31 augustiefter ett 8 timmars arbetspass och 3 timmars inventering så lägger jag mig nu i sängen och somnar till paradise, jatack.


31 augusti

systemen har legat nere hela morgonen på jobbet, så i 3 timmar drygt har jag suttit inne på olika hemsidor och kollat på skoooor. inte speciellt bra eftersom jag inte får shoppa, men då kom jag fram till att jag kommer ju måsta köpa ett par höstskor senare, så varför inte göra det nu? hm..har hittat mina favoriter iallafall, DOM ÄR PERFEKTA!!!


28 augusti

nu ska jag strax dra iväg, ikväll är det party som står på schemat. hoppas ni andra får en trevlig kväll!

24 augusti


jag när jag blev sminkad inför studentbalen 2010.

åh...saknar studenttiderna som bara tusan. jag saknar redan skolan. ni som kommer att ta studenten iår eller senare kommer förstå vad jag menar, det är sjukt blandade känslor på studentdagen. men nu vill jag ingen hellre än att kliva upp varje morgon för att ta buss 201 till sundsvall för att träffa världens bästa mode&design tjejer.

22.26

sitter hemma hos min fantastisk roliga vän linda, vi ska snart lägga oss och kolla på några avsnitt av paradise. imorgon ska man upp med tuppen som vanligt för att jobba, och ja..jag trivs svin bra på mitt nya jobb. och hur kan man INTE bli motiverad till att kliva upp och jobba när man vaknar bredvin denna fantastiska tjej? (kolla bild, heheh)


jag och min skönthet till kompis.


21 augusti

kan....inte...slita...mig...frå...paradisehotel.

har suttit i någon timme nu och kollat på danska paradisehotel som jag följer sen någon vecka tillbaka. följde även hela förra säsongen av danska ph, det är mycket bättre än svenska tycker jag. dock så kan jag inte slita mig just nu. har inte bestämt mig hur jag ska göra ikväll heller, antingen går jag ut nykter och är med på marias sista utekväll i härnta, eller så stannar jag hemma med lindis och gå ner på krogen och hälsar på brudarna mina sen. blähä, vägrar dricka sprit iallafall sen förra helgen då det spårade lite. blöh, nu ska jag ta mig en funderare medans jag tittar på ett till avsnitt av paradise, hehe.


18 augusti

puh, ännu en arbetsdag avklarad. och fan så roligt det är med ett nytt jobb, när man till och med hoppar över rasterna för att istället få jobba, ja..då tycker man att det är roligt. men det tar väl bara nån vecka så är jag väl dö-less. men just nu tycker jag att det är väldigt roligt iallafall. dock så är jag helt slut varje dag efter jobbet eftersom det är så mycket ny information som ska dunkas in i min lillhjärna. som igår, då kom jag hem klockan 5 och skulle äta. åt jag? nej. jag somnade strax efter 5 och sov fram till 9, snacka om att vara slut körd.

jaja, nu ska jag dra på mig springbrallorna och ge mig ut på vägarna och försöka springa, hoppas att foten är fit så att jag kan träna fotboll imorgon. sen får jag se om jag myser med brudarna eller om jag bara går hem och dör. gissar på det sistnämnda.


16 augusti


me and my babygirl!

bilden är ifrån lördagen då vi firade världens bästa sara och hade kräftskiva, mycket trevligt. tror att det spårade ganska rejält, tror inte att det var någon som var speciellt nykter om jag säger så, haha. runt 1 tiden drog vi ner på krogen och där blev det lite knas. och jag måste be om ursäkt till alla dom som fick stå ut med lipsillen-mig där i slutet, sorry sorry.

nu har jag nyss tryckt i mig lite käk och ska strax iväg och träna. har gjort illa foten så kan inte lira fotboll, så får lov att cykla och styrke träna istället, tråkigt som fan.

13 augustisofta lite med soran ismail, det är så jag jobbar nivet!

10 augusti

idag fyller bästaste sara byström år och på lördag ska hon firas för fulla muggar. jahapp...där sprack den vita månaden. men när min byppan har fyllt år så finns det absolut ingen anledning till att vara nykter, absolut INTE. GRATTIS TILL SARIS IALLAFALL :)


7 augusti

HEJ!

nu ska jag kila iväg med brudarna och handla lite mat, sen ska vi laga ihop något gott tillsammans. ikväll kommer vi INTE att gå ut, vit månad nivet ;)

har även haft match idag, blev förlust och vi spelade skit. så det behöver vi inte gå in mer på. nä, nu ska jag kila, ha en trevlig kväll!


mitt nya korta hår...buhu


5 augusti

okej..sommaren är snart slut och jag har kommit fram till att jag har varit på stranden 3 gånger under hela sommaren. 3 jävla dagar har jag haft tid att bli vän med solen, 3 jävla dagar har jag kunnat ta vara på sommaren. aha, resten av sommaren då? jo, jobb, jobb...och jobb. men vet ni? jag mår inte ett dugg dåligt över det, för fan vad jag kommer må gött sen.

nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp med tuppen för att dra ut på stranden. eller nej juste...jobb vare ja!
18.59

och juste...MITT HÅR ÄR BORTA. jag ser nu mera ut som en tunnhårig/korthårig TANT, jag hatar det och vet inte vart jag ska ta vägen. får väl ha det uppsatt i några veckor, kanske beställa lite löshår igen? nej justdet..vi skulle ju spara pengar, synd.


rip..................kommer sakna, buhu

3 augusti

åh, jag är så himla trött. 2 utbildningsdagar på nya jobbet har gått, och jag är redan helt slut i hjärnan. hur kommer jag då vara den sista veckan? vi har ju utbildning i typ 2,5 vecka innan vi börjar jobba, det är väldigt mycket som ska läras och tro mig, det är inte lätt att få in all information när man sitter i 8 timmar och få höra så mycket nya saker. dock har jag ju ett litet försprång eftersom jag tidigare jobbat med försäljning, så jag kan ju det mesta. men all information om system och allt, kill me. men det är riktigt roligt att lära sig nya saker, så jag ska inte klaga. jag tror att jag kommer trivas jätte bra med det nya jobbet :)

nu sitter jag och väntar på att dallan ska ringa, vi är några som ska åka och bada och grilla i åmsjön, mysigt va? ja.


trött? less? sliten?

RSS 2.0