30 april

nu är det dags att korka upp. blev kvar i sundsvall efter skolan så det är alltså här jag kommer vara ikväll, kommer säkert bli lika trevligt som vanligt. men nu ska jag leta fram något att ha på mig, och börja smutta lite på go-vinet. ha så kul ikväll :)


catharina och jag för några helger sedan.

29 april



trött-på-skolan, är det okej om man hoppar av skolan såhär 1 månad innan studenten? nja, jag tror inte det. idag på lunchen så skrev jag ner allt jag har kvar att göra innan jag tar studenten, NÄSTAN ETT HELT A4-PAPPER FYLLDES. vi har så mycket nu i slutet så det är sjukt. usch

..beslutsångest har jag också! här i härnösand verkar det ju vara helt dött imorgon, så ser ut som att det blir utgång i sundsvall istället. dock är jag så jävla opepp så jag känner nästan mer för att vara hemma och dega, men det är inte okej. aja, ska sova på saken så får vi se vad som händer.

vad ska alla göra imorgon? tell me


28 april

IDAG TOG JAG KÖRKORT, OCH JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!!!!

den enda texten som behövs för att beskriva min dag.


27 april

godkväll

har nyss kommit hem från jobbet och nu ska jag snart hoppa in i duschen. vore fint om man kunde  få något i magen också. föresten, såg att jag hade fått en kommentar där någon undrade vart jag hade köpt mina solglasögon som jag la ut för ett tag sedan. vet inte riktigt vilka du menar, eftersom jag har lagt ut två olika bilder där jag har olika brillor. men iallafall, dom på den första bilden är från ÅHLENS och dom andra från GINATRICOT.


26 april

har nyss kommit hem från skolan och nu sitter jag i sängen med mina småsyskon, dom tjatar om att dom vill se på pippi långstrump, så antar att det bara är att slå på det då. ikväll är det plugg som står på schemat, inte en lugn stund här inte.

förövrigt så har jag redan panik om vad jag ska ha på mig på valborg, men det lutar mot den här rosa spetsklänning som fortfarande hänger oanvänd i garderoben, snygg va?

och btw, någon fler som såg pissie när hon var med i förkväll? snygg tjej? nja.


 

 


25 april



malin vill ha. men malin har shoppingförbud. så malin får nöja sig med att titta.


24 april

hoho! fan vilket underbart väder, ska sätta mig ute i solen snart och dricka vin och äta grillat. efter det ska jag bort till en kompis och fira hennes 20årsdag. så där kommer jag hänga hela kvällen, eller ja..tonight blir det krogen såklart. ahhh, peppad till tusen :)

inviger mina snygga shorts ikväll också, brorsan tyckte dock inte att dom var lika snygga.

matte: ska du se ut sådär?
jag: ja, vadårå?
matte: ah alltså, jag skulle inte låta min tjej gå runt sådär iallafall.
jag: hahah varför inte? tycker du det är fult eller?
matte: ne, fult är det väl inte..men du ser ju ut som en hora!

ska man ta det som en komplimang eller? hahah






23 april

jag är fan världens klantigaste, imorse hade vi nationella i svenska B och jag visste att jag inte fick komma försent. vad gör jag? glömmer att ställa väckarn, så mamma kom in imorse och frågade om jag hade försovit mig, ja...förmodligen. men det löste sig ändå, tog bussen ner och skrev skiten på 2 timmar. känns lite överdrivet att man ska ha 5 timmar på sig att skriva det, eller?

nu ska jag åka bort till pappa och hämta träningskläderna, för ikväll är det fotbollsträning. ja, ni hörde rätt. vem fan har fotbollsträning till klockan 10 på en FREDAG? jag.

och föresten...det verkar som att jag måste bli mörkhårig? haha


22 april

tack så mycket för alla tips på bloggar, nu kanske mina kvällar blir lite roligare, höhö. nu ska jag vara lika jobbig och be om hjälp igen, har lite beslutsångest nämligen. jag vet inte vilken färg jag ska ha på håret, nu till sommaren brukar jag ju vilja vara lite ljusare. men till balen så tror jag att mörkt hår kommer passa bättre till min röda balklänning (nördigt, jag vet). så, ljusbrun eller mörkbrun?


hahah och ja, kunde inte hitta något annat än 2 fyllebilder. sorry va

 


22.47

körde verkligen slut på mig själv idag på träningen, galet skönt såhär efteråt. känns väldigt bra att jag har fått tillbaka suget för fotbollen igen, hade en period där jag bara ville spy så fort som jag ens tänkte på fotboll. men nu är man back on track!

annars då? sitter och kikar igenom massa olika bloggar, är det bara jag eller har det inte blivit tråkigare att läsa bloggar? haha, ge mig gärna tips om en bra jävla blogg, less på dom gamla tråkiga. (och på tal om absolut ingenting, från och med nu har jag shoppingförbud.)


