29 november

..och idag mår man som man förtjänar! men dra åt helvete vad kul det var igår, riktigt skoj. började på hamnkrogen där vi hade personalfest, där bjöds det på mat och sprit i stora lass. alltså skoja inte, farligt att vara på en krog när företaget bjuder på sprit..haha!

runt 12 tiden så drog vi på amadeus där vi shakade rumpa som bara fan, sen hängde jag madde och sandra med grabbarna på efterfest där det bjöds på hamburgare som karo lagade, smakade...helt okej :D

sjukt roligt kväll, tack till alla som var med och gjorde kvällen lyckad :))

damn



eta opp!

27 november

jag blir så SJUKT snygg på bilder, eller hur?







nja...dags att beställa hem PS nu troja!

26 november

även fast jag känner mig jävligt deppig idag så har jag bestämt mig för att det här inte ska bli ett deppinlägg.. wish me luck!

snackade nyss med rosanna i telefonen iallafall, fy satan vad jag är peppad till vemdalen, har varit det i 3 månader nu och nu är det fan inte långt kvar. hade ju fantastiskt roligt förra året så det kommer garanterat bli minst lika skoj iår :) hahah det ända som kommer upp i huvudet när jag tänker på förra årets nyår är "LIVING THE DREAM, WOOOHOOOO", hahha som vi nötte det där. tror folk blev lite less på oss där ett tag..

på tal om fest så har vi personalfest på lördag, vi har tydligen hyrt hamnkrogen så vi ska vara där till en början, och sen drar vi väl vidare mot krogen. tror det kommer bli riktigt skoj :D men efter det....då ska jag fan köra en nykter MÅNAD igen. jag ska klara det, och jag kommer klara det...tror jag.

smek!

23 november

ååhh, uttråkad tjej.

sitter just nu på jobbet och sliter lite, går åt helvete så börjar tappa humöret nu också. kanske blir bättre efter att fått lite käk i magen..hoppas det iallafall.


jag och min fantastiskt dryga kollega!



19 november

ahhh, i'm so excited!

inatt är det premiär av NEW MOON, som jag har längtat. klockan halv 9 så kommer sara, då ska vi dra iväg och ladda upp med massa gotta, jag har redan bestämt mig vad jag ska trycka i mig under filmen, CHEDDAR POPCORN! frågan är ju bara hur många påsar jag behöver, 1? 2? 3?

klockan 9 så kommer iallafall dom andra hit till mig och då ska vi kolla på 1an, hahha vi är så nördiga. så vi ska alltså först kolla på den första filmen (som vi förövrigt har sett typ 20 ggr?!) och sen drar vi vidare mot bion för att kolla på 2an. det är ju nattbio så den börjar 23.58 eller något sånt :)))

later

00.46



hahha skönaste


18 november

kul att ligga hemma i hosta och förskylning.................



fyfan vad vacker man är....he-he


17 november

Det gör ont att veta
Men lika ont att undra

17 november

haha gammjävla bilden, eller ja..sedan 1an på gymnasiet när jag var modell för fridas underkläder!



foto: elin parment (galleri.blogg.se)


14 november

satan vad pepp man är för utgång, har varit det hela veckan, haha. ska snart börja göra mig iordning, men har ju såklart ett problem..what to wear? aja, det löser sig nog. 

kvällen kommer iallafall börja hos nicklas där förfesten är, känns förbaskat skönt att det inte ens är 100 m ifrån mig :D så nu ska jag börja fixa mig i hopp om att hitta något att ha på mig, och sen är det bara att springa iväg på party! meheh later

13 november

140 minuter kvar tills det är HELG, fantastiskt skönt om jag får säga det själv. kvällen kommer att bestå av mys...eller nej just det..jag har ju träning, PÅ EN FREDAG. inte ok.  så det blir käk när jag kommer hem, och klockan 8 är det dags för träning.

nu ska jag jobba vidare, later.



jag och min snygga kollega sandra!


12 november

...som vanligt så har jag svårt att sova! förstår inte vad det sitter i? det är ju inte så att jag har sovit bort hela dagarna så att jag istället har svårt att sova på nätterna. tvärt om, har ju börjat jobba 9 hela veckan, hm. hur som helst så har jag haft fullt upp idag, jobbade mellan 9-5, och det gick jätte bra idag också. på lunchen så var jag malin maria och by och käkade lunch på wirströms, blev sushi. FY satan vad äckligt det är, aldrig mer säger jag bara.. haha. efter jobbet drog jag och sandra ut till älandsbro för att käka tacos med hennes föräldrar och planera lite inför andreas födelsedag. sen drog vi direkt från älandsbro till träningen som var i 2 h idag, riktigt skönt.

nu ligger jag här, nyss kikat på andra avenyn. och ska väl försöka sova? börjar ju 9 imorgon så är väl lika bra :)

