björn



haha björn björn björn. slänger upp ett nytt klipp på honom från i måndags då han var med i parlamentet, lika klockren som vanligt va :) kolla runt 04.10, det är då de roligaste tar i sig.

onsdag

ja, för er som inte riktigt har förstått så åker jag och mina fotbollskamrater till tyskland idag. vi lämnar härnösand för att få lira på gräsplaner tills på söndag. kommer nog slänga upp några bilder när jag kommer hem. bussen går runt 5 tiden, så nu ska jag packa det sista och äta lite. hörs på söndag när jag kommer hem :) 

          image134       image135

Peace

måndag/tisdag

måndagen spenderades ju som sagt med elin nere i sundsvall, vi gick på stan och handlade, fikade och bara snackade. klockan fyra åkte tog vi bussen hem till elin, där vi åt och väntade på emma. senare drog vi iväg till matchen som började klockan 19.00.

matchen var mycket rolig att kolla på, vi spelade grymt i hela första perioden, och i periodpaus stog det redan 3-0. hv taggade till och fick in två snabba mål, men vi fortsatt kämpa och kunde trycka in två mål till. matchens clown var andreas jämtin som spelar i hv71, han var endast inne på planen för att bråka, och det fick mig att vilja skjuta skallen av han.

efter matchen drog vi hem till elin, där vi myste med film och cheesecake till cirka 04.00 då jag somnade som en stock. mycket trevlig dag :) och just det, jag köpte ju ett par strumpbyxor och en tight tröja med u-ringning fram och bak. döläcker enligt mig, slänger upp en bild på den. OCH JA jessica, jag vet att du ogillar folk som posar med sina outfits, men den här bilden tog jag för att ni skulle få se hur den satt på, för den ser inge vidare ut när den bara hänger på galjen :) MEN PUSS PÅ DIG ENDÅ JESSAN!

        
dagens köp: fodraltunika
Peace
 

måndag

oj vilket härligt väder det har varit dom här dagarna, underbart enligt mig. jag har nyligen klivit ut duschen, ska nämligen ner till sundsvall om någon timme och möta elin, sen ska vi gå på stan ett tag och sedan drar vi på timrå matchen. hoppas på vinst idag, tror vi kommer kissa på dom just den här matchen iallafall :) men nu ska jag klä på mig något.

föresten, har ni sätt att kenzaa har en tävling på sin blogg där hon lottar ut 2 skinnjackor? skit snygga jackor, och för er som inte vill gå runt i samma jackor som hela härnösand har, då tycker jag ni kan vara med och tävla!

Peace!

dagens

Dagens humör: är väldigt trött, annars är jag gladis
Dagens frisyr: slarvig knut på skallen
Dagens smink: söndagsmorgon = no makeup
Dagens klädsel: gråa mjukisar och bh
Dagens händelse: har inte hänt så mycket än
Dagens planer: ska klä på mig nu, sen ska jag åka till farmor. sen ikväll blir det AA med jessica
Dagens vill ha: moneymoneymoney
Dagens saknad: calle och nora
Dagens finaste: mitt rum (ironi), det är jättes stökigt
Dagens måste: beställa biljett tills matchen imorgon.
Dagens mat: hittils har jag bara ätit en macka, men blir väl nått mumsigt senare :)
Dagens köp: nothing, men igår köpte jag ett par skor
Dagens kärlek: hpmf....donno
Dagens sämsta: hm, ramlade ur sängen när jag blev rädd för sms-signalen
 

söndag

image129åh, älskar söndagar, nooooooot. man vill alltid ligga kvar och dega i sängen, men nu har jag varit så duktig så jag har klivit upp. ska nog snart ner och fika lite, och sen ska jag städa mitt jätte stökiga rum. gårdagen var helt okej, vi hade roligast när alla tjejer var hemma hos ellinor, och sen kom akad och basse och livade upp stämnigen lite mer. sen drog alla ner till olika ställen, men dom flesta hamnade nog på stan, och det är ju HÄR det tråkiga börjar, när alla samlas på big boy och sitter och är as pinsama och bara sitter där, hatar att sitta där så jag drog till pj med simon,patrik,kim och någon till, OCH DÄR VAR DET JU INTE ROLIGARE. någon satt och spydde på toaletten, och resten satt och snackade bara. skit tråkigt verkligen, men alla kvällar kan ju inte bli lyckade.

