29 september

HALLÅ???? när jag skulle dra hem från jobbet idag så såg jag att dom tagit bort parkbänkarna utanför hemköp, vart ska nu johannes roos och alla 14/15 åringar ha sina fester? vart ska dom nu hänga på vardagarna? åh..typiskt. nu kommer jag inte ha något roligt att titta på genom fönstret på jobbet längre. buhu

haha, sitter nu och väntar på att idol ska dra igång igen. sen efter det blir det nog slagg, är rätt trött satt. men har ju dock sovmorgon på onsdagar så skulle ju lika gärna kunna dygna, hhhehehehe. nemen, ska träna med wiborg imorgon runt halv 10 satt läju ska kliva upp tidigt vilket fall som helst. jaja, later.

shake what your mama gave ya


haha, skulle sitta fint med en lagfest snart igen!


27 september

HEJ!

gårdagen var helt ok, eller den började bra iallafall. maria sara emelie rosanna jonsson catharina och jag började bada runt 5 tiden, efter det duschade alla och gjorde sig klar för partey. så vi drog bort till pappa där vi skulle käka oså, satt linda och sofia (jävla törrbollar som inte ville bada) kom till pappa runt 7 tiden. klockan HALV 8 ringer en granne på dörren och ber oss sänka musiken, bra granne som man är så sänker jag musiken..klockan 10 kommer bitterfittan instormandes in i mitt hus och skriker på oss och säger hur respektlösa vi är och nanana. hade lite svårt för att bli på bra humör efter det, men vi hade skoj ändå :) runt 12 tiden drog vi ner på svenssons och shakade litt ass.

nu sitter jag med bästaste lindisen och kikar på oth, äter kladdkaka och aa...måberg med andra ord!

 


22 september


my favourite shoes


21 september

fanfanfanfanfan, kom nyss hem från sjukan. öroninflammation och bihåleinflamation. skulle egentligen dra på gymmet med sara och maria nu. men nu blir det inte träning på 1 hel jävla vecka. varför ska jag alltid bli sjuk för?

whatever, var och såg flickan som lekte med elden igår på bio. satan i gatan vad bra den var, längtar redan tills nästa film kommer.

20 september

haha alltså festen igår var fan helt underbar, den spårade totalt...precis som förväntat. vi var på ängevallen till typ 12, då gick vi ner på stan och drog in på svenssons, eller några drog på gennys också :) efter att ha dragit några shots och drinkar så kom jag hem...med en bruten TÅ (?)...ah...blir inte förvånad om jag säger så!


22.51

åh..håller på att bli sjuk! bränner som bara fan i halsen. nu har jag nyss kikat på idol på internet, missade det idag så fick kika där istället, men det gick ju det också :)


och juste, igår så bjöd Ralf mig och malin på käk på högakusten hotellet, och varför han gjorde det var för att jag hade FYLLT ÅR, och för att malin vann SKYTTELIGAN. så då slipper ni gå och fundera på det också, bra. att det ska vara sånt jävla snack, förstår inte vad det är för fel att käka med sin tränare? vi är några från laget som ofta brukar käka med han efter träningar oså. det är väl bara bra att alla kommer så bra överens med honom, eller?  man blir litt less på allt snack, så onödigt ;p


12.42

haha skånepolisen ringde nyss, man hör fan inte mycket av vad dom säger...


(kissie,dessie,paow och kenza kan....JAG OCKSÅ!!!!!!!!!!)
HIHHIIHHIHIHIHI


15 augusti

usch, idag hände något hemskt på skolan. rätt som det var så började jag svettas som en gris (låter mysigt va?), och efter det svimmande jag, why lixom? haha no idea.

  

1. 2 malinar visar sitt rätta jag
2. jag och min nya öl-hatt


14 september

puh..vilken jävla födelsedag jag har haft! riktigt nöjd är jag, har fått skit fina presenter som jag blev svin glad över :) inte nog med det...så fick jag ju 16 karlar som sjöng för mig i matsalen, som jag nu i efterhand skrattar åt...men då...då ville jag bara skjuta den jäveln som låg bakom allt. och vet ni vem det var?! MIN MAMMA... hon började nämligen jobba 5 imorse, så hon sjöng aldrig för mig imorse..något som jag typ blev ledsen över, haha.. men hon ville gottgöra mig, så hon bad min käre kompis (emelie) fixa massa killar som skulle sjunga för mig i matsalen, så emelie snackade med rosanna (som förövrig känner hela jävla hedbergska) som fixade alla karlarna, haha.

först när jag såg Gatugård först i ledet så började jag typ skratta, men han var ju inte ensam som sjöng tyvär.. hahah, tack mamma. he-he


en chockad och generad malls..haha


12 september


HEJ-SAN!

puh..äntligen städat klart! nu ska jag torka håret och fixa till mig lite, släkten kommer klockan 3. jag fyller ju år på måndag, men då jobbar mamma sent, så släkten på mammas sida ska fira mig idag istället. så vi ska ha kräftskiva här, och ha massa tävlingar oså. och sen blire fika såklart. och senare mot kvällen ska vi bubbla i utomhusbadet. kommer nog bli en lång kväll, men det har jag inget emot eftersom min släkt är så jävla rolig :D

later!!!!

