13.33

sitter på jobbet och taggar lite, verkar som att det blir utgång ikväll ändå. Eller ja, jag och malin drog iallafall på systemet på raste så ja, det blir utgång. Både jag och sallan är jävligt sugna på att korka upp redan nu, men det kanske inte är någon bra idé? slutar väl med att alla Com Hems kunder får massa fyllesamtal och fyllemail, skulle dock vara ganska roligt, he-he.

nu ska jag jobba de sista 2 timmara, sen ska jag försöka hinna ut till älandsbro och hälsa på bästaste Sofie som är hemma från skåne, big love till henne!


Kommentarer
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken



http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter



Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.



Kram

2010-09-12 @ 18:44:43
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Johanna på UNICEF

Hej!



Johanna här på UNICEF, vi har precis startat nätverket: Bloggare för varenda unge - och då du tidigare har skrivit om oss undrar vi nu om du har lust att bli en del av det - en viktig länk i en stark kedja av människor som kämpar för alla barns rätt till överlevnad och utveckling. Och det är absolut kravlöst! Kika gärna in på sidan: Bloggare för varenda unge (http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge)

Postat av: Anonym

Jag älskar dig Malin! :) Vi ses snart!!!!!!!!

2010-09-15 @ 22:07:20
URL: http://sofienorlanders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0