31 juli

ahhh, jag har brottomt. men slänger in ett inlägg innan jag drar ändå. ska ut till älandsbro till sofia och grilla med brudarna nu, sen in mot stan för att dra på lougen där det är fäzt. ikväll uppdräder bl.a oskar linnros, ska bli spännande. dock kan jag bara en av hans låtar, från och med du eller vad den nu heter. haha, intressant.




30 juli

nu kilar jag iväg på min absolut sista dag på televinken, hoppas tårarna håller sig inne. haha


REGNJACKAN ÄR PÅ!

http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=baIRq0ork7omv6Ag8EfnJb9TlTNlKTgksozYneFOYsyInxoi2JJ9#shoeGallery


23.07

imorgon gör jag min absolut sista dag på mitt nuvarande jobb, på måndag så väntas nya utmaningar och ett nytt jobb. jag kan inte riktigt fatta att jag har jobbat på televinken i 3 år nu, och nu ska jag lämna alla underbara människor på jobbet. uscha, kommer sakna alla så otroligt mycket!


tjejen i bakrunden, therese, är en tjej som jag kommer sakna väldigt mycket!

28 juli



sitter på jobbet nu med en snygg coca-cola keps. den som har sålt mest ska tydligen ha på sig den under dagen, och eftersom jag började tidigare än alla andra idag så ligger jag just nu först på topplistan. har match idag så jag fick nycklarna till kontoret och fick gå hit och sitta ENSAM i 2 timmar, det var skönt..men lite läskigt också.

nu ska jag käka lunch och sedan jobba vidare i 3 timmar till, sen blir det fjutboll!

26 juli

körde en Tyra och skippade bloggandet igår eftersom det har varit en jävligt hård helg. men nu är jag back on track och efter NÄSTA helg så tänker jag börja ett nytt liv och gå i ide när det gäller drickandet, det låter väl bra, eller hur? ;)

nu sitter jag iallafall på jobbet och sliter lite, går faktiskt väldigt bra för tillfället. hoppas att det håller i sig. men undertiden jag är på jobbet så kan väl ni passa på att rösta på mina skor på nelly? vad bra, he-he.

http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=baIRq0ork7omv6Ag8EfnJb9TlTNlKTgksozYneFOYsyInxoi2JJ9#shoeGallery

21.40

ni som läser min blogg lär ju tro att jag inte gör något annat än festar....vet ni? NI HAR RÄTT.





SKÅÅÅÅL!


19.25

nu drar jag iväg, hoppas ni kommer att ha en lika trevlig kväll som jag tänker ha. om ni inte har något annat för er så kan ni ju alltid rösta på mina nelly-shoes ;)

http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=baIRq0ork7omv6Ag8EfnJb9TlTNlKTgksozYneFOYsyInxoi2JJ9#shoeGallery




23 juli



hade hoppats på att få börja det här inlägget med att skriva hur bra jag mår, men ne. man mår skit, idag igen. tur att man inte jobbade idag iallafall. menmen, nu är det bara att korka upp igen för ytterligare en rolig utekväll, är det stadsfest så är det.

igår så satt vi iallafall här och förade lite innan vi gick ner på stan, ett jäva bra drag var det där. efteråt drog vi på efterfest på first hotell. riktig lyckad kväll!

bilder kommer efter helgen!

22 juli

varför lär man sig aldrig att ta det LUGNT med alkoholen när man vet att man ska jobba dagen efter? och varför tar man alltid den där sista shotten 5 minuter innan krogen stänger? någon som vet? inte? okej.

gårdagen var iallafall jätte trevlig, vi var ju alltså på hamnkrogen och åt med alla som hade varit med på beachfotbollsturneringen,  och förresten. vårat lag vann hela skiten, fantastiskt roligt. efter krogen drog vi till ett ställe och badade och efter det drog vi hem till mig och badade. jag och dahlgren gick väl och la oss runt 5 tiden, så jävla inte okej när man ska upp och jobba dagen efter. fet smäll på mig



http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=baIRq0ork7omv6Ag8EfnJb9TlTNlKTgksozYneFOYsyInxoi2JJ9#shoeGallery

och fortsätt rösta,  nu är jag uppe på top 100 (wow, bara 24000 röster kvar tills jag slår paow). he-he

