29 september

hej tjocknackar

sitter här och målar mina naglar, vad fina dom blir...eheh not! min dag har varit slööö med 3 ö:n, började halv 12, drog hem klockan 2, FINE! mötte upp mimmi och hennes kompis på stan, vi drog och käkade pasta på rutiga, sen kom kim och gjorde mig sällskap till klockan 5 då jag skulle jobba. på rasten gick jag sofia och johan och köpte karra, SATAN  VAD LÄNGESEN JAG ÅT DET...gott vare iallafall!

nu väntar jag på att få veta vem som åker ut ur idol, hoppas min älskade Loulou stannar kvar bara, gorumpan min!!! raaoowff!!! och justeeehhh, innan jag drog till skolan imorse så knäppte jag några bilder på snorungarna, dom var så söta i sina tjocktröjjor....naw ehe

 

28 september


hej nördfaces

nyss vaknat, stor mallan har nämligen inte fått så mycket sömn ikväll, skulle upp på inventering med fotbollen klockan 05.50 (?), och jag kom väl inte hem förns 3 tiden igår. spy...
jaja, igår var vi här hos mig massa coola brudar, vi badade utomhusbad, käkade och söp skallen av oss!!!!!!!!! nerå, men vi hade kul, tror jag iallafall ehe!

nu ska jag snart bessa mat, GÖTTARE ÄN KÖRV! och sen blir det chirre och dirre framför tvn, är ju både oth och andra avenyn idag, weeh :))))))

ciao

  
WHY SO SERIOUS?!

24 september

tjenixen

sitter hos elin nu och fettar med lite popcorn, sitter och kikar på "vem kan slå filip och fredrik", och dom eeeeeeee ju bara så roliga *asg* hehe! vi har även kikat på idol, och ja..den här jävla nils...ÄR HAN ETT JÄVLA SKÄMT ELLER? that's the question heheh

sov hos malin inatt också, hon hade lite svårt att sova, men jag förstår henne..sånna problem hade jag också när jag var 16, hihi! ne, nu ska vi fetta lite och skratta åt freddan och fillan när dom blir ner pissade av jessica

ciao


22 september



hehehhej!

ååhh, helvettes jävlar vad ont jag har i käften min! har spännt tandställningen idag, samt att dom satt dit några fler äckliga jobbiga satans saker. så nu skaver det som bara fan, och det bara drar i tänderna! buhuhu cry me a river..om jag skulle ramla ur sängen inatt eller något, så skulle BERGIS mina tänder ramla ur, så lösa är dom....snyft!

förövrigt så har dagen bara varit skit, har egentligen sovmorgon till halv 12 på skit-måndagar, men jag skulle ju självklart upp tidigare för att jag skulle till skit-tandläkaren för att fixa skit-tandsällningen, sen vare upp till skolan för att börja skit-jobba, sen skulle jag ner till skit-bussen för att komma hem och försöka tugga maten med mina skit-tänder, sen bar det iväg till skit-jobbet (som egentligen är ett skit-bra jobb), och där satt man..och skulle försöka skit-ringa och skit-sälja massa skit-saker när man inte ens kunde snacka med skit-käften...åh jävla skit!

hejdå

20 september

tjena bebisar!

nyss kommit hem, har varit och kikat på älgarna! mitt under matchen så kom jag och tänka på en sak, minns ni när man lirade i kvartersen uppe på myran? varje gång ett flygplan skulle lyfta/landa, så stannade alla upp och kollade på planet och sa "waaaaaaaow", haaaahah då var man ung och dum, eller? eeheee

ikväll blir det ingen utgång, eftersom att vi har match imorgon, derby mot älandsbro....pissa eller?! men troru.. satt ikväll blir det till att vara barnvakt och fetta med jenkan och jerry, mhmmm gorre!

ciao

19 september

tjenare kexet

nyss kommit hem från kinaresturang, john bjöd mig på käk som en sen födelsedagspresent...hihhi sötisen! men tack ska du ha, nu är jag mätt och belåten. idag har det varit en rooooliiiiiii dag, började klockan halv 11 som vanligt, och slutade 2. roligast på hela dagen var nog Ida..hon satt och tjillade litt på stolen, när en geting kommer flygande, hon ska självklart försöka fly från den, men hon fastnar med hängslorna i stolen.......haaaaaaaaaahaahaha! trodde jag skulle dö

tog självklart en runda på stan efter skolan med eva och emmlan, handlades inte så mycket, men lite saker fick man ju med sig hem....ehehe sorry mami!

   
tjocktröjjan ska jag bo i resten av mitt liv, UTAN TVEKAN!!!!

