egypt

nu ska jag åka till egypten, men blir inte borta mer än en vecka..synd va?! SEEES

image199
 

lördag kväll

jaaa, blev fest hemma hos emma idag. faktist riktigt skoj :) var först bara massa gurrrllzzz, men sen kom även ante,kim, max och alex. jossan och max?!???! jossan ligge on!?!?!!? who knows.... yeyeye whanks för en rolig kväll som slutade med att mallz var hemma väldigt tidigt...kanske berodde på att man inte orkar biggan, och inte orkar GÅ hem?!?!? ehheheheh ses i mallz as sköna säng

peace


lördag

ska snart kila iväg på jobbet, tänkte bara skriva lite innan. igår bokade jag jennie och emelie plats på campingen till storsjöyran, äntligen är det over and done! är man nåååå taggad till sommarn nu eller?

och på tal om ingenting så fick jag värsta komplimangen här om dagen, var en tjej som sa att jag var en kopia av Carola Häggqvist, hahhaha. kan ha varit för att jag var VRÅLsminkad eftersom jag hjälpt Frida med projektet. YAYA

ses

fredag

amen vilka var det som rullade fram idag då? ehh...hvmd1?! ja, vi hade kalas för sofia som fyller år på måndag (hon la fikat idag, endast för att jag inte är hemma på måndag ehhe). på bordet fanns ALLT, chokladkakor, bullar,tårta,muffins,snickerskakor..ja allt! svällde man nått eller? men sen kom jag ju trots allt hem, och körde ett 1,5 h pass med fotbollen, och sen raka vägen hem och åt..sen blev det bandy med massa roliga chickkkkkks=SVINSKOJ. yeye, vill inte säga något mer än...JAG ÄLSKAR MAT!

peace

torsdag

MIN MAGE KURRAR, kan vara för att jag inte ätit sen imorse då jag åt frulle? hm..anledningen till att jag inte ätit något idag är för att jag har hjälpt Frida i trean med hennes projekt, så har fått varit modell för hennes underkläder som hon är sytt. Blev sminkad och tillfixad av en som heter elin, som var jääääätte duktig på att styla. var även hon som knäppte bilderna, eftersom hon är fotograf. var faktist jätte roligt, dock lite pinit...HEHE MEN VAD GÖR MAN INTE!??!!

lägger nog upp någon bild här senare när jag har fått dom.

ikväll blir det jobb, ska nog gå ner med jessica. men nu ska jag först äta, eftersom jag snart svälter ihjäl.....blehe! och juste, våran söta matte-lärare Jussara bjöd oss på bullar och kakor idag på skolis, SÖTIS HON ÄR!

onsdag

weeeeeeeeh vilket jävla kanon väder vi har haft idag, har man steeeeekt eller har man?

igår fick vi ju reda på vad vi ska börja med för projekt, och eh...jag fattar NAAADA,ZERO av det om jag ska vara ärlig. men, eh vi gick ner på myrorna iallafall för att söka massa saker till projektet som mallan inte fattar ett skit av. yeye whateeevah, har bara varit med jessan idag, vi har hoppat lite studsmatta(weeh),bakat och snackat lite girlsnack, om ni förstår vad jag menar!
men nu ska jag vänta på att bli trött, ses

måndag

kommer bli ett mycket kort inlägg idag känner jag. har väldigt svårt att hålla ögonen öppna, men en sak ska ni veta.. idag spännde dom tandställning, och fuuuuuuuuck vad ont jag har alltså...MOSAD KORVSTROGANOFF till middag, mhm...great!

blä och hejdå


veckans babe

image195
veckans babe har ju som sagt varit..........dogge! tyvärr så fick han bara sitta uppe på mitt skåp i 2 dagar, eftersom hans klasskompisar började lipa och hota mig.  så därför  vill jag nu säga....hata media!!! :D:D:D:D

söndag

hallelåja, gårdagen var faktist jätte rolig. var ju tänkt först att vi bara skulle sitta hos akad och dricka lite, spela spel osv. men blev ändrade planer när vi hörde att det var en massa som skulle ut. och idag vaknade man klockan nio, bredvid emmlan. åt frukost, kollade på film och drog sedan ner på hamnkrogen och mötte massa, satt sedan och solade där i ett x-antal timmar, åt glass gjorde vi också :) nu sitter jag bara här, känner mig riktigt jävla risig. så ska ta ett varmt bad och bli lite ren. have it

