30 april

vad ska alla göra ikväll egentligen? ja jag vet inte, men jag och brudarna ska iallafall ut till norrfällsviken och festa, läju ska blir rätt skoj..förhoppningsvis!

huvva, jag kommer ha fullt upp hela helgen, på fredag-kväll så bjuder kontoret på käk, och sen blir det jobb. televinken har nämligen fått i uppdrag att jobba för "humorgalan" som går på kanal 4, så vi ska sitta och ta emot samtal åt dom som ska skänka pengar till räddabarnen eller något.

på lördag så ska hela laget möta upp Gert Fylking (?) vid stadsgränsen, haha. och sedan gå stavgång med honom och någon till in till stan, varför? ja..fråga mig inte. på kvällen blir det nog fiesa

söndag så är det städning på ängevallen, inte skönt. och sen har jag heeeela söndagskvällen på mig att mysa med backman

later

28 april

borde jag sova nu? ja det borde jag, är ganska så trött efter dagens träning. men jag kommer förmodlingen inte kunna sova på ett bra tag, kanske  för att jag och pernilla tog en powernap efter maten, inte bra.

aha annars då? helgen var rolig, och framförallt händelserik. började hos mimmi där vi käkade och myste på, började smutta lite på vinet, och sen var alla i full gång. drog ner på krogen runt 12 tiden där vi shakade våra lurviga, he-he. sen blev det biggan som vanligt, och sen hem till mimzor för att sova. Mallzen fick nya härliga smeknamn under kvällen iallafall

* hora
* norrländska fjolla
* vita hora
* feta kossa
* svenne jävel


vad ska man säga? härligt bryyyyd det där, eller nej. det var hon fan inte, inte på en fläck. men en sak vet jag, hon var lite smått retard..fast bara lite! och tydligen så hade hon slängt mat och vatten på mig inne på big boy? hm..det man inte vet, det vet andra, visst är det så man brukar säga? :) aja, det är iallafall den fetaste myten jag har hört på länge iallafall!

senare va

25 april

    

1. rosanna "terminator" scharin
2. mallzen drar en pose
3. steker i solen utanför skolan

woho, löning idag... hur mycket får mallz i lön då? hm, 300 svenska riksdaler..inget att hurra för direkt! hahah

har varit fantastiskt bra väder i stortsätt hela veckan, sjukt skönt. och vädret blir bara bättre och bättre, så idag blir det fotboll och grillning med brudarna. kan inte bli bättre :) frågan är ju bara vad man ska ha på sig ikväll? känns som om jag inte har shoppat på evigheter, men det löser sig nog.

ses

21 april


idag körde jag på min nya tröja, älskar stora (och framförallt) randiga tröjor!


till och börja med, grattis till Moa som tog körkortet idag.. det förklarar ju varför du inte var på skolan igår och idag, he-he. helvete vad alla tar körkort nu, man känner sig lite efter. men det är jag ju egentligen inte, fyller år i september och jag kör för fulla muggar ute på gatorna nu, härnösands gator är med andra ord inte säkra längre.

nurå? har nyss käkat, tänkte lira lite G5 nu, haha satan vad nördig jag är. men det är roligt, jävligt roligt..speciellt igår när jag tok pissade på Micke när jag mötte honom, men han körde ju över mig i yatzy istället satt, 1-1. ikväll blir det träning, mycket roligt.. såg även att dom hade lagt upp interjuven på älgarnas hemsidag som jag gjorde igår. himla trevlig klubb det där må jag säga :)

19 april



till och börja med så tänkte jag gratta Moa i efterskott, och även be om ursäkt för att jag inte kunde hänga med er igår. Men jag anar att ni hade galet skoj, tråkigt att man missade en utgång med världens bästa brudar. istället blev det mys hemma hos kim, vi lagade mat och kikade på robinsson, drog hem runt 12 tiden eftersom jag hade träning imorse, klockan 11.00 rättare sagt. skönt med tidiga träningar tycker jag, men finns ju självklart en hel del nackdelar med det också, he-he.

imorgon så sparkar skolan igång igen, och vet ni? det känns fan rätt skönt ändå, träffa alla mates oså, snacka lite skit osv.

16 april


love is in the air

15 april

mitt jobb är egentligen rätt roligt, man får prata med personer som man aldrig skulle kunna prata med annars. tex så pratade jag med 2 st modo spelare förra året, inget som dock var så...speciellt, kände mest att jag bara ville slänga på luren i örat på dom, ehe.

men nyss fick jag prata med en intressant person, nämligen johan palm, han är ju faktist en rätt rolig krabat satt. vårat samtal blev dock inte så långt eftersom det faktist var hans pappa jag skulle snacka med, johan är ju typ i målbrottet satt man hör ju inte vad "karln" säger.................

