31 mars

sitter på jobbet nu, första jobbpasset den här månaden, blir en härlig lön det ehehe. annika visade mig nyss ett youtube klipp på johan lindström (en av mina coacher på jobbet) och hans flickvän som har gjort en cover på veronica maggio - 17 år. är helt fast nu, fan också. nu vet jag ju vad lindström ska få göra på jobbfesterna iallafall, ta med sig guran ska han fan göra iallafall.

 

29 mars



går det att hitta en trasigare tjej? ja jag tror faktist det, har inte hunnit snackat så mycket med rosanna ännu men antar att hon är ett snäpp slitnare. har varit en kanon helg i sundsvall, tänkte först inte dra ut någonting eftersom jag har varit sjuk, men mallan och emmlan lyckades övertala mig ganska så bra, och tur var väl det. för vi har haft sjukt kul. i fredags så var vi en jävla massa folk hos malin och festade, lirade spel och mådde helt enkelt. på lördagen så drog vi till Moser på fest, där blev det också kortspel och självklart var vi tvugna att kika lite på fotbollen också, kan ju inte missa när karln min lira, c ronaldo såklart. vart lite onödigt tjaffs där på kvällskvisten också, eller ja..onödigt vill jag verkligen inte kalla det men. kvällen slutade hur som helst på stads där det var sjukt mycket folk, kanske för att petter var där och lirade? jaja tack för en toppen helg brudar.

och sorry mimmi för fyllesamtalet från mig och tim, var inte meningen att väcka dig. ehe

27 mars

viktigt, svenska lektionen på GA blev tydligen inställd, så nu sitter vi i datasalen och väntar på att få gå bort till järnvägsgatan och sy. ikväll blir det vad? är krasslig satt blir nog lugnt iallafall, får se om jag pallar gå upp imorgon för att följa med till övik och kolla på cupen, men det kanske är bättre att bara ligga hemma? hm, får se. btw så fick jag ett samtal igår från john som ringde och frågade varför jag och emelie går runt och myttar om att vi hade regn en vecka i thailand, 4e personen som säger så nu! bra att ni andra vet bättre än mig och emelie som var i thailand, puss på er jävla bittefittor :D

 


vad bra att john och eva hade soligt väder iallafall!

25 mars

phhf, sitter och hackar tänder uppe på mitt rum nu, vad hände med vädret? från strålande sol och värme till snorkallt, inte ok. den här jävla kylan har gjort så att jag har dragit på mig en förskylning också, vilket känns jävligt tungt med tanke på att vi har cup på lördag. antar att det är lika bra skippa den då så man kan träna fullt ut nästa vecka!

åhåå, någon kom just fram på tvn och gjorde mig lite varm i kroppen igen, MIN MAN, håkan hellström!!!!


tadaá, mina nya tights som jag tycker är farligt snygga!
(för en gång skull så har jag inte klippt sönder dom med egna händer)

23 mars

då var man tillbaka till skolan, roligt att få träffa alla classmates och snacka av sig lite, allas käftar gick som bara fan eftersom vi inte träffat varandra på 3 veckor nu. alla har fortfarande massa saker att berätta så nu har vi bokat in en fika på torsdag så vi kan fortsätta skitsnacket.

i lördags blev det fest, förfestade med roligt folk hos tovan, och sen drog jag,emmlan,smulan och emma till albatros för att fira akad som har fyllt 18, stannade dock inte så länge som väntat.


- bilder tagna från miiiiiimi!


thailand



vad ska man säga, det har varit en helt sjukt underbar resa med trevligt sällskap. bara att få dra ifrån härnösand och skolan var så jävla skönt. spenderade mina två veckor i thailand med bästaste emmlan och hennes familj. kvällarna spenderades med sköna brudar från stockholm, och en jävla massa folk som hängde på grabbarna grus.

dagarna såg väl ungefär likadan ut varje dag, klev upp runt halv nio tiden för att dra ner att käka världens godaste frukost, och sen var det bara att slänga på sig bikinisen för att dra ner på stranden och må lite, vi hängde förstås på stranden även fast det var dåligt väder och regnade, då blev det till att lira fotboll med thailändare istället för att sola, och det funkade de också.

känns dock jävligt skönt att vara hemma också, men man börjar förstås redan att längta tillbaka, buhu.

RSS 2.0