21 juli

godmorgon! nu sticker jag iväg på jobbet. det här blir nog det ända inlägget idag eftersom det är grillbuffé på hamnkrogen ikväll, så vi ska dit och dricka lite gotta och äta. sen blir det utgång.

hörs!





just det, glöm inte att rösta. vägrar låta pissie eller bajspaow vinna, http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=baIRq0ork7omv6Ag8EfnJb9TlTNlKTgksozYneFOYsyInxoi2JJ9#shoeGallery 

22.41


bror och jag

we gonna win, everyday and everytime, we wont hide,
we gonna fight til the end.
And we always be together, in the dark and the light.
Dont you know, Im here for you, when you need someone by your side.
I never let you go, cuz brother, I love you soo.

20 juli

jag är så jävla nördig som på fullaste allvar faktiskt tror att jag har en chans med att slå pissie i nelly-tävlingen, men vad fan. kom igen, med eran hjälp så kan det ju gå (eller..kanske inte). men kom igen nu, man kan rösta 1 gång/dag.

http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=baIRq0ork7omv6Ag8EfnJb9TlTNlKTgksozYneFOYsyInxoi2JJ9#shoeGallery




20 juli

hej, fan vad kul att se att det är folk som röstar på mitt bidrag på nelly.com. forstätt med det :) jag har precis kommit hem från stan, jag har varit på arbetsintervju. gick faktiskt helt okej, nu är det bara att hålla tummarna så får vi se vad som händer. nu ska jag bara trycka i mig nå käk och sen kila iväg till jobbet. mördarpasset idag också, 11-20.

hörs!




00.12

åh, sitter och kollar igenom massa bilder från studenten. damn vad jag saknar studenttiderna. studenten är något av det bästa som jag har varit med om i hela mitt liv, och jag vägrar att inse att det är något som jag aldrig mer kommer att uppleva, aldrig. fy fan säger jag bara.




19 juli

..jag har kommit fram till att så fort jag ska vara med på en bild, så tar jag oftast något och posar med. det kan vara vad som helst. jag vet fan inte vad det sitter i, men på nästan hälften av bilderna som jag har på min dator så sitter jag med någonting mot ansiktet. oftast är det dock någon slags alkholdryck, är jag en fjortis? vettefan alltså. här ser ni mig med...en vinpåse från en vindunk?


19 juli

hej bebisar! nu tycker jag att ni ska gå in på nelly.com och rösta på mina två bidrag: http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=baIRq0ork7omv6Ag8EfnJb9TlTNlKTgksozYneFOYsyInxoi2JJ9#shoeGallery





om det är någon annan som är med och tävla så skriv erat bidrag i kommentatorsfältet så lägger jag en röst på er också, deal? BRA.

16 juli

hahha, alltså jag dör.. vi har ju kamera på våra datorer på jobbet. och det är alltid lika roligt att kolla igenom bilderna, jävla retards jag jobbar med alltså.


stina och jonsson


sandra


victor matilda jag och therese


linda...men hon jobbar ju dock inte kvar (men är ändå cp) :D

15 juli

dålig uppdatering igen....sorry mates! snart kommer lite bilder från helgens bravader och även gårdagens utgång, roligare än så blir det tyvärr inte. nu sitter jag iallafall på jobbet, som jag förövrigt har gjort dom senaste veckorna. pengarna rullar in som det ska med andra ord, och brunfärgen ramlar bort mer och mer för varje dag, inte speciellt roligt men va fan.


12 juli

vet ni att jag har under 2 års tid tappat bort 6 mobiltelefoner? just nu har jag min farmors gamla sonyericsson som KNAPPT går att ringa på, har funderat ett antal gånger på att köpa en iphone och nu hittade jag en tävling där man faktiskt har chansen att vinna en, tävla ni också vettja! och svaret på frågan är, man får skicka 5000 sms/månad.

http://feber.se/teliamax25/

7 juli

haha jag älskar fan mig själv, anna på kontoret är jätte bra på att skaka rompa. så vi sitter och lyssnar på låten skaka rumpa med sean banan, samtidigt som hon försöker lära mig. när jag precis börjat lära mig så börjar hela kontoret att skratta, då visar det sig att min chef/coach står bakom mig när jag tokskakar på rumpan. vad är det för fel på mig egentligen? haha, äsch. jag tror att det bara bevisar hur peppad jag är för att åka ner till sundsvall nu för att festa. jobbar i 1,5 h till nu sen åker jag och hämtar upp dom andra brudarna, sen åker vi. så vi hörs efter helgen.