14 april

   

vem vill byta garderob med filippa? *räcker upp handen* , jag har läst hennes blogg i cirkus ett halv år nu, och kvinnan blir fan bara snyggare och snyggare för varje dag som går, fucking jävla hot hot hot.

aha, annars då? idag har jag jobbat från 13-17.. hade ställt klockan och allt på 09 för att hinna med en prommis och en dusch.. men vad händer då? jo jag vaknar 30 min innan jag ska vara på jobbet, bra där. efter träningen drog jag hem och drog i mig lite käk, körde bort till mammsen.. och sen blev det träning på det! nu ska jag sova för imorgon bitti är det prommis och jobb som gäller!

senare

12 april


MEN JAG BAHHH ÄLSKARE!

härliga kommentarer om gårdagens outfit

1. hahah, du är rolig du malin..ska du se ut sådär? - Bettan billström
2. nej men sluta nu malin, ska du verkligen ha det där pannbandet? - Bettan Billström
3. hej mal...in, eh..ta av dig det där..eh..hårbandet? - John Nordin
4. vad gulligt malin, du ser ut som pocahontas! - Maria Nordin
5. hm..ja alltså, min tjej använder också sånna där...grejjer(?) - Alex Moser
6. haha vad rolig du ser ut...eller nej, jag menar inte så.. du passar i det! - ????


11 april



håller på att göra mig i ordning med lindis nu, vi ska snart dra ut till sofia där vi ska fira mattan och hennes 20års dag. wiho, ses i den tjocka dimman ikväll....eller?

10 april

okey, here we go..  igår bestämde jag mig för att nu är det no more fotboll. eller vad säger jag, självklart ska jag fortstätta lira, men inte i biksk. och det har absolut ingenting med de tidigare inlägget att göra, dvs det där med tröj-numret. så hårt tog jag faktist det inte, så om ni hör något om det så är det bara skitsnack precis som vanligt, vissa brukar ju vara jävligt bra på att snacka. hur som helst så var det iallafall lite andra saker som hände igår, så jag väljer därför att hoppa av bik. men ingen ska få mig att sluta med något som jag älskar, satt jag kommer fortsätta lira med något annat lag :)

hur som helst så känns det sjukt tungt att lämna världens bästa fotbollstränare stefan odestad, och det vet han om.

att tänka

från och med nu så måste jag börja tänka på vad jag skriver på bloggen, allt för många brudar snackar b u l l s h i t.

hur som helst så har jag tagit ett av de tyngsta beslutet i mitt liv idag, mer om det någon annan dag. nu ska jag umgås med mina fantastiska kusiner.

later

9 april



hellu, bara jag som tyckte det var sjukt skönt att sova ut idag? välbehövligt vill jag lova.. aha, vad blire ikväll då? det var iallafall tänk att jag och emmlan skulle dra ner till sundsvall och festa, men blev ändrade planer för mig. ikväll blir det mys ute i älandsbro med sofie och sandra. sofie är ju hemma från karlskrona nu, satt måste ju passa på att mysa lite med henne också. och imorgon blire jobb, rätt skönt att ha kommit igång igen.

...mhm jag är iallafall fortfarande sjukt irriterad över gårdagens händelse, fick nämligen veta att jag inte längre kommer att ha nr 9 i fotbollen? jag har alltid haft det? men nu när vi har fått nya brudar i laget så blev det tydligen ändring på det..brukar oftast vara så att om det kommer in nya spelare i laget så brukar dom få ta dom tröjorna som är över? men icke... but hey, är det så det gå till så visst - fine!

2 april

sådärja, då var sminket borttaget och gaddarna var borstade, schönt. idag är det torsdag = dödar dagen = svenska, naturkunskap, kultur och stilhistoria och engelska. ja, ni hör ju själva. och idag hade vi nationella muntliga i engelskan, gick helt okej faktist. känns jävligt bra att jag har det överstökat. kvällen spenderades iallafall med lindis och edman, jag kikade på film medans linda fixade Idas frilla.. och sen vill ni inte veta mer, tro mig :DD

imorgon blir det skolis på dagen och på kvällen ska jag väl övningköra litte, går fin fint vill jag lova...peppar peppar! och på kvällen blir det spelkväll med john mamit och sussi. fan att jag missar Lorentz & M. Sakarias på stads.......buhu!

senareee


ni som tycker att vi är lika varandra, vaaart ser ni likheten(?)

RSS 2.0