16 september

tjena mittbena!

nyss kommit hem från jobbet, slitit röven av mig för att få plånkan fetare...eller? var även öppet hus idag på vinken, roligt att se lite nya ansikten...är ju så trött på malin dalla :((( ehe skåja!

hahahahahahaha, satt inne och kikade lite på apberget idag, hittade några söta grejjer som jag skrivit för ett tag sedan, hahaha jag d ö ö ö ö r... nog för att jag var på varenda kosert med karljäveln, men att jag t.om erkänner att jag var kär i honom, haaaaaaaaaahaha..nog för att han var ganska så kär i mig också, men kom igen.. äh, alla har väl haft en period då man var besatt av en "kändis", kolla på jessica tex, hon har ju inte lagt ner E.M.D än.......ehe lol



15 september

MORSNING KORSNING!

hur fan e läget idag? jo tack, det är fina firren! sitter och väntar på att morran ska skrika ner mig på käk, dock oroar jag mig lite för att få duka idag, tänk vad jobbigt...buhuhu! idag har jag kommit fram till att det vore sjukt schööönt att ha en lägenhet nere i sundsvall, för jag har kommit på att dom här satans bussarna går aldrig när man vill att dom ska gå..som idag tex, jag började halv 12, men själklart fick jag lov att ta en buss som gick 09.26, och det känns ju jävligt bra! fick sitta på skolan och vänta i 1 h innan vi började, S-C-H-Ö-N-T...eh nä!

men nu ropade morran, slapp tydligen att duka också! YES, överlever alltså resten av dagen!

ciao


14 september


Ja må hon leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år

Och när hon har levat,
och när hon har levat,
och när hon har levat uti hundrade år,
ja då ska hon skjutas,
ja då ska hon skjutas,
ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram!!!!!!!!! GRATTIS MALIN!!!!!!

tackar tackar, idag är jag nu mera....18 år!!!! eller jag menar 17..helvette, jag har gått runt och trott att jag fyller 18, men så är det ju faktist inte, bad me.... men jag har faktist haft en ganska bra dag ändå, fick tex påfyllning till min geisha låda, tack jessan och mimzor, det behövdes!

så idag har jag bara mått, har badat i det nya badet som vi har köpt och käkat kräftor till middag, ASAGOTT...trots att vi hade kräftskiva med jobbet igår...OCH det mina damer och herrar, det var tamefan SKITA skojjigt!


13 september


TJENA FISKANACKAR!

och.....TJENA DIV 3!!!! då var man äntligen hemma då, efter en borta match i övik. och självklart kommer vi hem med 3 poäng, dock var man lite orolig när det var 15 minuter kvar av matchen och vi ligger under med 1-0...men kom igen, det är bik vi snackar om.........resultatet blev 1-4!!!! OCH DÄR SPIKADE VI SERIESEGERN!!!!!!! 

 

det börjades att firas redan på planen, med champagne och guldhattar hihhihihi kaxigt! nu är man nyduschad och ska börja ladda för en hel kväll med kräftor sprit och GLADA TJEJER!!!!!

                                
 

13 september


gollum, linda? linda, gollum? äh..jag vene!

fick nyss höra att inte gymnasiefesten var ikväll, omfg LoL!!! my bad.. hur som helst, så har jag varit med lind(is)a ikväll, surrat litt och kikat på film. och nu sitter jag här, i min lilla värld och tänker på morgon dagen...blire kiss på arnäs eller? men trrrraoru!

by the way, har ni någon gång testat att sitta och skratta samtidigt som ni knäpper en påziz bild på er själv? ville försöka få till en riktigt ful tandställnings bild.. men av någon konstig anledning så kommer det där satans fejk-smilet fram ändå, vet dock inte om det där fejksmilet är något jag ska vara stolt över..satt jag måste öva lite på att vara mig själv, har hört att det är ganska viktigt här i livet!


OMGF, två bilder på mig själv på en och samma dag...vilket ego jag är *asg*
 

12 september

hej bebisar!

VET NI VAD JAG GJORDE IDAG?!?!? kammade den där satans töntiga mittbenan idag igen, och drog självklart på mig en töntig outfit också....tihi är så stolt över mig själv! dock skippade jag dom där jävla flätorna som jag hade förra gången, dom låstnade ändå bara.

och ja.. här sitter jag och filosoferar! väntar på att få lite käk i magen, sen ska jag kila på jobbet dirren såklart, VAD GÖR MAN ANNARS PÅ EN FREDAG KVÄLL!? heh... men ni får ha en riktigt 3vlig kväll, och för alla 94/93or som ska på gymnasiefesten, glhf!

 

11 september

eh..hej!

puhhhh, haft träning idag, så har nyss tvättat bort lökarna under armarna..schöööönt! är lite deppri förstår ni...det är nämligen en avgörande match på lördag, vinner vi så är seriesegern spikad....MEN självklart fick inte jag spela, jävla förskylnings helvette..kommer nog inte ens hänga med upp och kika, kommer att vara 2 nervös, och det kommer bara påverka alla andra....man måste ju tänka på någon annan än sig själv för en gång skull, ehe! MEN VI SKA FAN PISSA PÅ DOM! 

nu ska jag ner och proppa i mig några bullar, min käre pappa hade nämligen bakat när jag kom hem idag! blir en bra kvällsfika det.. nä, det här håller inte! ska gå och tröst käka litt nu.

HEJ PÅ ER!


