KLICK

ett klick så var dom mina, me like.


bild lånad av: victoria


30 juni

fan vilken torris jag är, jag sitter hemma medans dom andra är nere på skeppet och dricker. men jag är så satans trött efter dagens arbetspass så var väl lika bra, ska ju ändå upp och jobba imorgon igen satt. MEN JUSTE, var på premiären av Eclipse igår natt, och dra mig baklänges vad jävulst bra den är, och fan vad mina grabbar är snygga..he-he. längtar redan till när fyran kommer.


24 juni

...hann inte mer än att komma hem innan det var dags att packa om väskan för att åka till norrfällsviken med bästaste brudarna för att fira midsommar. inte lika bra drag iår dock, men jävligt roligt ändå. lite som väntat så var torsdagen helt okej, fredagen bra, och lördagen bäst. kan ha att göra med att alla blev så jävla dyng på lördagen? haha nu låter jag som en jävla fjortis men, whattaafakkkk.


enda bilden sen torsdagen.


fredagen - midsommar


enda bilden från lördagen


turkiet

ah, turkiet var så jävla awesome! 38 graders värme, goda drinkar, roliga bargator och världens bästa mamma. vet inte riktigt vad jag ska säga om resan, förutom att det var så sjukt roligt. många tänker nog hur fan man kan ha roligt utomlands med sin mamma? då känner ni inte min mamma.. vi hade fruktansvärt roligt, och vi har absolut hittat våran favorit bar. en bar där bara killar jobbar, och alla KILLAR står på baren och dansar, fantastiskt roligt. vill dra med mig brudarna och åka i augusti igen, men vet inte hur jag ska ha råd med det eftersom jag ska dra till thailand i januari, lär ju kosta skjortan.

här kommer några bilder iallafall -
14.01

håller på att packa det sista nu, åker nämligen till turkiet-alanya nu ikväll. känns bra att dra på en resa nu såhär efter studenten så man får vila upp sig lite, eller ja..vi får se om det blir så mycket vila. haha

nu ska jag dra på mig min fulsnygga byxdress och dra ner på affären för att köpa godis och snus, ses och hörs om en vecka!


snygg osminkad tjej på stan.....naat


16 juni

sådär, nu är jag redo för att lägga upp några bilder från studenten, haha. iallafall, studenten är det bästa som har hänt mig under mina 18 år, jag skulle vilja göra om det varje år. tänker lätt dra utomlands när det är dags för 92orna att ta studenten, för jag kommer vara så satans avis. aja, här kommer några pic's.


bästaste personerna i världen
på danstävlingen tidigare under dagen
vi vann guldtrofén = FÖRST UT PÅ TRAPPEN!!!


petter och grabbarna var säääxiga


12 juni

helt död, bilder kommer sen.

http://webbtv.st.nu/player/play/120786

http://svtplay.se/v/2036651/mittnytt/10_6_19_15  (kolla efter typ 10 min, mallz skämmer ut sig i tv.)


1 juni

haha, jag har kommit på att det här kommer att vara en studentblogg i 2 veckor framåt nu. har inget annat att skriva om eftersom det bara är fest som gäller, haha. igår var det iallafall utgång, först satt vi massa studenter i hamnen och drack lite, och sen vidare mot stadsparken. runt 9 så drog vi upp och kollade på korpen, och sen drog vi till stadsparken igen. känns så jävla roligt att festa i härnösand också, så man få vara med gamla klasskamrater oså.

nu ska jag duscha så jag vaknar till liv, sen ska vi bort till linnea för att festa igen. senare idag kommer även mina klasskompisar moa och catharina hit, svin nice.

schmeeek


RSS 2.0