puss och kram


image130

söndag night

jag och jennie har bestämt oss för att det blir utgång endå, vi kommer börja kvällen hos elli, som har fyllt år. sen får vi se vart det  bär av :) ehm, juste... lägger in en bild på skorna jag köpte, men tror redan alla har förstått hur dom ser ut. jaja, nu ska jag kila iväg till jennie och börja göra mig iordning, ses i dimman 2night.

pussar och kramar


 
dagens köp: vita tygskor
 

lördag

har nyligen kommit hem från birsta, har varit och sökt lite kläder och sådant. men tyvärr så kom jag bara hem med ett par skor, och en klädställning från IKEA. det var ett par vita tyg-skor som jag köpte, eftersom mina andra som jag hade förra året gick sönder inne i madhouse på gatufesten. kanske lägger in en bild på skorna sen om jag orkar, men finner egentligen ingen anledning till att göra det , menmen. nu ska jag byta om, för att sedan åka på träning :) och ikväll blir det utgång (?), TRORJAG. ska snacka lite med jennie på träningen nu, så får vi se hur det blir.

byebye!

fredag

image124    image125    image126
åhåja, här är tre av mina påskägg som jag har fått, har två till hos mamma. he-he :) är redan less på godis, men ska nog gå att spara dom några dagar så jag kan ha massa  godis på tåget när vi ska till tyskland. hpmf...har inte så mycket att skriva, men gårdagen ägnade jag tillsammans med sandra ute i älandsbro, vi åt massa gotta och såg på en film (iseeyou.com) hette den, den var faktist rolig. men ja, nu ska jag ner och äta krocketter och kött, igen. och senare ska jag ner till jessica, var ett tag sedan :D:D:D:D

kramar / malin

torsdag

image123hallå :) idag mår jag mycket bättre en vad jag gjort resten av dagarna, har inte uppdaterat så bra här eftersom jag har legat i feber osv. men om ni vill veta så gick iallafall timrå vidare till semi final, och det känns jätte skönt. Och igår var jag på träningen och hämtade en bag och en tjock-tröja som vi ska ha med oss till tyskland på onsdag. och på träningen fick jag även träffa jennie, blev jätte glad av att se henne, höhö. men AKTA brun hon var, och det var emelie med vill jag lova :) jaja, nu sitter jag bara vid datorn och väntar på att sandra ska höra av sig så jag vet om vi ska på rutiga duken eller inte, vore mysigt..jaja, hörs något senare va :)


Puss och kram

tisdag

idag är jag jätte sjuk, åkte upp till swedbank igår trots att jag hade feber. och jag hade ju lika väl kunnat sätt matchen på tv. ville bara gå därfirån i tredje peridoden, för dom spelade riktigt dåligt. jaja, ny match idag. och sanny linström är sjuk, OCH DET SUGER. hoppas på vinst idag, men modo verkar taggade. jaja, nu ska jag ner och äta pizza och vänta på att matchen ska börja.

PUSS OCH KRAM

söndag

 
 

lördag

började med väl med att jag försov mig imorse, hade träning k´lockan halv 3 och stefan skulle hämta mig 2. och jag vaknade kvart över ett. blev en snabb frulle så jag skulle hinna smälta den. träningen gick väl bra, och som alltid så är det ju en person på träningen som alltid gnäller, mycket jobbigt enligt mig. nu har jag precis ätit mat, det blev krocketter och kött med bea-sås, mums.

blir nog hemma resten av kvällen, rätt slut efter gårdagen då vi dansade och hade kul som aldrig förr. men en sak är ju säker i allafall, om 10 minuter så sitter jag bänkad framför tv:n och kollar på tredje matchen mellan timrå-modo. hoppas att dom är taggade så vi kammar hem tredje segern. ne, nu ska jag kila ner och lägga mig i soffan och tagga. HEJA TIMRÅ!


puss och kram

torsdag kväll

och idag gick allt så bra för timrå, och gud så glad jag är över det :D:D:D 2-5 och det känns jätte skönt, hoppas dom vinner nästa också, och framförallt.....hoppas dom går vidare till semi!

