31 augusti

suck, äntligen klar........ jag har självklart suttit och kollat igenom världens alla bloggar, och självklart finns det ju en tös som man alltid sitter och tokgarvar åt, ingen mindre än stina-lee, visst är hon söt? EH... vene, men hennes "video-updates" är ju typ dom roligaste i  hela världen, puhhh... är aldeles slut efter att ha tittat på ett klipp som är 45 sekunder långt. hon sitter verkligen och är tokseriös, och samtidigt som hon pratar om sina sjukt ointressanta saker, så sitter hon och posar...  mycket underhållande!

aja, nu över till mitt viktiga liv.. idag har jag jobbat då, från 11-17. kändes sjukt bra att jobba en söndag, och inte vara bakis :DD var dock ganska trött endå, med tanke på att jerrys telefon ringde hela natten, och när den inte ringde..så ringde min förstås! en av gångerna var det väl john, som ringde och skällde ut mig för att jag INTE var ute på en LÖRDAG..sorry joffe, my bad! aja, var ialalfall sjukt skönt att vara hemma och bara titta på film, kollade på 2 filmer och självklart åt vi porre som är så jävla gorre!

aja, imorgon är det back 2 school! ses mates

hejdå förfan

30 augusti

nyss kommit hem från match, dock lirade inte jag eftersom jag är sick, buhhuuh. nu ska jag snart försöka äta lite, och sen ska jag och jessan åka och hyra film och köpa porre :DD om jag ska vara ärlig så är väl det här första helgen på 2 månader, som jag tar det lugnt, och inte festar??! hahah men det är väl så det ska vara antar jag :))))

falska kåmpizar, låt mig spy på er!


28 augusti

jahaaaa, då var man ny hemkommen från birsta då, trots att jag tömde birstas alla affärer i måndags, så var det något som fick mig att dra dit igen. daaamn, måste nog fan låsa in plånkan nu! kom dock inte hem med så mycket idag.. blev en klocka, ett parraflax, spets-strumpbyxor, väska och en tröja! klockan som jag köpte, är väl typ lika stor som mig, but i lööööööv it!

nu sitter jag bara hemma och sörjer för att jag inte blivit  frisk än, jävla crybaby jag vet.

...MEN HAR INTE TRÄNAT PÅ EN VECKA!!!!! hata livet
smularN

yeeeey, mallzione is back on track! till att börja med så ska jag bara tacka sofia, som har hjälpt mig att städa lite i bloggen, fixat ny design and so on, det behövdes sofia. och nu över till någonting helt annat....

det var ett litet kex som hade varit och smulat här i bloggen, dvs lämnat en kommentar ^^, det stog såklart något i stil med att jag var en fjortis och att jag hade lagt upp horiga bilder (brb, ska gå och lipa litt), mycket tråkigt att jag inte han läsa kommentaren innan sofia ändrade min blogg, för om jag hade sett det innan, så hade jag givetvis inte ändrat den :DD men lämna din mejl, så ska jag skicka över dom smaskiga bilderna till dig hjärtat!

ne, nu ska jag sova, så det blir torsdag = träffa mina älskade classmates igen!

schmeeek

Våga berätta..?

Jag (inte Malin) tycker du som klagar och inte har något liv ska våga berätta vem du är och inte beté dig som 3 år. Om du inte är det förståss och jätte översmart så du kan skriva och läsa flytande? Jag tror det luktar lite avundsjuk här.  Mvh/Sofia

RSS 2.0