30 september

fan vilken viktig seger, woho. ibland behöver man inte spela bra för att vinna, men fy satan vad skönt. äntligen fick man tyst på den där jävla modoklacken, som förövrigt bara verkar kunna 3 ramsor? när dom leder, så sjunger dom gamla klassikern "vi är modofans allihopa", när det blir utvisning så skriker dom "timråtattare", när timrå gör mål så skriker dom "timrå ik har inget sm-guld"....och när dom ligger under så är dom tysta. Ja, vad ska man säga? medgångssupportrar så det bara skriker om det. och äsch, låt dom leva på sina jävla sm-guld som är det enda som snackar om, hehehe-h-e-he jävla modorövar.

förövrigt så såg vi 2 kändisar idag, hihihihi. först så sprang vi förbi Foppa i trappen och sen så lyckades idolRabih hamna på platsen framför oss, GUD SÅ COOLT, hiheihieeh.

3 september




hahahah kolla in död handen...

nu kilar jag iväg för ett arbetspass. direkt efter jobbet så rullar bilen upp mot övik med brudarna för att kika på hockey. ses

00.28

kan inte sova så....
kollade igenom massa bilder från bilddagboken (?) sedan typ 2007, minnen säger jag bara..hahah


konf  resa till italien, whats up med hatten lixom? haha


jessan, jenkan jag och emmlan


jag och elli...nyår 2008?


hahaha jag döööör! emmlan, linda, mimmi och jag


jag och lindis under franzén tiden


jag, emelie och daniel (tror jag?)


hahaha, julafton 08


jag och john


jag och jenkan..vad hände med frillorna?


22.40

tog bort inlägget som jag skrev för 10 minuter sedan av två anledningar.
1. jag orkar inte med mammas gnäll efter att ha läst det, så lika bra att ta bort det innan hon läser det. då slipper jag få ännu mer skit kastad i fejjan.
2. ni ska inte se mig som en jävla pms-kärring.

men grattis för er som hann läsa det, hoppas att inte ilskan smittade av sig. hur som helst så är jag på sjukt dåligt humör eftersom man inte hinner mer än att komma hem innan man får massa skit. nu tänker jag gå och lägga mig, hoppas att jag försover mig några månader så att det blir den 13 december, då slipper ni mig :)))))) (fejksmile)

29 september




FAN VAD SNYGG MAN ÄR!!!!!

sitter på jobbet och längtar tills LUNCH, är redan svin hungrig.. mat är fan det bästa som finns, eller ja..nästan iallafall. det första jag tänker på när jag vaknar är "undra vad det blir för mat idag då?", retard? ja.

efter jobbet ska jag åka till byppan och ge henne lite pengar som hon har lagt ut för hockeybiljetterna, vi ska nämligen till övik imorgon för att kolla på modo-timrå. tur att emmlan också följer med, hade inte klarat av att åka på en till derby match med bara modofjollor, he-heh-eheh--hhehehh. TAGGAD SOM FAN

28 september

sitter på jobbet och sliter litt, klockan 3 ska vi på stormöte på bion och lyssna på comhems VD. vi ska även få se hur judith och judiths reklamfilmer spelas in, haha längtar, dom är ju bara för sköna. Förövrigt så har våran säljcoach lovat oss att om vi klarar målen fram till december så ska judit och judith vara med på våran julfest, HUR NICE VORE INTE DET? haha, dom är fan mina idoler.

22.58



inte speciellt långt kvar tills jag kommer vara på ett varmare ställe med dessa underbara tjejer. längtar ihjäl mig.

26 september

haha, igår hade linda inflyttningsfest med tema ROCK. jag lyckades inte bli speciellt rockig men nå fan hade jag roligt alltid. så tack för igår linda och alla andra som gjorde kvällen störd. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på en film eller något, kanske äta något gott också? det är ju fakitskt söndag. funderar på om man ska orka träna också? men som sagt...det är söndag, EN VILODAG.


24 september

finally löning, men ne juste...11.000 åkte direkt in på sparkontot, men har ju iallafall liiite kvar att shoppa för. Så jag och jessan åkte till birsta för att hitta något som jag skulle ha på mig imorgon, då linda bajs backman har inflyttningsfest med temat rock, hittade inte ett skit till morgondagen. så kommer stå imorgon och irritera mig över det. När det är tema fester tycker jag att man ska gå all in, eller inte gå in alls. och nu hamnar jag någonstans mittemellan, så kommer nog vara ganska tråkig, kan hända att jag t.o.m byter om innan vi drar ner på krogen, men så tråkig vill man ju inte heller vara. aja, det visar sig.

kom hem runt 8 tiden och då drog jag, sallan och tove ut till toves stuga för att basta och fetta oss. efter många felkörningar från toves sida (nämnde jag att det var TOVES stuga vi skulle till, bör inte hon veta vägen då?) så kom vi äntligen fram, men då var det så jävla mörkt där ute i buschen så ingen vågade gå ut ur bilen, men tillslut kom vi in i stugan, men då vågade vi självklart inte gå ut till bastun eftersom alla är mörkrädda, och jag är rädd för grävlingar, haha. Så vi kollade på film och tände upp en brasa (jag tog fram skillzen och visade VEM jag är). Sen ballade det ur efter att vi gått igenom toves föräldrars garderob, ja..ni ser.