3 bilder från förra årets gatufest.





6 juli

alltså allvarligt, dom nya sommartiderna på jobbet dödar verkligen mig. förut så kunde man välja mellan att jobba tex från 9 till klockan 5, eller från 5 till nio. valde man det första passet så fanns det tid för att göra annat på eftermiddagen, och valde man det sista passet så kunde man ligga på stranden hela dagen. men nä, nu jobbar vi 11-8, INTE SKÖNT. hela jävla dagen blir förstörd. men idag skickade jag in ytterligare ett CV till studentconsulting, så hoppas verkligen på att hitta ett nytt jobb, känner verkligen att det är dags för lite nya utmaningar nu. men samtidigt så kanske jag ska vara glad över att jag ens har ett jobb? finns ju dom som inte gör något annat än att slöa på dagarna, och det tjänar man ju inga pengar på..vad jag vet iallafall?

aja, nu ska jag sluta vara negativ. imorgon jobbar jag iallafall och sen drar jag och brudarna ner till sundsvall för en helg på gatufesten, något som har blivit en tradition kan man nästan säga? jag minns när man var 15 och åkte ner och söp sig full på bussen, och drog senare in på madhouse eller vad det nu hette, haha. fyfan vad ful man var. dock var det jävligt roligt på den tiden. men jag är faktiskt riktigt laddad för årets gatufest, få träffa alla "klasskompisar" och alla andra kompisar som man har där nere.

äsch...fan vilket tråkigt och seriöst inlägg det blev, men äh. OCH JA, nu har mina skor som jag beställde kommit, dom var vrålsnygga verkligen, synd att man har fetaste skavsåret så att man inte ens kan ha klackisar i helgen då, bläh.


inte alls less? nejnej.

5 juli

bad, solnedgång, underbara vänner, chips och glass.. låter det inte fantastiskt? jo,tack.

jobbade till 6 idag, gick 2 timmar tidigare eftersom jag hade en sjuk huvudvärk. runt halv 9 tiden mådde jag fint igen och då drog jag, millan, sara och malin och badade i åmsjön igen. svin varmt i både luften och vattnet. det är så jävla underbart att kunna bada utan att frysa tuttarna av sig, och sen även kunna gå upp att sätta sig i bikinin på klipporna utan att frysa. ÅH VAD JAG ÄLSKAR SOMMAREN.


4 juli

haha, igårnatt när jag kom hem från krogen så hade jag tydligen tvingar min bror att vara med på massa bilder. så imorse hittade jag massa pose bilder på han och mig, mycket fint.

gårdagen var iallafall jätte trevlig, först hade vi match, där vann vi med 7-2, kändes bra. efter matchen så drog jag bort på födelsedags fest där vi firade carro, carro och jossi. sen drog vi ner på krogen och skakade våra lurviga. idag då? brorsar fyller år så det har varit full fart hemma. senare drog jag, malin och sara ut och badade.

nu hade jag tänkt att gå och lägga mig så man orkar upp till jobbet imorgon, känner mig faktsikt riktigt laddad.




21.36



kolla vilka söta shorts jag har fått tag i, malin gillar

14.44

en snygg jävel





på fotot: victoria

2 juli

..ligger på stranden och schteker som bara fan, eller nej just det, jag jobbar ju. jag hatar verkligen att jobba när man vet hur varm och skönt det är ute, men jag får väl tänka positivt, jag tokjobbar nu under sommaren, och sen när det är kallt och grått hemma i sverige så drar jag och brudarna till thailand i några månader istället. jobbigt va? ;)

förövrigt så har jag ett gummibröst som ligger här framför mig nu, jätte mysigt är det.




1 juli

åh, min mage kurrar som tusan. har lunch om 30 minuter och då ska jag trycka en ceasarsallad på waynes med john. jobbar sedan vidare till klockan 8, och då hoppas jag att brudarna vill hitta på något roligt, volleyboll kanske? skulle vara kul.

hörs

RSS 2.0