24 december

go jävla jul då!

min dag har varit kanon, först morgonmys hos mamma med paketöppning, sen drog vi till farmor där vi käkade gröt och öppnade mer paket...och sen drog vi till sandra och sofie (mina kusiner) och käkade julbord och öppnade dom sista paketen...var även förbi farfars grav...SAKNAR!

23 december

yehe, catharina fyllde 18 bast igår :D det var fan på tiden alltså!

eftersom det var julfest för studenterna på stads i tisdags så drog vi en liten utgång för att fira cat :D GRRRRATTTIS IGEN SNYGGING!


tjaoooo

tjenar bloggen för satan!

Emmlan som gästbloggar här. Säger bara en sak, nu fan erreeee  fesst! hann knappt bli nykter innan vi började om,vissa (nämner inga namn,eheheh) lyckades såklart övertala mig om att dra en ny utgång.. så nu sitter vi här, i min lägenhet och "smuttar",som man säger på fint språk,på våra uderbara groggar,heheh. nom nom.jonsson ligge deckad från ett tag tillbaka ,men vi styr ändå.

jaja, sup och svälj trevlig helg.

18 december

stört läskigt..tiden går så jävla fort! på torsdag är det julafton lixom?! gah

ikväll blir det träning, och sen drar jag och emmlan ner till sundsvall och möter upp catharina och marlin, sen blir det party hela natten lång. lorentz m.sakarias ska på stadshuset så det är där vi kommer hänga, kommer bli nice.

later!


17 decemberjobbjobbjobb och jobb. damn vad less jag är på att jobba, dags att byta jobb kanske? mhm läju, dock stört svårt att hitta ett jobb där jag kan jobba samma tider som jag gör nu. så läju ska vänta tills efter studenten innan jag byter..eller?

var en slapp dag på skolan idag, sydde klart lite saker som vi håller på att sy till ett gäng som ska göra en teater. sen efter lunch så satt vi bara i soffan och mådde. vi var även nere på bikbok efter lunchen, dom ska ju stänga i sundsvall så det är 50% på hela sortimentet. tråkigt att man inte hade med sig bankomatkortet då, hehe. får dra ner imorgon och kolla om det finns något kvar.

nu ska jag jobba sista 30 minuterna, sen hem för att kolla på PH! can't wait..mehe


14 december

haha idag körde hela klassen på röda läppar, eftersom ví hade luciatåg och temat var "dirty" haha.

HEMMA!

haha alltså, jag fattar egentligen inte varför jag har en blogg? jag är så jävla dålig på att uppdatera, och det är faktist riktigt tråkigt att skriva ibland. men antar att det mest är för att jag ska ha att läsa när jag blir äldre? hm..

hur som helst så har jag spenderat min helg i sundsvall hos emelie, vi har mest bara tagit det lugnt. funderade på en utgång i lördags, men var inte en jävel som skulle ut så vi bestämde oss för att stanna hemma och fetta istället, RÄTT VAL. förövrigt så såg vi på idol i fredags också, tråkigt att inte calle vann, men erik är ju stört bra han också satt. men var det bara jag och emelie som ville skjuta eriks flickvän eller? hahah så pinsamt, hon står nog fortfarande kvar på scenen. hahah skott i pannan RÄTT av bah

NU: käk och sen jobb!

9 december

...som ett slag i magen

.

jag känner inte dig längre


6 decemberHALLÅ KÅMPIZAR!

ligger i sängen och tycker synd om mig själv, ligger och tokhostar och har en dundrande huvudvärk. ska till sjukan imorgon och förhoppningsvis få någon jävla medicin för halsen.

annars då? har varit en jävligt slapp och skön dag, julbakade med mamma och småtrollen imorse, och senare på dagen så drog jag och jonsson på biggan och käkade. sen har jag bara legat och kikat på tv med daddy cool, sen drog ner till nickepicke en snabbis och sa hejdå och hämtade sandras halsduk oså.

LATER!


4 december

haha var det någon som såg på idol? westlife var ju där, och DAMN...helt seröst nykär!

..jaha, och vafan gör jag hemma på en fredag då? brukar ju vanligtvist träna till 21.30, men har åkt på en jävla hosta så tänker inte träna något över helgen, ska till sjukan på måndag förhoppningsvis och kolla upp vad om är FEL. har varit jävligt sliten hela veckan också, somnar på bussen till skolan, somnar på skolan, somnar på vägen hem från skolan, somnar innan träningen osv.. svin jobbigt! så nu somnade jag efter maten, och vaknade lagomt till när westlife var med på idol. fin..t

imorgon fyller dette (min farbror) 30 år, så då ska vi fira honom. sandra försöker få med mig på krogen efter vi varit där, men få se hur det blir. är ju faktist lite sjukis.

laterJA, calle!!!!! sjukt viktigt

RSS 2.0