10 september

TJENIXENZ!

what a day, helt slut! sov i sundsvall i natt med den från M-ÅNGE,  tror vi somnade klockan halv tre inatt, så man är ju lite trött nu..typ! igår var vi några classmates på bio, våra älskade lärare sara och jenny var också med såklart....försökte bjuda på lite popcorn med hopp att få höjt betyg i engelska, men it didn't work! nu har jag nyss blivit av med kim *YEY*...ehe..så nu väntar jag på att jessan ska komma istället.. herrå småskjärtar!

utan smink med vinden i håret, i en varm bil på väg mot yran..det är då jag känner mig som snyggast! och nej.. jag har inte spottat snus i motvind, det är bara mina söta fräknar som ni ser!
 

8 september

hej gullefjun

som vanligt så har jag inget intressant att berätta, mer än att jag nyss har kommit hem från jobbet *weeh intressesmurfarna hoppar*. jag känner helt enkelt att jag inte duger i denna värl..jag vill vara som blondinbella, lära ungdomarna hur man går ner i vikt, eller vad man ska göra för att LYCKAS. så jag hade faktist tänkt att dela med mig av något här i bloggen, som jag är väldigt stolt över..........det är nämligen så att en hel del utav mina väninnor frågar hur jag gör för att få alla turk-ögon på mig......eller ah, på min bakdel. förstår självklart hur mina kompisar känner sig, jag menar.. hur kul kan det vara att gå med någon som har en sån röv som mig? det finns INGEN turk på burk som INTE spanar in min fylliga och smaskiga bakdel.... varning för bredlast.



good luck!!!!

7 september

hej hej hemskt mycket hej, hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket nu när jag har varit borta i helgen.....det har varit en mycket händelserik helg, tänker inte gå in på några smaskiga detaljer, men mina kära vänner vet vad jag snackar om..heh! har inga bilder på datorn nu, men lägger nog in så fort emmlan har tagit sin röv till dattan! hm..men eftersom jag är så himla hemlighetsfull, så avslutar jag nog det här inlägget här, eheh.. och juste, SLUTA kommentera så jävla mycket, min blogg håller ju på att bli överbelastad!!!!!! asa jobbigt........

4 september

hej alla mina 1000 läsare!

VAD HÄNDISCH? eh, jag har iallafall nyss duschat efter mitt första träningspass på 2 veckor, eh..jobbigt? men trrrraoru.. men det var faktist en ganska underhållande träning idag, mitt i tränigen ser vi nämligen en karl med två hundar som är ute på en promenix, inte nog med att han var ful.. han var även full också! det tog väl han ungefär 15 minuter att gå från elljusspåret och till gångvägen, och när han väl kommer fram dit..så ramlar han självklart ner i ett dike! stackars hundjävlar!

men ja.. som vanligt så har jag ju ingenting att skriva om, trots att jag bara skriver ett inlägg per dag(?).. och jag tänker inte bli någon fakking stinalee som uppdaterar bloggen var 5e minut satteeee.. men iallafall, igår testade jag på den här satans mittbenan som ALLA passar så jävla bra i, mer huuuuuuur ska jag kunna passa i det som? mittbena har väl alltid varit en TÖNT frilla, och jag ser ju redan ut som en tönt i min satansrälshelvete.........plus att jag får ju en sjukt lång panna, så jag ser ut som en av medlemmarna i dom 3 vännerna och jerry! men jag trivdes ganska bra i det, så jag får väl se om jag kommer att ta på mig någon töntig outfit någon dag och kamma den där jävla mittbenan igen..

helvetes jävlar vad jag svär...coolt!



3 september

YEY! nu är mallzione frisk igen, eller nä..det är jag inte egentligen! men tillräckligt frisk för att kunna börja träna igen, SCHÖNT ELLEH?

nyss kommit hem från jobbet, nu sitter jag och tuggar på ett HÅRT äpple! hm...jag känner att det bara brinner i fingrararna, för jag har SÅ mycket att skriva om...eh nä! satt det får bli ett kortis inlägg idag.
 


så här glad är jag nu...typ! och ja, jag är sjukt snygg...ni behöver alltså INTE påpeka det :DD

2 september

jag har märkt att jag har ganska svårt för att vara seriös på bilder nu för tiden...

mmmm....schööönt! nyss duschat, efter att ha stått utomhus i en 1,5 timme och kollat på samhälles nollning, mycket underhållande. synd bara att vädret förstörde allt, men som sagt..det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder :DD och på tal om kläder, så var ju en av tävlingarna det omtalande klädsträcket. man ska alltså, så snabbt som möjligt, bilda ett sträck med alla i lagets kläder. tråkigt bara att det finns några trorrizar, om jag får säga det själv, som bara springer bredvid och skrattar, men jag förstår dom på ett sätt..men vissa bjöd ju på sig själv iallafall, det var FUN att se :DD vi blev ju aldrig nollade när vi började i ettan satteeeee, jag ska egentligen bara knipa!

annars har det inte hänt så mycket idag, bara tjilllllllat på skolan


  

RSS 2.0