30 maj

studentbal-cheeeeck!

helvete vad tiden går fort, om 11 dagar tar jag studenten? helt ofattbart. nu är vi iallafall lediga från skolan fram till den 10 juni. så nu har vi 2 veckor framför oss av ledighet och fezt.

balen igår var iallafall riktigt trevlig, förfesten likaså. kvällen bestog av god mat, alkohol, dans och trevliga människor, kan inte bli så mycket bättre va? enda minuset var att mina jävla pattar har försvunnit, så min klänningen åkte ner hela tiden, buhu. jaja, nu ska jag sova så jag orkar upp till morgondagen, då blire fäääääääääääzt!

och tack till linn och sophia som fixade mig innan :D













22.42

hos emmlan nu och mår, vi skulle plugga....men det går en bra film på tv, så blev lite svårt...hehehe


jag, emmlan, petter och anton...alltid lika snygga

23 maj

åh...jobba...är....jobbigt. men tur att jag får gå hem om 10 minuter då eftersom jag har sålt så bra idag då. anledningen till att jag uppdaterat som en handikappad är för att jag har varit bakis fram till idag, heheh närå. men det tog ganska rejält på krafterna att supa 17 h i sträck. och jag säger bara en sak, fan vad glad jag är att jag valde att gå skola i sundsvall, mösspåtagningen var helt jävla awesome, stört mycket folk och bra musik på torget. men nu är det bara att ladda om, nu blir det till att tokplugga hela veckan eftersom betygen sätts på fredag, så ja..efter fredag så är vi lediga fram till studenten, hur underbart är inte det?

pözzehn


19 maj

fy satan vad mösspåtagningen var underbar, är hemma hos en kompis en snabbis nu för att lämna lite grejor. har druckit sen klockan 7 imorse, så spritlagret börjar lite smått att ta slut....heheh! ne, nu ska vi kila vidare ner mot stan för att festa vidare. bjuder på några bilder, pözz

















22:16




18 maj

cha cha bloggehhhn!

sitter på jobbet och sliter lite, bara 1,5 h kvar nu och sen ska jag och therese dra en solning, känns som att det behövs så att jag slipper att blända alla imorgon då jag ska vara barbent. förövrigt så sitter therese och äter några jävla minigurkor på burk? ser förjävla äckligt ut, men smakade faktiskt helt okej. nu ska jag jobba vidare, sen hem och välja kläder inför morgondagen då det är MÖSSPÅTAGNING.



min schnygga vän catharina och jag förra helgen.


17 maj

fan vad sämst jag är på att uppdatera, men jag har faktiskt skolan att skylla. det är jävligt mycket som händer nu gott folk. På onsdag är det mösspåtagning (som jag har väntat), nästa vecka så sätts betygen, nästa lördag är det bal. så ni kan tänka er hur mycket plugg det är nu i slutet va? stört jobbigt. men något som är fantastiskt roligt är ju att det är så satans mycket fest, och det gillar ju mallzen vettu.

nu i veckan drar även serien igång, första matchen på onsdag, men den missar ju jag eftersom det är mösspåtagning på dagen, då börjas det redan klockan 8 på morgonen i busbacken med resten av sundsvalls studenter, sen fortsätter festandet hela dagen och natten, wiho. och som jag sagt tidigare till min tränare och dom i laget, så tar jag studenten före fotbollen, för vad jag vet så tar jag bara studenten en gång i mitt liv?

aja, tråkigt inlägg. men vem bryr sig? inte jag iallafall :D schmek

15 maj

har haft fullt upp hela dagen idag, först hann jag med att sola lite ute i schtekheta solen, sen blev det systemet för att handla lite godricka till ikväll och på onsdag. sen var det bara att sätta sig i bilen och åka bort till tove för att sätta i löshår på henne. nu ska jag strax dra bort till mimmi där vi ska förkröka lite, sen blir det krogen. utgång i härnta ikväll med andra ord, blir säkert svin skoj :)