17.28

nu ska jag dra ner till ängevallen för samling till träning, tänkte testa att träna trots att jag var hemma från skolan idag. hade feber imorse, men mår rätt bra nu :) så testar att träna iallafall! när jag kommer hem så ska jag kika på idol, hahah såg ni igår?! dom där två grabbarna som kom in och låtsades vara svin nervösa, dom skrämde ju skiten ur juryn! haha fantastiskt roligt.

 


8 september

jaaa...tror att jag äntligen har kommit på vad jag ska ha som projekt arbete under det här året. om jag inte kommer på något bättre så kommer jag nog köra på det här. så nu slipper jag gå och fundera på det.

idag hade vi skolfoto, och jag fick STÅ upp, så jävla viktigt. synd bara att jag känner på mig att jag fick trippelhaka, skelöga, kanintänder och lite sånt. men vafan, den bju jag på hedbergska. idag slutade vi typ klockan 12, galet skönt. drog ner på barista med elin malin linn och madde och käkade lunch. vi blev kvar där till typ halv 3 och snackade av oss lite.

NU: träning, wiho. 

7 september

alltså den där blondinbella.. hon är fan helt fantastisk! läste nyss hennest senaste inlägg "Älska dig själv", och ja.. undra hur många brudar som läser det där och verkligen tar till sig av det hon skriver, jag tror att det är många.

"Man har två val, antingen så väljer man ett liv där vikten är allt. Där vardagarna består av att följa olika dieter och tänka på vad man äter och få ångest för allt som sväljs......" och blablabla. hon har ju så jävla rätt! åh..hatar att erkänna att andra har rätt, he-he.

..och nu över till något helt annat! haha min mamma är underbar, hon har lyckats förstöra hennes mobil, vattenskada eller nått sånt. så jag sa åt henne att jag visste flera som hade fått mobilen att fungera igen genom att lägga den i ugnen på x grader (tänker inte erkänna hur många grader jag sa), men för att vara säker så bad jag henne ringa maud eller emelie. när jag kommer hem från träningen så är hon svin pissed, hon hade lagt in telefonen i ugnen på 100 grader = den smälte. haha, så nu är hon lite grinig... säger som emelie, undra vems gener jag har fått.


6 september

..jag...är...trööööttt!

de är det som är så bra med att ha match på söndags kvällar, för då är man alltid snortrött när man kommer hem = gå och lägga sig i tid. mycket bra mycket bra. blev vinstrekord idag, vinst med 13-1, och det var såklart skön...t! bra lir hela första halvlek, och en bit in i andra. men sen började motståndarlaget grina lite och slå långa bollar på bengt, lite traaakigt.

nu ska jag gå och lägga mig, wtf..klockan är 21.54? hm..whatever! då slipper jag vara dyngtrött imorgon istället.

schmeeek

5 september


hola amigos!

nyss kommit hem från lindis, jag och emmlan har varit där och kikat på film. innan var vi hos sofia där brudarna var och söp till lite, kändes lite konstigt att sitta där nykter med dom. inte ofta dom sitter och super medans jag sitter bredvid NYKTER? inte okej.. men det var skoj ändå!

har även jobbat idag, gick svin bra så jag fick sluta 30 min tidigare, så då åkte jag och jonsson bort och kikade när bik spelade, dom vann förövrigt mot serieledarna, jävligt sweet :)

NU: sova så jag är pigg till matchen imorgon.

hörs hej

 


00.19


amanda berg

hetare tjej får man leta länge efter!


4 september

puh..satan vad trött jag är! nyss kommit hem från jobbet, och det gick faktist bra, trots att jag är trött som ett as. nu ska jag snart äta kräftor med mamma och henke, och efter det ska jag iväg och umgås med maria och co, ska bli trevligt.

åh juste, köpte en jacka idag. antingen så älskar man den, eller så hatar man den. den är egentligen inte min smak, men jag rådiggar den verkligen. har alltid tyckt att päls har varit snyggt, men tycker att det är förmycket med en hel päls jacka, så när jag såg den här igår så var jag bara tvungen att slå till. gräddvit och päls på kragen, som förövrigt även går att ta bort. så om jag lessnar på det så är det bara att ta bort skiten =) haha!

 

later


2 september



hahah men alltså va?! bandana nu också? suck


22.52

  

åh, är shoppingsugen...trots att jag inte har gjort någonting annat än att shoppat dom senaste dagarna.


1 september


mhm, lessnar aldrig. nyss tryckt i mig den här godingen, och nu ska jag snart dra iväg på träning. skönt att få röra lite på sig, har inte tränat sen i tisdags, satt ska bli gött.

later

 


RSS 2.0