..men den här snyggajäveln tröttnar man fan aldrig på, det är nästan så man borde bli lesbisk.


21 april

godmorrrrgon!

tänkte gå ner och fixa lite frukost nu, sen bär det av till skolan. skönt med lite sovmorgon, dock så ska jag dit lite tidigare ändå för att plugga, gud så duktig man är. så vi hörs ikväll va?




20 april


MONKI ÄR BRA!

HEY, kom nyss hem från jobbet och nu ligger jag bara i sängen och luktar svett, he-he. måste göra något åt det, så tror att jag ska hoppa i duschen, hört att det är ett bra sätt för att få bort svettlukten? sen tänker jag ta mig i kragen och plugga lite, har några svenska uppgifter som inte är klara sen ett antal månader tillbaka, och sen skulle det ju inte skada med lite teoriplugg.

nu skriker duschen efter mig, ciao!

19 april



nemen, titta vad som låg i brevlådan när jag kom hem. jag säger bara en sak - im in love. men satan vad lång jag blev i dom, kommer nog vara längst i city nu, höhö.

ska bort till mamma nu, där har jag lite fler nya saker som jag har beställt. så lägger in det ikväll!

later

00.36



..dags att krypa ner i sängen nu. godnatt

23.01


begagnat is the shit

hur grymma är inte dom här brallorna? jag älskar att handla begagnade kläder, blocket - tradera - secondhand, you name it. mina två favoritseconhandaffärer i sundsvall är myrorna och återkommande mode. i härnösand har vi ju bara rödakorset och erikshjälpen, och det är inte ofta jag hittar något där. men på återkommande mode i sundsvall så hittar jag nästan alltid något. dom här byxorna fyndade jag idag, grymma.

det bästa med secondhand är att man är oftast ensam med att ha kläderna man hittar där, och det är billigt - perfekt.

17 april




ja, såhär roligt har jag haft idag. tog en rejäl sovmorgon, och sen drog jag ner och bakade kladdkaka. i väntan på maten satt jag sedan och skissade lite, en naken brud vart det.....något som pappa kallar för porr.

nu ska jag gå ut och ta en prommis med sandra och carro, sen blire hem och käka upp hela kladdisen framför en film. så vi hörzzz va


16 april

hur lätt är det inte att kliva upp på morgonen, när solen skiner rakt på fejjan? jag har varit helt klarvaken varje dag den här veckan, måste vara vädret? eller? aja, skönt är det iallafall.

nu ska jag dra på mig dojjerna och solbrillorna och bege mig mot sundsvall, hörz zenare bebizar





15 april



fan malin...fan malin...FAN MALIN!

kunde inte hålla mig längre, har suttit och kollat på ett par svinsnygga leopardskor hur länge som helst nu. dom har tagit slut i lagret 3 gånger, och nu är dom tillbaka igen! så ja, jag kunde inte hålla mig.  ÅH, vad fan håller jag på med? nu sitter jag med en faktura på 1000 spänn som ska betalas i slutet av månaden, eftersom jag tidigare beställde hem en klänning också, känns ju bra. JAG SOM MÅSTE SPARA PENGAR TILL STUDENTEN.


14 april



JAG ÄR TAGGAT INFÖR STUDENTEN, ÄR DU?