bilder kommer någon dag fram över, för dom som är intresserade...hö-hö




gulltjejen, bli man nå kääääär eller? tror det alltså

lördag

jag älskar lördagar, speciellt soliga lördagar.  idag blir det kanske party, maybe in sundsvall maybe not. har precis kommit hem från emelie. vi gick på stan en sväng med emma, och sedan träffade vi akad stefan jonte och daniel. så då satt vi vid kajjen i kanske 2,5 timme och solade och hade det mysigt. nu ska jag äta med min älskade family.

   

ses dimman ikväll eller nått, peace va.


friday night

blev en väldigt lugn kväll hemma hos mig i dag, emelie har precis gått hem. vi har egentligen inte gjort något speciellt, kollat på hockey, pratat och försökt planera morgondagen. och ja, på tal om hockey..HV71 svenska mästar 08. no coments, tyckte linköping var värd guldet i år.

peace

I could live a thousand years
If I could be alone with you
Every second of my life
I would never play the fool
Never turn my back to you

fredag

image186

himlen är blå, solen skiner och det är fredag. kan det  bli bättre? nej, jag tror faktist inte det :) var en skön skoldag, vi slutade tigidare och vi drog ner på stan och solade i det fina vädret. sen gick vi en sväng in på lite olika affärer oså. ikväll ska jag vara med emmlan, får se vad vi kommer att hitta på för något, kanske bara ta det lugnt med massa gotta? :DDD vore göttmos det!
   
två klädesplagg som jag handlade idag då..

gör om

gör om lite, ursäkta röran ;) ehehhe!


onsdag

underbara vårdagar det har varit nu tisdag och onsdag, så idag var det bara på med brillorna och ut i solen. jag vet inte om det bara är för mig, men jag blir alltid så glad när solen är framme? annars känns allt så himla booooring. jaja nog om det, idag har jag inte hunnit med så mycket, fick skynda mig hem och käka, för att sedan dra till jobbet (för er som inte vet så fick jag jobbet, så nu gäller det att jag är motiverad och jobbar på bra). och nu sitter jag här i morgonrocken, nyduschad och fräsch. och på tal om ingenting...gud så less jag är på min blogg nu, måste göra om designen. kanske ska börja redan nu? yeye för mycket information till er stackare nu känner jag!

image169
några av mina classmates i solen

pusssss från mallan

måndag

image164

bara mig som bloggen har strulat för
? sjukt irriterande när det inte går att logga in iallafall. hur som helst så har dagen varit bra, endast två lektioner har vi haft och vi fick även sluta tidigare, då vart mallan glad eftersom då hann hon äta innan träningen. faktist rätt rolig träning idag, men nått som var mindre kul var ju samtalet som jag tog med stefan efter träningen. var ett tungt beslut, men det gäller ju endast någon vecka satt. hoppas det blir bättre :) ni förstår självklart inte vad jag snackar om nu, men ni som känner mig vet nog vad det handlar om. nu har jag nyss bakat en kladdkaka och ska lägga mig i soffan och njuta av den. have a nice day!

peace, och tänd ett ljus för Engla som hittades död igår. vill inte ens prata om det för jag tycker det är så hemskt. jävla psykopater det finns här ute i världen.
världen skrämmer mig......

söndag kväll

dagens humör: imorse var det lite tungt, men nu är det prima
dagens borde: borde kanske ha städat rummet
dagens frisyr: huvva, det ska vi inte gå in på...
dagens klädsel: lysrosa tshirt, och mjukisar
dagens roligaste: soran ismail och henrik i parlamentet
dagens tråkigaste: äh...fuck söndagar

ojdå, två inlägg på 1 dag, dock väldigt tråkiga. INTE ILLA MALLAN... nu ska jag ta ett bad.

peace

söndag

image154

hej mina vänner, vilken plågsam söndag. bakis så det bara skriker om det, ska aldrig mer dricka alkohol. hur som helst så vart gårdagen ganska lyckad, kvällen började hos linda där vi åt och gjorde oss klara för utgången, runt 8 tiden började vi gå upp mot akad, där det var planerat att vi skulle förfesta. det kändes bra att vi förfestade hos akad, eftersom att vi skulle vidare på fest hos mimmi sen, så det blev nära :) var helt okej hos mimmi, men efter ett tag var alla tvungen att dra, satt jag basse björn och mimmi tog en taxi till bikstugan, där det var tomt. sen hoppade jag och basse av vid ica för att sedan gå till jocke.