02.50



dålig uppdatering nu igen, flåt...
i onsdags körde vi iallafall på en till klassfest, något som var jävligt roligt. älskar mina tjejer och vill inte ens tänka på att vi snart ska skiljas åt. menmen, mycket fest nu innan studenten, kan inte annat än gillas. vi satt iallafall hemma hos catharina först och drack, sen blev det krogen.

ikväll då? har hängt med malin och emelie, vi åkte och köpte en massa gotta och sen åkte vi förbi mordplatsen och tände lite ljus. sen kom vi på att petter, anton och andre var på besök i härnta i deras sommarstuga, och fick då den brillianta idén att vi skulle dra ut och skrämma skiten ur dom, lyckades vi? OHYES. fantastiskt roligt

ne.. nu ska jag försöka sova, får se hur det går med det. godnatt suckersss

22.40

WTF IS GOING ON?!??!?

klickar in på aftonbladet och ser att det har skett ett trippelmord i härnösand? I MIN FAKKKKING JÄVLA STAD. eh, tror jag håller mig inne resten av veckan = ingen utgång i helgen, fan också. någon som är på att flytta till kramfors? hört att säkerheten är bättre där..

11 maj


jag och jonsson hade tråkigt i söndags, syns det?

ah, fan vad jag hatar att vara sjuk. lyckades ta mig till skolan imorse även fast ögonen knappt gick att få upp, hostan och huvudvärken gör ju inte saken bättre heller. nu ska jag bara ha min projektredovisning, sen tänker jag ta bussen hem och lägga mig på soffan och dö lite. 

10 maj

HEJ!

sorry för dålig uppdatering va. kommer inte skriva så flitigt idag heller tyvärr. ska bort till sandra nu för att fira hennes 21årsdag, sen ska vi rusa bort på ängevallen för att knäppa lagfoto, synd bara att man är grissjuk så att man kommer se döende ut på kortet. men hey, vem bryr siiiiig

later

3 maj

nej...nej..NEJ! vem har lyckats med att få virus på sin dator? JAG. och nu snackar vi inte något litet virus, utan ett tjock jävla virus som spärrar datorn helt och hållet, kan inte gå in på internet...kan inte lyssna på spotify...kan inte skriva skolarbete.. INGENTING KAN JAG GÖRA. så nu måste datorn omformateras = alla bilder försvinner = mallzen ledzen.

annars då? sitter på pappas dator och försöker få inspiration till mitt svenska tal som jag ska hålla på onsdag, fuck alla nationella prov säger jag bara. ne, nu är jag less och min säng har aldrig sett skönare ut. så godnatt

och här har ni min nya visningsbild på facebook. ÖGONORGASM? och nej...nu syftar jag inte på min bakisfrilla, utan på min man - joel kinnaman! eheh ;)

2 maj

nu ska jag sticka iväg på jobbet. ikväll jobbar vi för humorgalan (unicef) som sänds på 4an ikväll. så för dom som tänker ringa in och skänka pengar, har ni tur så kanske det är jag som svarar, he-he. galan börjar klockan 8, men  vi ska samlas tidigare för att käka oså. kvällens klädsel är även "galaklädsel", men jag hittar inte ett skit i min stökiga garderob, så jag kör på den lilla rosa spetsklänningen.


1 maj

HEJ!

har precis vaknat till liv, så tänkte att jag slänger in ett inlägg innan jag drar iväg. gårdagen var svin trevlig, vi satt hemma hos emelie och drinkade lite och sen drog vi ner till en som heter anton och hade lite trevligt. runt 12 tiden drog vi ner på krogen och skakade lite rumpa. det fulaste av allt måste ha varit alla jävla komiker som vi träffade på krogen? peter walbeck, felix herngren, henrik schyffert och massa fler. vad fan gjorde dom i sundsvall liksom?

jaja, nu ska jag dra ner och käka och sen ska jag dra iväg till några kompisar, ses


haha felix herngren


peter walbeck spanar in catharina..ehe


johan rheborg


RSS 2.0