13 april

GODMORGON BEBIZAR!

jag ska bara hälla i mig den sista mjölken, och sen dra ner till bussen. jag är svin trött, så det blir nog lite mer sömn på bussen, om inte akad pratkvarnen jaber sätter sig vid mig dvs. jaja, direkt efter skolan så blir det jobb till kl.21. så vi hörz ikväll

schmeeek


12 april







det finns nog ingen som inspirerar mig så mycket som den här bruden, damn

11 april

okej, det finns inte ORD för hur jävust bra hoffmaestro var live.
galet! kvällen började iallafall jävligt bra hemma hos björn där vi var ett skönt gäng som förfestade. efter mycket sång,dans och godricka så drog vi ner på krogen för att kolla på gudarna. och som jag sa, dom var grym. allt var perfekt, tills jag ramlade av massa knuffar från resten av publiken. med blodiga knän, söndriga strumpbyxor och en blodig skjorta hjälpte emelie mig till personaler så dom fick plåstra om lilla mallz. när jag sitter där inne så får jag för mig att ringa pappa, men då märker jag även att jag har tappat bort min mobil (som jag förövrigt har haft i typ 3 månader?).

så kvällen slutade alltså mindre bra.

nu ligger jag i sängen och funderar på att sova, kan behövas? tänkte slänga in lite bilder från kvällen också, MEN JUSTE....bilderna är ju på mobilen. suck


9 april

hoho, sitter på jobbet nu och sliter lite. började jobba 9 idag, så har bara 2,5 h kvar nu. sen blir det hem och käka, och ikväll så är det fotbollsträning som står på schemat.

åh, nelly brukar ju alltid vara så snabba med leveransen, men jag har fortfarande inte fått det jag hade beställt! det suger, eftersom jag hade tänkt att ha på mig ena plagget imorgon när vi ska ut i sundsvall, damn.. aja, får leta fram några gamla trasor istället då, buhu.

senare!

8 april

godmooooooooooorgon, eller ah.

hinner inte skriva så mycket eftersom jag ska kila iväg på jobbet direkt, vill inte vill inte orkar inte orkar inte..men jag måste! så det är bara att ta sig i kragen och åka ner för ett 7 h pass, ah..pain in daa asssss!

senare bebizar!

 


18.17



haha, kommer ni ihåg det här? det gör jag...

7 april

GODMORGON!

har nyss tryckt i mig världens godaste frulle, äggröra. nu ska jag bara dra på mig ett par strumpor och sen ska jag kila ner på jobbet.

laterrrr kåmpizar!

00.17



hihi, älsklingarna mina kommer till sundsvall på lördag. gissa om jag ska stå längstfram? läju
(jag vet att by och maria är aviz nu, rätt åt er :D)

6 april



jävla pissdag.

1. vem fan är med på förstasidan i tidningen idag?
2. varför har det toksnöat under natten?
3. varför gick min körlektion åt helvete imorse?
4. varför tog jag ut min ilska på fotbollsträningen, så att jag nu är helt död?

ja, inte fan vet jag!

nu är jag iallafall på lite bättre humör, har klickat hem lite nya kläder och tryckt i mig världens godaste smoothie, så nu kanske man kan sova gott iallafall? hoppazzz


5 april

vet ni vad jag hatar mest just nu? MIN MAGE, MIN MENSMAGE. jag har en sån sjuk mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. okej, förlåt för onödig information, he-he.

tidigare idag så drog jag och emelie ner till vårat andra hem sundsvall och kollade på fotboll. träffade även johan och co där ner, mycket trevligt, dock jävligt kallt. nu ligger jag bara framför tvn och trycker i mig lite godis, har hört att det är bra för mensvärk? eller inte..

nu ska jag gå och dö lite, hajdo!

4 april



HEJ!

jag som skulle bli bra på att uppdatera? funkar inge vidare har jag märkt.. hur som helst så har helgen varit svin skön, igår hade vi som sagt fotbollsmatch, som slutade med förlust med 4-2, SDFF var riktigt bra. efter matchen så tog jag en powernap och sen drog jag ut till älandsbro och var med sofie och caroline, väldigt trevligt.

nu ligger jag i sängen och är sjuk irriterad på min idiotiska bror, ska dra ut och springa nu så jag kommer på andra tankar. ikväll får vi se vad som händer, men det lutar mot en hemmakväll med en STOR godispåse!

3 mars

fy-fan, hur ska jag klara av studentens festligheter? allvarligt, var ut i onsdags och igår och jag är helt förstörd nu. äh, jag ska inte klaga, vi hade ju faktist sjukt jävla roligt.

nu ska jag iallafall slagga, eftersom jag ska upp imorgonbitti för att spela match.



jag har lite ont i ryggen, kan det här vara anledningen?


RSS 2.0