     

fredag

image153åh gud så skönt, nu är det äntligen helg :) har nyligen kommit hem från stan, där jag fikade med akad jessica emelie och jonte, göttmos. nu sitter jag bara och väntar på maten, för att sedan åka till jessica och mysa (var ett tag sedan). imorgon blir det utgång (?), eller? men ser så ut iallafall. hörs senare!

och juste, eftersom jag snart åker till värmen så är jag ju tvungen att köpa mig lite linnen och sånt, idag fick det bli ett helt vanligt grått/vitt ribbat linne. 99 kr från cubus!


kramis!


torsdag


image152



sitter hos elin nu, har precis kommit hem från stan där vi tog en fika :) nu sitter vi bara och väntar på att maten ska bli klar, det blir tacopaj, göttmos :D ikväll blir det film och bara ta det lugnt.

have it

tisdag

image151

mhm, kom nyligen hem från
"jobbet", har haft en test dag på jobbet som jag förhoppningsvis kommer börja jobba på. inga kommentarer om hur det gick. övriga dagen har varit bra, men låååååång. jag, malin och emelie satt inne på gatufestens hemsida och kikade lite idag om biljett pris och artistinformation, dra mig baklänges vad jävulskt peppad jag är nu, artister som ska dit är bla - adam tensta, håkan hellström, magnus uggla, mange schmidt, petter, vincent m.fl, kommer blir grymt, och förhoppningsvis så kommer vädret kanske vara bättre än förra året? jaja, är ju ett tag kvar satt. nu ska jag ner och bre några mackor, och prata tjejsnack med mamit.

vem är du? känner jag dig?


pussssss

måndag

älska måndagar, för måndagar = sovmorgon = hyffsat pigg, hehe. idag har det varit en skön dag med roliga klassKåMpIzAr. och idag fick vi reda på att jannice har fixat satt hela våran klass ska få komma på maskerad på lördag, guuuuuuud vad roligt. roligt att träffa lite annat folk också. undra vad jag och emmlan ska klä ut oss till? höhö, deru! nemen nu ska jag kolla på andra avenyn, sen ska jag försöka bli trött!

adjössss


lördag/söndag

lördagen spenderades med sofie och sandra. till en början så såg vi på en skräck-film hemma hos mig, som faktist var hyffsat bra, senare åkte vi ut till älandsbro där sofie hade hela sesången av one tree hill, så vi har kollat på massor av avsnitt. sen nu imorse så dukade sandra upp en stor frukost på tvrums bordet, och till frukosten kollade vi på en till skräckis som var apbra. nu ska jag och sofie kolla vidare på några avsnitt, och sen äta tacos.

dagens minus: jag är APont i ryggen och har lock för öronen och väldigt ont i dom, öroninflamation?

fredag night

              image149   image150
ja, hittade dom här bilderna på msn:s hemsida, på bilderna ovanför ser ni angelina jolie som 16:åring, här drömde hon om att bli badräckts modell, men bestämde sig sedan för att  bli skådis. ja vad ska man säga? lika snygg då som nu? enligt mig, JA.

kvällens bilder slänger jag upp imorgon, jag drog hem mycket tidigt idag, runt 01.00 tiden, för att jag började må dåligt, tror att febern kanske är påväg tillbaka? satan.. satt, hoppas jag är bra tills imorgon då det är träning iallafall :) men tack för en rolig kväll gamla classmates + några andra.

peace

tanställning

image146ja, vad ska man säga? har trixat lite med en bild och tagit bort tandställning, och hörrni... om jag kommer se ut som enligt beräkningarna, så vill jag ha min tandställning för evigt! jag ser ut som en hare utan tandställningen. så nu tänker jag smöra för min tandläkare och säga att jag vill ha kvar tandställningen hela livet, hehe<3 ne, nu ska jag kila iväg. slänger upp en större bild så kan ni ju få ha lite roligt!

peace!!!!!!!