23 september


tjena stoneface, tjena påsar under ögonen, tjena.

sitter på jobbet och bloggar, hehehe och det får man inte göra. Jobbar till 18.30 och sen bär det av ner till timrå med John och Johan för att kolla på timrå-luleå, känns så jävla roligt att hockeyn har dragit igår igen.

21 september

jobbade mitt älsklingspass idag, 07.45-16.30 fantastisk skön tid eftersom man har hela kvällen över till annat. Sprang iallafall ner på gymmet efter jobbet, och ja...jag vet någon som kommer ha träningsvärk i mage och ben imorgon iallafall, men det är schönte.

nu tänkte jag umgås lite med my family eftersom jag aldrig har tid för dom annars, haha. Blir väl lite tv-tittande antar jag.


tänkte bju på en snygg bild också, helt jävla sjukt att jag alltid blir så snygg på bilder.


20 september

HEJ!

tänkte kila iväg och träna nu, blir ett snabbt gympass och sen blir det ett styrkepass med friskis. Ska blir skönt att träna lite efter helgen bravader. Fredag, hoffmaestro på stadshuset, längst fram med by och mattan - grymt precis som vanligt. lördag, kräftskiva med släkten, lite för många snaps, krogen med eva och john. söndag, jobb,bakfylla,kvaddad röst, valvaka.

nu ska jag kila iväg så jag hinner vara ett tag på gymmet innan friskispasset börjar, hörs senare.


frida grahn, drömkroppen no.1. vältränade lår, platt vältränad mage och kurvor, perfect.


16.02

30 min kvar innan hemgång, då blir det snabbpackning och sen drar vi ner till sundsvall. fan vad jag saknar att gå ut i sundsvall, ska bli riktigt roligt.

såhär peppad var jag innan hoffmaestro i sommras.

17 september

Jag har gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle göra, jag har lagt ut ett par skor på tradera. Men jag köpte ett par skor i sommras som jag aldrig har använt eftersom dom är lite för små. Så kände att det var värt ett försök att lägga upp dom där, men ingen jävel budar på dom. hahah, vilken fail om ingen skulle buda.

aja, sitter på jobbet och poppar hoffmaestro i hörlurarna och taggar inför ikväll. hoffe på stadshuset och det är slutsålt, fuck vilket drag det kommer vara, stört nice. mindre nice att man ska jobba imorgon, börjar dock inte förens klockan 1, så blir nog fint.



http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=118639300

15 september


TJÄNA BLOGGEN!

tänkte bara skriva en liten rad innan jag går och lägger mig, vet ju hur sjukt många läsare jag har så vill ju inte  göra er besvikna, he-he. nej men tänkte bara tacka mina fina vänner som firade mig idag, blev jätte glad för presenterna. tröck dock i mig lite för mycket gosaker, så jag och johanna gästade gymmet senare på kvällen. när vi åkte hem från gymmet blev även johanna stoppad av polisen för nykterhetskontroll, det första jag skriker ut är "VARFÖR STOPPAR NI ALDRIG MIG?", retard.


ja må jag leva


hahahaha alltså vaaa, vafan hände här? ser ut som att jag håller på att skita på mig.

jaa mååå jag leeeva, hehehe. grattis till mig på 19års dagen, grattis malin...du har precis fyllt världens tråkigaste ålder. äsch, men vad fan gör det då? jag får ju fika och presenter, he-he.


13 september







på fredag är det dags igen, bästaste hoffmaestro på stadshuset i sundsvall. dom har aldrig gjort oss besvikna och kommer nog inte göra det i helgen heller. kan man fira sin födelsedag på ett bättre sätt? dont think so.
bilderna är från i sommras då vi stog längst fram på h-o-f-f-m-a-e-s-t-r-o.

13 september

från och med nu så är Andreas Karlsson min idol, nog för att han är jävligt fräsch oså men.. HAN ÄR KOMPIS MED SJÄLVASTE CRISTIANO RONALDO. åh, tänk att få vara andreas för en dag, få hänga med denna fantastiskt snygga karl. snigelspår säger jag bara.. he-he


13.33

sitter på jobbet och taggar lite, verkar som att det blir utgång ikväll ändå. Eller ja, jag och malin drog iallafall på systemet på raste så ja, det blir utgång. Både jag och sallan är jävligt sugna på att korka upp redan nu, men det kanske inte är någon bra idé? slutar väl med att alla Com Hems kunder får massa fyllesamtal och fyllemail, skulle dock vara ganska roligt, he-he.

nu ska jag jobba de sista 2 timmara, sen ska jag försöka hinna ut till älandsbro och hälsa på bästaste Sofie som är hemma från skåne, big love till henne!