tack och hej / glad tjej

apu dag 4/ torsdag

rullar fortfarande på precis som det ska, dock fanns det inte så mycket att göra idag. så vi fick sluta runt 2 tiden, det var skönt :) åt på gymnasiet idag igen, då träffade jag några av mina gamla klasskamrater, mycket roligt. och idag är det dags igen, modo - timrå, tror faktist på vinst på 1-2 idag, men man vet ju aldrig. håller tummarna iallafall :)



puss och kram

apu dag 3 / onsdag

forstätter att rulla på bra, men stack mig på en tagg idag :( buhu! har inte så mycket att skriva om dagen men, den har varit bra, bortstätt från det äckliga vädret. jag och sara har varit jätte duktiga idag och gjort skit fina grejjer, är stolt över mig själv! ehe



puss och hej

tisdag

image112och ja, jag är väldigt lycklig för tillfället. tror att det var ganska viktigt för timrå att kamma hem den här matchen. såg mycket mörkt ut till en början, och vi låg under med 0-2 när den tredje perioden blåstes igång. men som sagt, vi är timrå och vi ger aldrig upp... slutade med en 3-2 seger efter sudden :))) kändes skönt.. undra hur länge man får njuta av den här segern då? är rädd för att det inte är länge iallafall. håller tummarna iallafall!



puss och kram från en glad mallz
 

apu dag 2 / tisdag

dag två på apun avklarad, kommer sjukt bra överräns med personalen. känns jätte bra att vara där, dagarna kommer nog gå fort eftersom vi har så roligt, och alla uppgifterna är roliga, trots att vissa av dom kan vara ganska så svåra. vart inget käk på gymnasiet idag heller, så vi köpte pasta på hemköp. Nu ska jag snart äta, och sen ska jag byta om och förbereda mig inför matchen, nervös man är. hoppas det går bra för timrå iallafall, men kommer att bli svårt.


image107victoria beckham har haft stora framgångar med sina jeans för kvinnor, dom har ni säkert sätt på en hel del tjejer. nu har hon även gått ut i tidningar och sagt att hon vill börja klä killarna snyggt också. så nu kommer hon att komma ut med killkläder i samma märke. hon låter sig inspereras av david, och byxorna kommer att vara stora, baggy som kommer att passa bäst till flip-plops och knängor. LÄNGTAR TILL ATT FÅ SE RESULTATET, älskar paret beckham förövrigt... men det vet väl redan dom flesta.



puss och kram

dag 1 på apu:n / måndag

image106var första apu dagen idag, var roligare än jag väntat mig. för det första så    fick jag en liten vän som också skulle proao där, ingen mindre än sara :)      kanske inte blir lika långtråkigt nu när man har någon att skratta lite med. trots det slaskiga vädret så skulle vi gå bort till gymnasiet och äta, men det blev ändrade planer och vi gick bara till hemköp och köpte bl.a tacopaj. och jag har varit jätte pirrig i magen hela dagen, för att jag skulle på arbetsinterjuv klockan halv fem, men det gick faktist helt okej. nu har jag nyligen ätit och ska nu äta äppelpaj, och sen ska jag kila iväg på träning, hur nu det ska gå... somnade klockan 4 inatt, låg och vände på mig hela tiden.. kunde verkligen inte sova :( have it!

pussar


timrå - modo kvartsfinal

jamenvisst, nog blev det så alltid. timrå - modo i kvartsfinal, och jag är redan nervös. första matchen går på tisdag, nere i timrå klockan 19:30, bokade  biljetter nyss, så jag och john åker ner och kikar. men nu ska jag sova, för imorgon börjar APUN, skönt att slippa åka buss till sundsvall. godnatt va :)


pusssssssss


söndag

image104har nyss kollat klart på andraavenyn, spännande. ska kolla på dom två andra avsnitten nu på svt.se. men innan det så ska jag kolla på tv vilka lag det blir nu i kvartsfinalen, mycket spännande eftersom att timrå kanske kommer att få möta MoDo. skulle vara skit skönt att slå ut dom i år, men samtidigt så kommer det bli väldigt svårt. jaja, ska bli kul att se vilka dom ska få möta. jaja, idag har jag och jessica mest lökat, spelat lite kort, legat i sängen, och ätit kebab. vaknade klockan 14:20, kändes jobbigt eftersom vi bestämt oss för att vi skulle kliva upp tidigt. jaja, men det är väl som vanligt då, sover alltid bort dagarna på lovet. buhu. nu ska jag springa till tv:n så jag inte missar något, hörs sen va!


puss och kramis!

