26 februari

nu ska jag trycka i mig lite frulle, och sen dra till bussen. ses efter helgen eller något!


come to mama


25 februari

hola amigos!

nyss kommit hem från jobbet, lyckades ligga på mål idag igen. vettefan vad som har hänt, men från att vara sjukt omotiverad till att faktiskt tycka att det är lite roligt att gå till jobbet. aja, nu tänkte jag borsta gaddarna och gå och lägga mig och dra igång någon rulle att somna till.

imorgon blir det school as usual och sen blir det birsta med catharina. runt 6 tiden ska jag möta upp rosanna och dra hem till henne, där jag kommer att stanna tills på söndag. och på lördag är det äntligen dags för MASKINEN, som vi har väntat. hela stadshuset är öppet och det är slutsålt, kommer att bli fett.

förövrigt så är jag fortfarande sjukt besviken över att sverige åkte på däng imorse, men livet går nog vidare!


24 februari


sålt-smör-och-tappat-pengarna.

HEJ! damn, mitt huvud håller typ på att sprängas. tror att jag har migrän...men vene. har iallafall dragit i mig några alvedon nu ihopp om att bli bättre, för sen ska jag troligtvis bort till bysse för att ha OS-natt (som vi så fint kallar det).. vi ska väl försöka att vara uppe så länge som det går, och om vi råkar somna så har vi förstås ställt klockan på 06.00 då hockeyn börjar. känns jävligt pissigt dock att jag har sovmorgon till halv 1, och då ska jag ställa klockan på 6? so not ok.


-fantastiskt!

22 februari

haha tjena, det var ett tag sedan sist?

ska bli bättre på att blogga nu, men bara så ni vet så VÄGRAR jag skriva något roligt inlägg idag..så ni får vänta tills jag har något intressant att komma med. ok?

RSS 2.0