23.00



snyggt? SNYGGT


8 november

ÅHHHH OSKAR I ENSAM MAMMA SÖKER...varför valde hon honom? jag hade ju tänkt att söka upp honom..buhuhu

haha, jag har alltså nyss kollat klart på ensam mamma söker, kollade på det på datorn så man slipper alla jobbiga reklam pauser. tidigare idag var det träning, och efter den så snabbade jag mig hem till pappa. han jag och mathias åkte ner på matverkstaden och käkade mat eftersom det är farsdag idag. så det var trevligt :)

förövrigt så var det väldigt trevligt igår, jag och jonsson drog till pettan där vi spelade guitarr hero och lirade biljard. jag sög på guitarr men var ju istället bäst på biljard ;) MEHE. runt 2 tiden drog vi ner på bigboy för att träffa folk och äta. blev dock ingen mat eftersom det var sååå lång kö. så vi snyltade lite av krille istället.

nu: SOVA så man orkar upp imorgon. börjar jobba klockan 9 = vill inte vara seg.


7 november

nu sitter jag på jobbet och snart är det dags för hemgång. har fått lyssnat på ljudfiler hela dagen idag eftersom jag har så satans ont i magen. och det har inte varit allt för mycket försäljningar så jag har typ inte gjort någonting alls, mehe. göttare än körv.

snart kommer pappa och hämtar mig, sen ska jag övningsköra lite. sen ska jag hem och äta gomat, kött, potatisgratäng och beasås. då mår man!

ikväll så ska jag och jonsson ha myskväll, får se om sandra joinar också..men hon var sugen på utgång satte. jag känner för att jag bara MÅSTE ha en vit helg. tror att det blir en vit nästa helg också, och helgen efter det så är det....HOFFMAESTRO, och då jävlar blire utgång :))) can't wait!

6 november

chacha bloggeeehhhn

nyss kommit hem från sundsvall där jag har firat min älsklings malin som äntligen fyller 18, känns lite konstigt dock... hon har ju varit 22  år hela det här året, he-he. vi käkade mat på allstars (gamla olearys) med alla brudarna, vi var nog runt 13 pers och var vädligt högljuda. hehe, stackars dom som satt runt om oss. var lite tråkigt dock att jag och emelie var tvungen att åka hem redan nu. men var ju tvungen eftersom emelie ska till stockholm imorgon, och jag ska ju jobba...får se hur det går dock, har så satans mensverk satt läju inte palla sitta på jobbet i 6 timmar..men det är lindström som jobbar, och han brukar förstå mig satt :)

förövrigt så är dom här vrålsnygga skorna mina nu, köpte dom när jag var i stockholm förra helgen..kändes dock lite tungt eftersom dom inte var dom billigaste skorna jag köpt......men vafan..lätt värt!


20.22


sara skickade nyss ett sms och sa att biljetterna till twilight premiären är bokade, det är tydligen nattbio också? så bion kommer att gå runt 23.50 eller något. kan blir lite jobbigt, man kanske kommer att somna? ELLER INTE, finns inte en chans att jag skulle somna framför den här karln. oho, spännande :)

 


5 november

 

hellu!

det snöar ute? fyfan, ge mig lite sommar säger jag bara.

sitter nu och väntar på att seg jävla john ska hämta upp mig, vi ska dra och käka på kina. efter det ska jag nog dra hem en snabbis och sen börjar jag jobba klockan 17.00. måste komma ihåg att ta med mig packning på jobbet också.. ska till sundsvall med emelie, för imorgon så ska vi fira malin som fyller 18. så vi ska ut och käka oså, kommer nog bli väldigt trevligt :)


later

 


00.27




åh, hatar att inte kunna sova när man vet att man har en tid att passa dagen efter. imorgon har jag körlektion klockan 1, och ja..kanske inte så svårt att kliva upp då. men nu råkar det ju vara så att jag inte har någon väckarklocka eftersom mobilen dog idag. livet leker..eheh

idag har jag iallafall varit med mary, mattsson och by eftersom jag sov där inatt. vi har tagit det lugnt och lagat mat (ris och kyckling) som förövrigt var förbannat gött. sen drog vi till döjk där vi skulle kika på film. vi kommer dit, och trycker i oss allt godis som finns där innan vi ens hunnit dra igång någon film. så vi fick dra upp på härnöhallen och köpa nytt. fantastiskt

nu ligger jag här..kan inte sova...och har ingen mobil. vilket underbart liv man har :) men sara...det gör ingenting att den pajjade, skulle ändå köpa ny...snart...typ.. hehe :D


2 november

då var man hemma i älskade härnta då, mehe. känns faktist lite skönt att vara hemma, stockholm är lite för stort för mig. haha, virrar ju bort mig så fort jag sätter näsan utanför dörren. men det blev iallafall lite shopping och fest på fredagen och lördagen. och jag är faktist förvånad över hur trevliga vissa stockholmare är, jag trodde ju att alla stockholmskarlar var snobbiga, men ack så fel man kan ha :D

resans BÄSTASTE: fick se kissie och amir, SÅ JÄVLA VIKTIGT. HEHEH

nu ska jag blåsa håret och vänta på att mami kommer hem, sen ska hon skjutsa mig till pappa en snabbis och sen ska jag till mary där det är sleepoverpartyyy.

later

RSS 2.0