lördag


det vart ju som
sagt 60-årsfest igår kväll. var där till cirkus 10, och sen drog jag till mimmi som hade förfest eller något. sen drog alla vidare ner till en fest på stan, där det fanns massa blandat folk. Hade faktist ganska roligt trots att jag inte drack något, he-he.

några bilder från gårdagen

lördag

oppps, sov lite längre än vad som var planerat idag. skulle egentligen upp runt 11 och käka en ordentlig frukost med mamma och henke, och sen hade jag tänkt att slita ut alla kläder ur garderoben för att hitta någonting att ha på sig i kväll. men sov lite länge som sagt, jag och jessica vaknade typ nyss.

varför har jag värsta paniken för? det är ju egentligen inget jätte speciellt så jag måste klä upp mig jätte mycket, men ändå känner jag att jag har panik och måste hitta något NU! hatar att inte veta vad man ska ha på sig, samma visa varje gång. jaja, ska lägga mig i sängen och försöka fundera ut något att ha på sig.

puss och hej


fredag natt

helt utmattad efter att ha spelat tusen omgångar av finns i sjön. jag och jessica kom fram till att det var hundra år sedan man spelade det, så det fick bli en av våra sysselsättningar denna fredagskväll. jag började köra ganska lungt, med tanke på det lätta motståndet jag hade tidigare idag (jasmine). så jag åkte på däng dom 3 första gångerna vi körde. men sen, tog jag hem resten av gångerna vi körde, känns bra haha.

en fundering som jag har just för tillfället är, vad ska jag ha på mig imorgon? mormor har 60-årsfest på parkaden, och jag har ingenting att ha på mig. vill klä upp mig lite mer än vad jag brukar ha till vardag, så... vet inte riktigt vad det blir. får sova på den saken :)

på tal om ingenting så måste jag bara få nämna elsa hosk, har alltid älskat henne som modell och jag tycker verkligen att hon är grym framför kameran. har även träffat henne in real life, höhö *stolt*, och hon är lika snygg i verkligheten som hon är på bild. bara älskar att kolla på hennes modell-bilder, och jag gillar verkligen hennes fräknar, nog för att jag också har sånna jäklar. men hon passar sjukt bra i dom,  slänger in några bilder för lite skoj.




puss och kram


hej knäckt

har nyss kört en runda 'hej knäckt' med jasmine, och självklart så tog man hem guldet. har tagit en paus nu, för att man blir riktigt slut av att köra det spelet vill jag lova.



tidsfördriv

Fyra SKULLE.
1. Skulle du vilja vara längre?
- nej det skulle jag inte vilja vara
2. Skulle du vilja väga mer? - absolut inte
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - mhmmmm david beckham the one and only
4. Skulle du dricka dig full nu - nej, inte nu

Åtta KAN.
1. Kan du vifta på öronen?
- nej, men skulle vilja
2. Kan du slicka dig på näsan? - yes, as coolt om jag får säga det själv
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja, men får ont i huvudet när jag gör det. haha
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nej, tror faktist inte det.
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - ja det är klart att jag kan, roligt att se när folk gör bort sig :)
6. Kan dina vänner lita på dig? - ja, det hoppas jag iallafall
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - ja, men det är överskattat
8. Kan du suga? - det kan min 6 månaders syster också

Svara ÄRLIGT.
1. Tycker du om någon just nu?
- tycker väl om många, men inte på det sättet
2. Sol eller måne? - solsolsolsol och sol
3. Vinter eller höst? - hm..vinter för då kan man åka bräda :)
4. Soligt eller regnigt? - soligt ftw
5. Pierca tungan elr näsan? - tungan, ska göra det när jag tagit ur tandställningen.
6. Vara seriös eller rolig? - tråkigt att vara seriös, måste ju skojsa till det lite ibland
7. Brinna upp eller drunkna? - pass
8. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - öh, föräldrar antar jag?

