har jag ingen telefon, dvs att det inte går att få tag på mig på annat sätt än hem-telefonen och msn! TYCK SYND OM MIG... pussis!

     


      här är min älsklings telefjonk!!!!!

image6


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0