11 september

idag har jag fan hunnit med mycket. Tog en rejäl sovmorgon, gick till jobbet, jobbade ett 8timmars pass, sprang ner på gymmet, gick på affären, åkte hem till saris och umgicks med hon, sallan och muttan. DET ÄR FAN BRA GJORT, annars brukar mina dagar se ut precis likadant, åka ner på jobbet, träna, sova.

Imorgon har jag tagit på mig att jobba extra, lite extra casheees tackar man väl inte nej till? nope, inte om man är lika pengarkåt som mig, he-he. sen älskar jag faktiskt att jobba, speciellt när man har så underbara arbetskamrater som jag har :)))


älskar att min webbcam typ fungerar som photoshop, byebye fräknar och ev finnar.

23.44



btw, på tisdag fyller jag 19. fyllde inte jag nyss 18? tog inte jag nyss körkort? tog inte jag nýss studenten? hm, tiden går på tok för fort, OCH JA, vem fan vill ens fylla 19? fantastiskt tråkig ålder, ungefär som att fylla 17. äsch, 1 år närmare systembolaget iallafall.

9 september


bild tagen för 2 helger sedan

och på bilden ser ni mig och saris, min favvo saris. Drog till henne efter jobbet idag för att umgås lite, mycket trevligt. Muttan-Mattan-Mattsson-Emelie var också där. vi planerar en utgång i helgen, men jag är fortfarande lite osäker (så nej lindis, du behöver inte oroa dig över att jag tänker dissa dig OM jag ska ut). Skulle iallafall vara trevligt med en vin-kväll med brudsen, men för min och sallans del ser det ut som att det blir lite starkare dricka än vin, höhö.

nu ska jag slå på en film som jag lånat av byppan, hörs va

7 september

friskis och svettis verkade vara en rolig grej, så jag sallan,tovan och emelie köpte kort där med detsamma. idag skulle vi testa på dansen, och tro mig..det är det absolut tråkigaste träningspasset jag nånsin gjort, och det som vi gjorde...räknas det ens som dans? ne, jag vet inte. den dansträningen var nog till för 80+.

vi drog tidigare från träningen eftersom den var så tråkig/dålig, så jag våldgästade pettan istället där dom satt och kollade på fotbollen. och vad säger vi om matchen då? det jag såg var iallafall lektstuga.


aja, imorgon väntas ett jobbpass mellan 12.30 till 21.15, får se om jag lyckas trycka in ett träningspass innan eller före, det visar sig.


6 september

hur fan lyckas jag? jag lyckades försova mig 3 h idag, HUR FAN ÄR DET MÖJLIGT? sjukt. men det löste sig iallafall, fick byta pass. dock så var det så jävla mycket folk som ringde in runt 7-8 tiden så jag jobbade över i 1 h och sen drog jag och johanna och gymmade.

nu tänkte jag gå och lägga mig och ställa alla jävla klockor som jag har, för imorgon ska jag inte försova mig en minut.

och btw, den 17 sept spelar hoffmaestro på stadshuset i sundsvall, då ser ni mig skrikandes längst fram igen, dom är så jävla grymma. jag hoppas även att få träffa my baby girl catharina då, för vi har nämligen planerat att fira min födelsedag i sundsvall den helgen, så hoppas att få träffa mina favvoklassisar.


emelie jag och catharina under studentveckorna på stads.

5 september

pappa, bror, mamma, syster&bror. bästa


4 december


insp
hon är snygg dendär victoria

2 september

gisses vad snabb leveransen var på skorna, beställde dom i tisdags och dom låg i brevlådan på onsdagen. dom var perfeektoooo, men det tyckde dock inte min bror, han tyckte dom var svin fula. men den dagen jag bryr mig om vad andra tycker, den dagen...ja, den kommer nog inte :)

annars då, ligger i sängen och känner mig hyffsat trött. jobbade länge ikväll, så missade fotbollsträning, men då drog jag tovan och sallan på ett arobicpass, och sen drog vi till gymmet. älskar att gymmet på jobbet har öppet så länge, då hinner man alltid att träna efter jobbet.

OCH JUST DET, såg på nyheter att hantverksprogrammen kanske ska lägga ner? jag gick ju hantverk mode/design, och fan ta dom om dom lägger ner den, ALLA ska få chansen att gå den underbara linjen.


och vilken linje ska gå ut först på trappan framöver om inte mode/design finns? ;)

RSS 2.0