Om MIG.
1. Fullständigt namn?
- Malin Elisabeth Ann-chalotte Norlander
2. Vart vill du bo? - utomlands
3. Hur många barn vill du ha? - 2 tjejer vill jag ha
4. Vill du gifta dig? - men inte nu tokstolle
5. Är du kär? - hell no
6. Favorit årstid? - summmmmmmmer

Har du under dom senaste 24 TIMMARNA.
1. Kysst någon?
- nejnej
2. Blivit kramad? - yes
3. Känt dig fånig? - nej, men i onsdags..höhö
4. Saknat någon? - ja, papiiiii
5. Haft sex? - nope


FAVORITER
Färg:
 lila, gul och grön 
Mat: älskar all mat, typ.. men kött och potatis kanske :))
Band: simple plan
Film: saw 4
Bok: pojken som kallades det
Serie: one tree hill och andra avenyn
Sport: fotboll är livet
Årstid: summer
Veckodag: på sommarlovet alla dagar
Glassmak: daim
Tid på dygnet: 13:37

FÖR TILLFÄLLET:
Humör:
ganska glad iallafall
Smak i munnen: geischa
I dina öron: björn gustafsson - carina berg
Kläder: gul tröja och vita trosor
Bakgrund på datorn: david beckham
Nagellack: nått rosa som ser bedrövligt ut
Tid: 16:43
Omgivning: fyra  väggar och en snorunge vid namn jasmine
Irritationsobjekt: jasmine

HAR DU NÅGONSIN?
Dejtat någon av dina bästa vänner:
pass
Brutit mot lagen: hela dan varje dag
Blivit arresterad: fattar inte frågan / jasmine
Badat naken: jaaa, en del av sommaren ju
sovit naken: jaa, as schööönte
sovit med sällskap: ja
Varit med på TV: ja, hon var grym  / / franzenskolans elever/lärare
Kysst någon du inte känner: ja

nej, nu tjatar jasmine om revanch på hej knäckt... och vad gör man inte för sina vänner, suck...


puss / malin och björn



 


fredag

jag hatar att ha skomani, någon fler än jag som har det eller? har väl hitta cirkus 20 par skor nu som jag vill köpa, och för tillfället kan jag inte köpa någon av dom. känns jätte surt om jag får säga det själv, buhu. men i sommar, då ska jag handla skor så det bara smäller om det, men hade varit kul om man fick ett litet försprång, men icke. här är några av de skor jag hittat, kanske inte din smak? MEN JAG ÄLSKAR DOM
     

puss och hej

torsdag

    image50

idag blev zlatan och helena föräldrar för andra gången, det var imorse som lille vincent föddes på Universitetssjukhuset i Lund. Paret har ju sedan tidigare redan en son som heter Maximilian, och han fyllde två i september (samma månad som mig, woho).   GRATTIS TILL DOM!

                                             

puss och hej


torsdag

o-k-e-j, nu har den efterlängtande gymnasiefesten varit. och jag ångrar att jag åkte ner dit vill jag lova. Allt började jätte bra, jag jessica och lina satt och drack lite hemma hos linda, i väntan på att klockan skulle bli 19.56 (då bussen skulle gå). på bussen träffar vi hela härnösand befolknad, typ. vi hade jätte roligt på nervägen och när vi kommer fram så drar jag, sofia, ylva, kim och ellinor på förfest hos någon emilia, där akad och co var. runt kl halv 10 så drar jag mot aveny där festen skulle vara, utanför träffar jag alla som jag åkte buss med, och dom säger att ingen av oss kommer att komma in pga det är alkohol test. men varför slutar det då med att ALLA kommer in, förutom jag linda och jessica? vaktsatan sa att jag hade varit för "otrevlig", AMEN TJENA. suck.. blir less bara jag tänker på det. jaja, slänger iallafall upp några bilder från bussresan.

          

puss och kram


måndag



weeeeeeeeeeeh!!!! blir alltid på så bra humör när jag hittar kläder som jag vill ha. en skit söt tröja med en rosett på bröstet, och en skit läcker bikini med en stor rosett på. gimmmme gimmmme

puss och kram


söndag

gud vilken hemsk dag, tiden går så sakta och det är hela 2 timmar kvar tills andra avenyn börjar. så sitter och kollar lite på björn, haha. får aldrig nog av den karln, och vet ni? han ska medverka i ett nytt programm som kommer börja sändas senare. WEH, alla älskar björn, hehehehehe. ne, nu ger jag upp... ska åka med elli eva och kim ut till nått ställe som henke har hyrt. puss och ses i dimman



puss och kram

lördag

hallå! har nyss kommit ur duschen efter att haft en mycket jobbig träning. Ska blåsa håret nu, och sen blir det utgång :) idag har jag bara varit på stan med kim, sen gick vi upp till pj nån timme. och ja, sen tränade jag ju som sagt. men nu ska jag kila för att hinna blåsa/platta håret och sminka mig lite, ses i dimman ikväll!


pözzizar

RSS 2.0