 

fredag

börjar krya på mig lite nu, har typ ingen feber längre heller. känns skönt, ehm.. ikväll ska jag kanske på party, om jag mår bra dvs. annars blir jag bara hemma och myser, skulle vara hyffsat skönt det också. och just det, köpte ett par brillor igår, har sett ett antal personer gå runt i dom här nu, så antar att jag blir tvungen att joina, det gjorde även jonte också.

image145

torsdag

vilken värdelös dag, jag sitter här i 39,4 graders feber, timrå har nyss åkt ut semifinalen, och jag har ont i alla leder i kroppen. hata livet! får se om jag går till skolan imorgon, hoppas iallafall på det. ehm... jaa, vi var 2 matcher ifrån en sm-final, men nära skjuter ingen hare. men jag är nöjd ändå :) alltid tikare!


hey

image144varför är jag alltid så sjukt trött efter en enda skoldag? är dö trött redan, och det har gått 3 skoldagar? det gör så man tappar sugen till allt. har träning nu, men är somsagt verkligen inte taggad för det, vilket känns väldigt jobbigt. efter träningen blir det lugnt. hörs något senare, eller imorgon.

peace va!


onsdag

sitter med datorn i knät nu på skolan, alla andra är och äter och så lat som jag är så orkade jag inte följa med. sitter nu här och funderar på att koka nudlar, vore gott. slutar klockan 3 idag tror jag, har matte sista lektionen och det känns tungt. bleh, men hörs senare va.

peace

tisdag kväll

åh, jag känner mig så uttråkad. lika bra att tråka ut er också då, ehe. tänkte bara slänga in några bilder på mina grisungar som har blivit så stora, big love till er gullisar!
 
   

ja, så här grisiga ser man dom oftast.

image143

tisdag


image138första skoldagen för mig idag efter lovet, var mycket roligt att träffa alla klasskamrater igen, dom har varit saknade. var en ganska slapp dag idag, eftersom vi endast hade två lektioner. och på  lunchen blev det till att umgås med snygg-rossan, vi gick på stan och handlade och åt på subway. och vet ni vad? skinnjackan är ju verkligen omtyckt nu märker jag, varenda en går ju med en. jag har ju en från förra året, men har bestämt mig för att bryta den trenden. så efter många om och men så köpte jag en REGNjacka, kan ni förstå det? den är köpt på h&m och är faktist jätte söt i verkligheten (enligt mig). så den här kommer jag nog gå runt med i vår, om inte något annat intressant dyker upp. men skinnjackan får nog vara på tills det blir lite varmare tyvärr. jaja, nu har jag nyss kommit hem från en solning med min älskade mamma, det var ett tag sedan jag solade, så blev lite rödis.

Peace
dagens köp: regnjacka

tyskland

tyskland var jätte bra, hoppas alla hade lika trevligt som jag. synd bara att vi bara var där i 4 dagar, hade kunnat vare där i en  vecka åtminstånde.

resan dit gick hyffsat fort, vi tog tåg från sundsvall till malmö, i malmö vart vi sedan upphämtade av ett skånskt herrlag som nog var dom skönaste krabaterna jag träffat. vi kom fram till tyskland på torsdagen runt 13.00, då vi började träna nästan direkt när vi kommit dit.

i dom 4 dagarna vi var där så tränade vi 2 gånger om dagen, och hade en match på fredagen. på kvällarna spelade vi kort och hade det allmänt trevligt, och sista kvällen på hotellet blev vi bjuden på fest med ett danskt lag som också bodde på hotellet, det tackade  vi inte nej till.

resan hem gick inte lika snabbt som på ditvägen, vi satt längst bak i bussen där det fanns ett bord och en soffa, där spelade vi kort med karlarna från skåne, vilket var väldigt jobbigt. dom var fulla och jobbiga och snackade hela bussresan.

ett plus med resan var - varmare än sverige dvs trevligare att träna, GRÄSPLANER, billig sprit och danskarna.

lägger upp bilder senare, har varken tid eller lust för tillfället.

RSS 2.0